Foolproof ns0-157 netapp tips

Assessment NS0-157, phone owners name when NetApp Certified Data Administrator, Clustered. NS0-157 examination is a wonderful recognition than me thats asked by means of lots of This authorities for getting large rank plus great deal of know-how in their suitable area of interest. Documentation of Assessment NS0-157 provides clear chances of having excellent task plus career prospects. By getting Network Appliance NS0-157 recognition you can lift up your truly worth plus price before ones employers.

2017 Jan ns0 157 examcollection 220-801:

Q51. - (Topic 2) 

What is considered when selection LS mirror copy? (choose three) 

A. If an LS mirror copy is on the same node as the network module that fields the request, the network module uses that LS mirror copy 

B. If a write request goes to LS mirror, It forward it to flexvol 

C. if no LS mirror copy is on the same node as the network module that fields the request, the network module uses an up-to-date LS mirror copy on another node. 

D. If a write request goes to LS mirror, it returns error. 

Answer: A,C,D 


Q52. - (Topic 1) 

A customer has a 1000 GB volume that is at 25% capacity and has no existing Snapshot copies. The customer creates a Snapshot copy of the volume, creates a new 250 GB file, and deletes an existing 100 GB file. 

How much space is free in the volume? 

A. 350 GB 

B. 400 GB 

C. 500 GB 

D. 600 GB 

Answer:


Q53. - (Topic 1) 

A customer’s Linux Oracle database requires a SAN solution with multiple FC connections for path resiliency and performance. The host has been provisioned with two dual-port FC HBAs, and each HBA is connected to each fabric. 

Before configuring the storage, what host information should the storage administrator obtain from the customer? (Choose two.) 

A. if the FC HBAs ports are all configured for an active/passive configuration. 

B. the amount of cache memory installed in the host 

C. if the DM-MP with ALUA support is configured on the host 

D. the WWPNs of all the FC ports in the host 

Answer: C,D 


Q54. - (Topic 3) 

What three cluster administrator roles are predefined? (Choose three) 

A. admin 

B. backup 

C. none 

D. readonly 

E. root 

F. vsaadmin 

Answer: A,C,D 

Explanation: 

From then 8.2 management book (pdf from the netapp site) Admin Autosupport Backup Readonly None 


Q55. - (Topic 2) 

Which feature is NOT supported by clustered Data ONTAP 8.2? 

A. Synchronous SnapMirror 

B. Data Protection Mirrors 

C. Load Sharing Mirrors 

D. Non-disruptive upgrades 

Answer:


Renew ns0-157 examcollection:

Q56. - (Topic 3) 

For RAID-DP aggregates created with clustered Data ONTAP 8.2 or later, what is the default minimum number of disks? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

F. 6 

G. 10 

Answer:

Explanation: 

https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1196912 


Q57. - (Topic 3) 

What kind of structure can be deduplicated? 

A. A disk 

B. An aggregate 

C. A FlexVol 

D. a qtree 

Answer:

Explanation: 

https://communities.netapp.com/community/netapp-blogs/drdedupe/blog/2010/04/07/how-netappdeduplication-works--a-primer 


Q58. - (Topic 3) 

Which two now feature are available in Data ONTAP 8.1.1 C-Mode? (Choose two) 

A. Flash pool 

B. SSD Support 

C. Infinite volume 

D. Infiniband 

Answer: A,C 

Explanation: 

https://communities.netapp.com/community/netapp-blogs/sanbytes/blog/2012/06/24/announcingdata-ontap-811-operating-in-cluster-mode 


Q59. - (Topic 3) 

To operate DATA ONTAP 8.1 Cluster Mode SAN, what must be configured on both the initiator and the target? 

A. Logical Unit Access Initialization 

B. Physical Unit Access Initialization 

C. Symmetric Logical Unit Access 

D. Asymmetric Logical Unit Access 

E. SAN Access Initialization Protocol 

Answer:

Explanation: Explanation/Reference: http://maben.homeip.net/static/computers/backup/storage/NetApp/SnapMirror%20Best%20 Practices%20Guide.pdf 


Q60. - (Topic 1) 

Which two default SVM roles are available when an SVM is created? (Choose two.) 

A. vsadmin-readonly 

B. root 

C. vsadmin 

D. admin 

Answer: A,C 

Reference: https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1368701/html/GUID-FFE11F8C-490B-4D6D-A18E-3488275029C7.html(See the table 1st point and last point). 



see more NS0-157 dumps