Tactics to ns0-157 dumps free

Tested of NS0-157 free draindumps materials and testing bible for Network Appliance certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated NS0-157 pdf dumps vce Materials. 100% PASS NetApp Certified Data Administrator, Clustered exam Today!

2017 Feb ns0 157 examcollection 400-051:

Q141. - (Topic 1) 

Which two backup engines are supported within clustered Data ONTAP? (Choose two.) 

A. SMT ape 

B. dump 

C. tape 

D. xcopy 

Answer: A,B 

Reference: https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1196874 


Q142. - (Topic 2) 

Which security style is supported with Infinite Volumes? 

A. Block 

B. NTFS 

C. Unix security style 

D. Mixed 

Answer:

Explanation: 

https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196891/html/GUID-F94F7AD4-1ED3-424A-B6A5-3C175BF42CE5.html 


Q143. - (Topic 2) 

Which two statements are true with clustered Data ONTAP support of IPv6? (Choose two) 

A. IPv4 and IPv6 configurations are supported on the cluster management LIF 

B. IPv4 and IPv6 configurations are supported on the same data LIF 

C. IPv6 allows a data LIF to span more than one Vserver 

D. IPv4 and IPv6 configurations are supported on the cluster interconnect 

Answer: A,B 

Explanation: 

Link: https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1196907 


Q144. - (Topic 3) 

What does Storage Failover Allow? 

A. disk to fail over between HA partners 

B. disk to fail over to a plex 

C. disk to fail over to any node in a cluster 

D. disk to fail over to the Epsilon node 

Answer:

Explanation: 

https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196817/html/storage/failover/show.html 


Q145. - (Topic 2) 

Which of these correctly describes single-node clusters? 

A. They support storage failover 

B. They support nondistruptive upgrade 

C. They have no cluster LIFs 

D. They are identical to one-node clusters 

Answer:


Renew elementtree namespace ns0-157:

Q146. - (Topic 3) 

Administrator can natively run Data ONTAP-7Mode commands in what shell? 

A. Adminshell 

B. Clustershell 

C. Nodeshell 

D. Systemshell 

Answer:

Explanation: 

https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196780/html/GUID-64D7ED18-1918-4B73-B535-A483584C8BFF.html 


Q147. - (Topic 3) 

Which of the following Vserver types are created automatically by the cluster setup process? (choose all that apply) 

A. Management 

B. Admin 

C. Cluster 

D. Node 

E. Data 

F. Diagnostic 

Answer: B,D 


Q148. - (Topic 2) 

With Data ONTAP 8.1, which statement is true about deduplication and volume sizes? 

A. Deduplication is limited to 16TB. 

B. Deduplication is limited to 32TB. 

C. Deduplication is supported up to half the maximum volume size for the platform. 

D. Deduplication is supported up to the maximum volume size for the platform. 

Answer:

Explanation: 

Link: http://www.netapp.com/uk/communities/tech-ontap/Tot_dataontap-1309.aspx?REF_SOURCE=EMMtot-309-de https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1196906 


Q149. - (Topic 3) 

Which two switches are supported cluster switches? (Choose two) 

A. Brocade 8000 

B. Brocade FLS624 

C. Cisco Nexus 5010 

D. Cisco Nexus 5020 

E. Cisco Catalyst 2960 

Answer: C,D 


Q150. - (Topic 3) 

In clustered Data ONTAP 8.2, what is the maximum number of cluster nodes if any SAN protocols are being used? 

A. 2 node 

B. 4 nodes 

C. 6 nodes 

D. 8 nodes 

E. 10 nodes 

F. 24 nodes 

Answer:



see more NS0-157 dumps