Jun 2016 updated: 70-432 practice test

Microsoft accreditation is the worlds the majority of respected worldwide accreditation. Thus 70-432 is extremely necessary for those who are anxious to penetrate the actual This company. But it is very difficult if youre busy working or perhaps researching to pass the actual TS:MS SQL Server@ 2008,Implementation and Maintenance test. Actualtests Microsoft 70-432 study instructions will help you saving a large amount of period,energy and source within the 70-432 test. You can deal with this kind of 70-432 test effectively simply by the 70-432 pdf and test motor. We could keep the product on time and invite people to understand Microsoft knowledge quickly. Also you can down load the actual Microsoft 70-432 pdf test version completely free.

2016 Jun 70-432 ebook:

Q106. You administer a SQL Server 200S instance. A user named Mary reports that she is waiting for a query to complete. You need to ascertain whether the query is blocked. Which tool should you use? 

A. The Windows System Monitor tool 

B. The Database Engine Tuning Advisor tool 

C. The Activity Monitor tool in Microsoft SQL Server Management Studio 

D. The Job Activity Monitor tool in Microsoft SQL Server Management Studio 

Answer: C


Q107. You maintain a SQL Server 2008 instance. 

The SQL Server instance is configured to use the -T1222 and -T1204 trace flags during startup. 

You need to ensure that your failure recovery plan backs up the use of the trace flags. 

What should you do? 

A. Backup the default.trc file. 

B. Backup the master database. 

C. Backup the resource database. 

D. Backup the SQL Server registry hive. 

Answer: D


Q108. You administer multiple SQL Server 2008 instances. 

You plan to install a SQL Server 2008 mission-critical cluster on two cluster-ready nodes. The mission-critical cluster requires constant availability. 

You need to configure the SQL Server cluster to failover by ensuring that the service disruption is minimized. 

Which failover option should you use? 

A. Prevent automatic failback 

B. Immediately allow failback 

C. Allow failback only during business horns 

D. Allow failback only during non-business hours 

Answer: A


Q109. You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 instance that contains two databases named Northwind2008R2 and AdventureWorks. The Northwind2008R2 database uses the SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS collation and the AdventureWorks database uses the SQL_Latin1_General_CP1_CS_AS collation. 

You need to write a query that returns all customers having the same name in each database. You also need to ensure that the query is not case-sensitive. 

Which Transact-SQL query should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B


Q110. You are mastering the company database, and managing 20 SQL Server 2005 computers which are operated by other administrators that are asked to meet company service level agreements (SLAs) on querying response time. 

Some of the method on controlling query response times on the servers should be told for these administrators. 

Which is the correct answer? 

A. You should create a query that searches the sys.dm_db_partition_stats dynamic management view (DMV). Then distribute this search to the administrators. 

B. You should develop an XML schema which includes the event and column names of the query response times, which should be captured in SQL Server Profiler. 

C. You should develop SQL Server Profiler templates, which contain query start times and end times. Then distribute these templates to the database 

D. You should teach the administrators to use System Monitor Control Tool 

Answer: C


Q111. You work in a company which is named Wiikigo Corp. The company uses SQL Server 2008. You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server 2008 instance. According to the company requirement, the names of all user-defined stored procedures must contain the prefix usp_on all instances. Besides this, you must make sure that stored procedures that do not contain this prefix cannot be created by you. What should you do? 

A. A policy should be created. The policy targets the name of the stored procedure that is evaluated on demand. 

B. A policy should be created. The policy targets the name of the stored procedure that is evaluated on change. 

C. A condition should be created. The condition targets the name of the stored procedure that is evaluated on change 

D. A condition should be created. The condition targets the name of stored procedure that is evaluated on demand. 

Answer: B


Q112. You are mastering the company database, including the SQL Server 2005 database which include a table called Production. Product. The table has more than 50 columns 

The most common queries are listed below Transact-SQL statements. --QUERY 1SELECT [Name], [ProductLine], [ListPrice], [Class], [Style] FROM [Production]. [Product]WHERE [ProductLine] = 'T' --QUERY 2SELECT * FROM [Production]. [Product] ORDER BY [Name] 

When you are minimizing the space required for the indexes. 

