10 tips on comptia casp cas-002

Youll get the detailed description whenever you face difficulties on your CAS-002 research. Examcollection supply you the CAS-002 CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) key points legibly within the CAS-002 places. These types of greatly saving the expenditures to get acquainted with the CompTIA courses.

2016 Jun CAS-002 actual test

Q211. - (Topic 1) 

A user has a laptop configured with multiple operating system installations. The operating systems are all installed on a single SSD, but each has its own partition and logical volume. Which of the following is the BEST way to ensure confidentiality of individual operating system data? 

A. Encryption of each individual partition 

B. Encryption of the SSD at the file level 

C. FDE of each logical volume on the SSD 

D. FDE of the entire SSD as a single disk 

Answer: A 


Q212. - (Topic 1) 

A new web based application has been developed and deployed in production. A security engineer decides to use an HTTP interceptor for testing the application. Which of the following problems would MOST likely be uncovered by this tool? 

A. The tool could show that input validation was only enabled on the client side 

B. The tool could enumerate backend SQL database table and column names 

C. The tool could force HTTP methods such as DELETE that the server has denied 

D. The tool could fuzz the application to determine where memory leaks occur 

Answer: A 


Q213. - (Topic 4) 

Part of the procedure for decommissioning a database server is to wipe all local disks, as well as SAN LUNs allocated to the server, even though the SAN itself is not being decommissioned. Which of the following is the reason for wiping the SAN LUNs? 

A. LUN masking will prevent the next server from accessing the LUNs. 

B. The data may be replicated to other sites that are not as secure. 

C. Data remnants remain on the LUN that could be read by other servers. 

D. The data is not encrypted during transport. 

Answer: C 


Q214. - (Topic 3) 

After connecting to a secure payment server at https://pay.xyz.com, an auditor notices that the SSL certificate was issued to *.xyz.com. The auditor also notices that many of the internal development servers use the same certificate. After installing the certificate on dev1.xyz.com, one of the developers reports misplacing the USB thumb-drive where the SSL certificate was stored. Which of the following should the auditor recommend FIRST? 

A. Generate a new public key on both servers. 

B. Replace the SSL certificate on dev1.xyz.com. 

C. Generate a new private key password for both servers. 

D. Replace the SSL certificate on pay.xyz.com. 

Answer: D 


Q215. - (Topic 3) 

A network administrator notices a security intrusion on the web server. Which of the following is noticed by http://test.com/modules.php?op=modload&name=XForum&file=[hostilejavascript]&fid=2 in the log file? 

A. Buffer overflow 

B. Click jacking 

C. SQL injection 

D. XSS attack 

Answer: D 


CAS-002  free question

Improve comptia casp cas-002:

Q216. - (Topic 5) 

Two universities are making their 802.11n wireless networks available to the other university’s students. The infrastructure will pass the student’s credentials back to the home school for authentication via the Internet. 

The requirements are: 

Mutual authentication of clients and authentication server The design should not limit connection speeds Authentication must be delegated to the home school No passwords should be sent unencrypted The following design was implemented: WPA2 Enterprise using EAP-PEAP-MSCHAPv2 will be used for wireless security RADIUS proxy servers will be used to forward authentication requests to the home school The RADIUS servers will have certificates from a common public certificate authority A strong shared secret will be used for RADIUS server authentication 

Which of the following security considerations should be added to the design? 

A. The transport layer between the RADIUS servers should be secured 

B. WPA Enterprise should be used to decrease the network overhead 

C. The RADIUS servers should have local accounts for the visiting students 

D. Students should be given certificates to use for authentication to the network 

Answer: A 


Q217. - (Topic 1) 

An organization is concerned with potential data loss in the event of a disaster, and created a backup datacenter as a mitigation strategy. The current storage method is a single NAS used by all servers in both datacenters. Which of the following options increases data availability in the event of a datacenter failure? 

A. Replicate NAS changes to the tape backups at the other datacenter. 

B. Ensure each server has two HBAs connected through two routes to the NAS. 

C. Establish deduplication across diverse storage paths. 

D. Establish a SAN that replicates between datacenters. 

Answer: D 


Q218. - (Topic 1) 

After a security incident, an administrator would like to implement policies that would help reduce fraud and the potential for collusion between employees. Which of the following would help meet these goals by having co-workers occasionally audit another worker's position? 

A. Least privilege 

B. Job rotation 

C. Mandatory vacation 

D. Separation of duties 

Answer: B 


Q219. - (Topic 2) 

A system worth $100,000 has an exposure factor of eight percent and an ARO of four. Which of the following figures is the system’s SLE? 

A. $2,000 

B. $8,000 

C. $12,000 

D. $32,000 

Answer: B 


Q220. - (Topic 3) 

A small customer focused bank with implemented least privilege principles, is concerned about the possibility of branch staff unintentionally aiding fraud in their day to day interactions with customers. Bank staff has been encouraged to build friendships with customers to make the banking experience feel more personal. The security and risk team have decided that a policy needs to be implemented across all branches to address the risk. Which of the following BEST addresses the security and risk team’s concerns? 

A. Information disclosure policy 

B. Awareness training 

C. Job rotation 

D. Separation of duties 

Answer: B 



see more CAS-002 dumps