Tips to Pass 100-105 Exam (111 to 120)

After prosperous finishing of Cisco 100-105 exam, candidates will get 100-105 qualification out of Cisco inside 4 to 8 several weeks with the consequence publicized day. Flourishing 100-105 certified candidates will carry out several projects which can be necessary for Cisco solutions and products. There are several facets contained in Cisco check-ups which include application form establishing, handling exceptions, safety measures and also webpage structure for example. Thus, moving past Cisco 100-105 check-ups will certainly assist the candidates to realize excellent heights of their occupation.

2021 Mar 100-105 practice

Q111. - (Topic 7) 

Which method does a connected trunk port use to tag VLAN traffic? 

A. IEEE 802 1w 

B. IEEE 802 1D 

C. IEEE 802 1Q 

D. IEEE 802 1p 

Answer:

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/lan-switching/8021q/17056-741-4.html 


Q112. - (Topic 5) 

Two routers named Atlanta and Brevard are connected by their serial interfaces as shown in the exhibit, but there is no data connectivity between them. The Atlanta router is known to have a correct configuration. 

Given the partial configurations shown in the exhibit, what is the problem on the Brevard router that is causing the lack of connectivity? 

A. A loopback is not set. 

B. The IP address is incorrect. 

C. The subnet mask is incorrect. 

D. The serial line encapsulations are incompatible. 

E. The maximum transmission unit (MTU) size is too large. 

F. The bandwidth setting is incompatible with the connected interface. 

Answer:

Explanation: 

The connection between two routers must have IP addresses that belong to the same subnet, but in this case Atlanta is using 192.168.10.1/24 and the other is in 192.168.11.1/24. 


Q113. - (Topic 3) 

What is the default maximum number of equal-cost paths that can be placed into the routing table of a Cisco OSPF router? 

A. 2 

B. 8 

C. 16 

D. unlimited 

Answer:

Explanation: 

Maximum-paths (OSPF) 

To control the maximum number of parallel routes that Open Shortest Path First (OSPF) 

can support, use the maximum-paths command. 

Syntax Description 

maximum 

Maximum number of parallel routes that OSPF can install in a routing table. The range is from 1 to 16 routes. 

Command Default 

8 paths 


Q114. - (Topic 3) 

Which IP address is a private address? 

A. 12.0.0.1 

B. 168.172.19.39 

C. 172.20.14.36 

D. 172.33.194.30 

E. 192.169.42.34 

Answer:


Q115. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

Which two statements are correct? (Choose two.) 

A. This is a default route. 

B. Adding the subnet mask is optional for the ip route command. 

C. This will allow any host on the 172.16.1.0 network to reach all known destinations beyond RouterA. 

D. This command is incorrect, it needs to specify the interface, such as s0/0/0 rather than an IP address. 

E. The same command needs to be entered on RouterA so that hosts on the 172.16.1.0 network can reach network 10.0.0.0. 

Answer: A,C 

Explanation: 

This is obviously the default route which is set between the routers and since it is entered in such a manner that it ensures connectivity between the stub network and any host lying beyond RouterA. 


Refresh 100-105 simulations:

Q116. - (Topic 7) 

Which statement about static routes is true? 

A. The source interface can be configured to make routing decisions. 

B. A subnet mask is entered for the next-hop address. 

C. The subnet mask is 255.255 255.0 by default 

D. The exit interface can be specified to indicate where the packets will be routed. 

Answer:

Explanation: 

Static routing can be used to define an exit point from a router when no other routes are available or necessary. This is called a default route. 


Q117. - (Topic 3) 

If an Ethernet port on a router was assigned an IP address of 172.16.112.1/20, what is the maximum number of hosts allowed on this subnet? 

A. 1024 

B. 2046 

C. 4094 

D. 4096 

E. 8190 

Answer:

Explanation: 

Each octet represents eight bits. The bits, in turn, represent (from left to right): 128, 64, 32 , 16 , 8, 4, 2, 1 Add them up and you get 255. Add one for the all zeros option, and the total is 256. Now, take away one of these for the network address (all zeros) and another for the broadcast address (all ones). Each octet represents 254 possible hosts. Or 254 possible networks. Unless you have subnet zero set on your network gear, in which case you could conceivably have 255. The CIDR addressing format (/20) tells us that 20 bits are used for the network portion, so the maximum number of networks are 2^20 minus one if you have subnet zero enabled, or minus 2 if not. You asked about the number of hosts. That will be 32 minus the number of network bits, minus two. So calculate it as (2^(32-20))-2, or (2^12)-2 = 4094 


Q118. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

PC1 pings PC2. What three things will CORE router do with the data that is received from PC1? (Choose three.) 

A. The data frames will be forwarded out interface FastEthernet0/1 of CORE router. 

B. The data frames will be forwarded out interface FastEthernet1/0 of CORE router. 

C. CORE router will replace the destination IP address of the packets with the IP address of PC2. 

D. CORE router will replace the MAC address of PC2 in the destination MAC address of the frames. 

E. CORE router will put the IP address of the forwarding FastEthernet interface in the place of the source IP address in the packets. 

F. CORE router will put the MAC address of the forwarding FastEthernet interface in the place of the source MAC address. 

Answer: B,D,F 

Explanation: 

The router will forward the frames out the interface toward the destination – B is correct. Since the router will has the end station already in it’s MAC table as see by the “show arp” command, it will replace the destination MAC address to that of PC2 – D is correct. The router will then replace the source IP address to 172.16.40.1 – E is correct. 


Q119. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

What kind of cable should be used to make each connection that is identified by the numbers shown? 

A. 1 - Ethernet Crossover cable 2 - Ethernet straight-through cable 3 - Fiber Optic cable 4 - Rollover cable 

B. 1 - Ethernet straight-through cable 2 - Ethernet straight-through cable 3 - Serial cable 4 - Rollover cable 

C. 1 - Ethernet rollover cable 2 - Ethernet crossover cable 3 - Serial cable 4 - Null-modem cable 

D. 1 - Ethernet straight-through cable 2 - Ethernet Crossover cable 3 - Serial cable 4 - Rollover cable 

E. 1 - Ethernet straight-through cable 2 - Ethernet Crossover cable 3 - Serial cable 4 - Ethernet Straight-through cable 

Answer:

Explanation: 

When connecting a PC to a switch, a standard Ethernet straight through cable should be used. This same cable should also be used for switch to router connections. Generally 

speaking, crossover cables are only needed when connecting two like devices (PC-PC, 

switch-switch, router-router, etc). 

Routers connect to frame relay and other WAN networks using serial cables. 

Rollover cables are special cables used for connecting to the console ports of Cisco 

devices. 


Q120. DRAG DROP - (Topic 4) 

Various protocols are listed on the left. On the right are applications for the use of those protocols. Drag the protocol on the left to an associated function for that protocol on the right. (Not all options are used.) 

Answer: 



see more 100-105 dumps