You should select the best indexes to maintain the most common searched to the Production. Product tableWhich is the correct answer? 

A. You should develop a clustered index on the Name column. 

B. You should develop a nonclustered index on the Name column. 

C. You should develop a clustered index on the ProductLine, ListPrice, Class and Style columns. 

D. You should develop a nonclustered index on the ProductLine, ListPrice columns. 

Answer: A


70-432 test

Most up-to-date sql server 2008 exam 70-432 pdf:

Q113. You maintain a SQL Server 2008 instance that contains a database named Finance. 

The most recent full backup was taken at 13:00 horns, a differential backup was taken at 15:00 hours, and database snapshots were created at 16:00 horns and at 17:00 hours. The backups and the database snapshots are stored on a different disk from the database files. The hard disk that contains the database files fails at 17:02 hours. 

You need to restore the Finance database by ensuring minimal data loss. 

What should you do? 

A. Restore the full backup. 

B. Restore the database snapshot from 16:00 hours. 

C. Restore the database snapshot from 17:00 hours. 

D. Restore the full backup and the differential backup. 

Answer: D


Q114. You need to install a SQL Server 2008 instance for a new application on an existing server that contains a default SQL Server 2005 instance. 

You need to ensure that both database instances are available for their respective certified third-party applications. 

You need to achieve this goal by complying with the following constraints: 

-Minimal database administrative effort. 

-The existing application environments remain unchanged 

What should you do? 

A. Upgrade the SQL Server 2005 application to use SQL Server 2008. 

B. Upgrade the SQL Server 2005 instance to a SQL Server 2008 instance. 

C. Install SQL Server 2008 as a named instance, and configure the new application to use the new instance. 

D. Install SQL Server 2008 as the default instance, and configure the new application to use the default instance. 

Answer: C


Q115. You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 database that contains an OrderItems table. The table has the following definition: 


Data is grouped into quarterly partitions. 

You need to configure the groupings into 12 monthly partitions. 

What should you do? 

A. Remove the clustered index from the table. 

B. Use the ALTER PARTITION FUNCTION ... SPLIT RANGE statement. 

C. Use the ALTER TABLEstatement to remove the COLLATEoption. 

D. Execute the DBCC CLEANTABLEcommand on the OrderItems table. 

E. . Create a new filegroup. 

. Create a new database file. 

. Use the ALTER PARTITION SCHEME statement along with the NEXT USED clause. 

. Use ALTER INDEX REORGANIZE statement. 

F. . Create a new Filegroup. 

. Create a new database File. 

. Use the ALTER PARTITION SCHEME statement along with the NEXT USED clause. 

. Use the ALTER PARTITION FUNCTION statement along with the SPLIT RANGE clause. 

G. . Create a new table. 

. Use the ALTER TABLE statement along with the SWITCH PARTITION clause. 

. Use the ALTER PARTITION FUNCTION statement along with the MERGE RANGE clause. 

H. . Create a new partition function. 

. Create a new partition scheme. 

. Add a clustered index to place the data onto the partition scheme. 

I. Run the following statement: 

CREATE PARTITION SCHEME SEC_FG 

AS PARTITION FUNC_FG ALL TO (SECONDARY); 

J. Run the following statement: EXECUTE sp_tableoption @TableNamePattern =’OrderItem3', @OptionName= ‘PartltionByYear’; @OptionValue= 'true’; 

Answer: B


Q116. You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 database that contains a schema named Reporting. The Reporting schema contains store procedures, tables, and views. 

Stored procedures and views in the Reporting schema access objects that are not contained in the schema. 

You need to ensure that the DOMAIN\BusinessReporting Active Directory group meets the following requirements: 

-Users are able to access objects in the Reporting schema through existing stored procedures. -Users are unable to modify tables and views in the database. 

