10 tips on vcp5-dcv wiki

The particular VMware VCP5-DCV questions and answers are usually up-to-date through our technical engineers live. Youre going to get the latest simulated check concerns which are in step with the existing VMware examination. Much more significantly, the update day prolonged to be able to One hundred and eighty times, showing that you will have fifty percent the years time for you to study VCP5-DCV dumps.

2016 Jun vcp5-dcv exam price:

Q181. Which two statements are true about VLANs and port groups defined on a vSphere Standard Switch? (Choose two.) 

A. A VLAN can be accessed by the entire virtual switch or individual port groups. 

B. Multiple port groups are restricted from accessing the same VLAN. 

C. VLANs can be configured only on individual port groups. 

D. Multiple VLANs can be accessed by virtual machines connected to one port group. 

Answer: AD 


Q182. Click the Exhibit button. 


ACME Party Supplies Corporation has a requirement to monitor all virtual machines in a vSphere 5 environment for CPU and Memory usage. An administrator configures an alarm in vCenter Server to send an alert when any VM exceeds 65% memory utilization and 75% CPU utilization. The alarm should warn administrators if the virtual machine is within 20% of the defined thresholds. The alarm has been created with the default options as shown in the exhibit. 

Which three modifications must be made to the default settings in the alarm definition to satisfy the stated requirements? (Choose three.) 

A. Set the VM CPU Usage (%) Alert trigger to 75% and the VM Memory Usage (%) Alert trigger to 55% 

B. Set the VM CPU Usage (%) Alert trigger to 75% and the VM Memory Usage (%) Warning trigger to 55% 

C. Set the VM CPU Usage (%) Warning trigger to 65% and the VM Memory Usage (%) Warning trigger to 45% 

D. Set the Trigger if all of the conditions are satisfied radio button 

E. Set the Trigger if any of the conditions are satisfied radio button 

Answer: ACE 


Q183. Why is converting a virtual machine to a template significantly faster than creating a clone of the virtual machine? 

A. Making a clone creates a linked-mode virtual disk. 

B. Making a clone creates a full copy of the VMDK file. 

C. Making a clone only creates a copy of the .vmx file. 

D. The template conversion has low priority on the system CPU. 

Answer: B 


Q184. A database administrator has reported periodic poor performance on a particular virtual machine. The virtual machine administrator has noticed a significant drop in performance when utilized memory exceeds 1GB. 

What does this indicate and what could be checked next? 

A. The application problems are definitely due to a non-memory-related problem. CPU affinity settings should be checked for this virtual machine. 

B. The application problems are definitely due to a non-memory-related problem. CPU utilization should be checked next, using Windows Task Manager. 

C. The virtual machine might not have physical memory available. Compression and swap activity on the ESXi host should be checked next. 

D. The virtual machine might not have physical memory available. Ensure the memory limit on the VM is set to 0 MB. 

Answer: C 


Q185. Under which two conditions is a master elected by vSphere HA? (Choose two.) 

A. When any cluster is created 

B. When a host is placed into maintenance mode 

C. When the datastore configuration changes 

D. When "Reconfigure for vSphere HA" is executed 

Answer: BD 


VCP5-DCV  study guide

Improve vcp5-dcv testking:

Q186. When is the page file for a Windows guest operating system or the swap partition for a Linux guest operating system created? 

A. When the guest operating system is installed on the virtual machine 

B. When a reservation is set for the virtual machine 

C. When the virtual machine is created 

D. When the virtual machine is first powered on 

Answer: A 


Q187. An administrator is installing a Windows Server 2008 operating system into a virtual machine on an ESXi 5.x host. What are two valid SCSI adapters for this installation? (Choose two.) 

A. Paravirtual SCSI 

B. LSI Logic SAS 

C. BusLogic SAS 

D. Broadcom SAS 

Answer: AB 


Q188. Which types of devices can be connected to a virtual machine during a vMotion migration? (Choose two.) 

A. SCSI pass-through devices connected to the ESXi 5 host. 

B. NFS mounts inside of the guest. 

C. USB pass-through devices connected to the ESXi 5 host. 

D. ISO images connected using the vSphere 5 client. 

Answer: BC 


Q189. What function does Enhanced vMotion Compatibility (EVC) provide? 

A. The ability to enable Fault Tolerance on virtual machines that are not members of a cluster. 

B. The ability to use vMotion to migrate virtual machines between ESXi hosts with different CPU vendors. 

C. The ability to replace manual CPU identification masks with an automated process managed by the cluster. 

D. The ability to use vMotion to migrate virtual machines between hosts with identical CPUs but different vSphere versions. 

Answer: C 


Q190. Click the Exhibit button. 


10 ESXi 5.x hosts will be installed as part of a vSphere 5.x deployment. Security hardening is required as part of the installation. The current security profile is displayed in the exhibit. 

Which three services shown in the exhibit are configured to run by default in a completed vSphere installation? (Choose three.) 

A. Network Login Server (Active Directory Service) 

B. SSH 

C. ESXi Shell 

D. Direct Console UI 

E. vpxa 

Answer: ADE 



see more VCP5-DCV dumps