how to use airbus a-310-200

The particular Cisco experts have the possibility being a professional in IT field want to attain the top of capacity as well as accomplishment, so that they must take part in different Cisco qualification tests. Cisco 200-310 known as Designing for Cisco Internetwork Solutions will be stepping-stone to examine the particular candidates information as well as capability in a appropriate field at work. Testking Cisco 200-310 on the web apply assessments can promise that you can to manage these highly skilled as well as competent works. The 200-310 apply test offers the real answers and questions, ensuring an individual move the true 200-310 test along with top marks.

2016 Jun 200-310 steren:

Q41. Which servers that reside in the data center require direct links to all other enterprise modules? 

A. network management servers 

B. DHCP servers 

C. Active Directory servers 

D. IP SLA servers 

E. web servers 

Answer: A 


Q42. Which two routing protocols usually converge most quickly? (Choose two.) 

A. RIPv1 

B. RIPv2 

C. BGP 

D. OSPF 

E. EIGRP 

Answer: D,E 


Q43. Which statement describes a unique advantage of EIGRP? 

A. It enables unequal-cost load balancing. 

B. It enables equal-cost load balancing. 

C. It enables source-based load balancing. 

D. It enables port-based load balancing. 

Answer: A 


Q44. Which one of these statements is true concerning the data center distribution (aggregation) layer design? 

A. With Layer 3 at the aggregation layer, the physical loops in the topology must still be managed by STP. 

B. The boundary between Layer 2 and Layer 3 must reside in the multilayer switches, independent of any other devices such as firewalls or content switching devices. 

C. A mix of both Layer 2 and Layer 3 access is sometimes the most optimal. 

D. In a small data center, the aggregation layer can connect directly to the campus core, exchanging IP routes and MAC address tables. 

Answer: C 


Q45. Which technology enables WLCs to peer with each other to enable roaming support? 

A. WAP profiles 

B. roaming profiles 

C. mobility groups 

D. peer.groups 

Answer: C 


200-310 rapidshare

Rebirth а-310-200:

Q46. An organization is deciding what routing protocol to use throughout their network. What must be considered if routing is to be performed at the access layer? 

A. reduced scalability of the network when introducing a large number of switch blocks into the routing table 

B. centralized management of access control lists at the distribution layer 

C. reliability when implementing routing over spanning-tree at the access layer 

D. performance differences between core, distribution and access layer equipment 

Answer: D 


Q47. To what Layer 2 technology does VRF closely compare? 

A. VSS 

B. VPC 

C. VLAN 

D. VTP 

Answer: C 


Q48. What routing protocol requires full mesh between internal peers in an enterprise network? 

A. OSPF 

B. EIGRP 

C. BGP 

D. ISIS 

E. RIP 

Answer: C 


Q49. What are the three modes of unicast reverse path forwarding? (Choose three.) 

A. strict 

B. loose 

C. VRF 

D. global 

E. PIM 

F. local 

Answer: A,B,C 


Q50. Which is the North American RIR for IPv4 addresses? 

A. RIPE 

B. ARIN 

C. IANA 

D. IEEE 

E. APNIC 

Answer: B 



see more 200-310 dumps