What should you grant the DOMAIN\BusinessReporting group? 

A. Access to the db_datareader role in the database 

B. The EXECUTE permissions on the Reporting schema 

C. The EXECUTE permissions to each schema that is queried by the stored procedures and views in the Reporting schema 

D. Access to the sysadmin server role 

Answer: D


Q117. You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 database instance. 

You need to identify queries or stored procedures that are consuming server resources. 

You also need to view the query plan that is being used by each of these queries or procedures. 

Which Dynamic Management Views (DMVs) should you use to find details about specific queries? (Choose all that apply.) 

A. dm_io_virtual_file_stats 

B. dm_exec_sql_text 

C. dm_exec_query_stats 

D. dm_exec_connections 

E. dm_exec_query_plan 

Answer: ABD


Q118. DRAG DROP 

You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 database that contains customer invoice accounts. 

Backups are performed according to the following schedule: 

-Full database backup at 00:00 hours daily. 

-Transaction log backups at 06:00 hours, 14:00 hours, and 20:00 hours daily. 

You discover that the database failed at 11:59 hours. You also discover that the database is no longer accessible due to a failure of the hard disk drive that contains the database data file. 

You need to restore the database. 

You also need to ensure that data loss is minimal. 

Which four actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 


Explanation: 

Box 1: 


Box 2: 


Box 3: 


Box 4: 


Note: Backup the tail of the transaction log (backup log to file="..." with NORECOVERY, NO_TRUNCATE)Restore your full DB backup with no recovery.Restore your Diff backup with no recovery (if applicable)Restore all your tran logs backups, in sequence, all with no recoveryRestore the backup you made of the tail of the log, with recovery 


Q119. You maintain a SQL Server 2008 instance. 

You use SQL Server Database Mail to distribute multiple reports that are scheduled and generated every night. 

You need to enforce a mail retention policy to delete copies of automatically generated mails after 60 days. 

Which process should you use? 

A. Set the Subscription retention interval to delete mails after 60 days. 

B. Set the MailProfile property of a Management Policy on the Server facet to delete mails after 60 days. 

C. Create a SQL Agent job to use the sysmail_delete_log_sp stored procedure to delete mails older than 60 days. 

D. Create a SQL Agent job to use the sysmail_delete_mailitems_sp stored procedure to delete mails older than 60 days. 

Answer: D


Q120. DRAG DROP 

You administer a Microsoft SQL Server 2008 R2 database instance. 

You plan to automate maintenance tasks. 

What task types are included in a SQL Maintenance Plan? (To answer, drag the component to the correct task or tasks in the answer area. The component may be used once or more than once. Each task may be used once or not at all. Additionally, you may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 


Explanation: 

Note: 

* The Maintenance Plan Wizard creates a maintenance plan that Microsoft SQL Server Agent can run on a regular basis. This allows you to perform various database administration tasks, including backups, database integrity checks, or database statistics updates, at specified intervals. 

* Maintenance plans can be created to perform the following tasks: / Reorganize the data on the data and index pages by rebuilding indexes with a new fill factor. Rebuilding indexes with a new fill factor makes sure that database pages contain an equally distributed amount of data and free space. It also enables faster growth in the future. / Compress data files by removing empty database pages. / Update index statistics to make sure the query optimizer has current information about the distribution of data values in the tables. This enables the query optimizer to make better judgments about the best way to access data, because it has more information about the data stored in the database. Although index statistics are automatically updated by SQL Server periodically, this option can force the statistics to update immediately. / Perform internal consistency checks of the data and data pages within the database to make sure that a system or software problem has not damaged data. / Back up the database and transaction log files. Database and log backups can be retained for a specified period. This lets you create a history of backups to be used if you have to restore the database to a time earlier than the last database backup. You can also perform differential backups. 

/ Run SQL Server Agent jobs. This can be used to create jobs that perform a variety of actions and the maintenance plans to run those jobs. 



see more 70-432 dumps