16 tips on How to 98-365 Test Like a Badass [1 to 16]

Verified of 98-365 actual exam materials and preparation labs for Microsoft certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 98-365 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Windows Server Administration Fundamentals exam Today!

2016 Apr 98-365 Study Guide Questions:

Q1. RAID 1 uses ______ to provide fault tolerance. 

A. striping 

B. disk mirroring 

C. parity 

D. striping with parity 

Answer: B


Q2. In a(n) ________ user accounts are stored on a centralized computer rather than on every computer in the organization. 

A. workgroup 

B. network 

C. domain 

D. forest 

E. enterprise 

Answer: C


Q3. You work as a server administrator at ABC.com. You want to install Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition without needing to manually enter configuration information in the GUI dialog boxes. What type of installation should you perform? 

A. You should perform an unattended installation. 

B. You should perform a clean installation. 

C. You should perform an in-place upgrade installation. 

D. You should perform a SysPrep Image deployment installation. 

Answer: A


Q4. You work as a domain administrator at ABC.com. You need to standardize the desktop on all Windows client computers in the domain. Which utility should you use? 

A. Group Policy 

B. Remote Desktop 

C. Roaming Profiles 

D. DFS 

Answer: A


Q5. Which of the following are the minimum NTFS permissions you must have in order to alter a file's attributes? 

A. Full Control permissions 

B. Read permissions 

C. Execute permissions 

D. Write permissions 

E. List Files permissions 

Answer: D


98-365 exam price

Regenerate 98-365 practice question:

Q6. Where would you perform configuration changes on Windows Server 2008? 

A. In the Control Panel. 

B. In Administrative Tools. 

C. In the UAC. 

D. In System Monitor. 

Answer: A


Q7. Which of the following can be used to remotely connect to a Windows 7 computer? 

A. Remote Desktop 

B. Network Services 

C. VPN 

D. RDP 

E. xRDP 

Answer: A


Q8. You work as a server administrator at ABC.com. You need to troubleshoot a Windows Server 2008 computer. You want to view the processor and memory utilization on the server. What utility should you use? 

A. Task Manager 

B. Device Manager 

C. Windows Explorer 

D. Control Panel 

E. Performance 

Answer: A


Q9. Which of the following are the minimum share permissions you must have in order to alter a file's attributes? 

A. Read permissions 

B. Execute permissions 

C. Write permissions 

D. Change permissions 

Answer: D


Q10. Which of the following NTFS permission do you require in order to gain immediate access to a folder that you do not have permissions on? 

A. Full Control permissions 

B. Take Ownership permissions 

C. Read & Write permissions 

D. Read, Write & Execute permissions 

Answer: B


98-365 practice question

Actual 98-365 preparation:

Q11. You work as a server administrator at ABC.com. You need to prevent a server from being affected by power fluctuations. What should you do? 

A. You should configure Power Management. 

B. You should install an UPS. 

C. You should install a fail-over PSU. 

D. You should enable ACPI. 

Answer: B


Q12. Which of the following provides a minimum server environment? 

A. Virtualization 

B. Windows PE 

C. BareMetal Server 

D. Server Core 

Answer: D


Q13. You work as a server administrator at ABC.com. You need to install a printer in Windows Server 2008 R2. Which Control Panel app should you use? 

A. Printers and Faxes 

B. Device Manager 

C. Devices and Printers 

D. System 

E. I/O Devices 

Answer: C


Q14. You have just been hired as a server administrator at ABC.com. You want to check which hardware and software is installed on a server that you need to maintain. What utility should you use? 

A. System Information 

B. Device Manager 

C. Windows Explorer 

D. Add Programs 

E. HCL 

Answer: A


Q15. In a multi-boot environment, what is responsible for selecting the operating system? 

A. NTLDR 

B. WinPE 

C. boot.ini 

D. PXEBoot 

E. winnt32.exe 

Answer: C


Q16. Which of the following is used for data recovery? 

A. Backup and Restore 

B. RAID-5 

C. Hot-swap hard drives 

D. Hot-spare hard drives 

Answer: A