Top Rebirth 312-50 download Reviews!

What will certainly you get along with your buy of the EC-Council 312-50 products are since follows: 1. The study guidebook for EC-Council EC-Council analyze engine and Pdf. 2. The preview of EC-Council 312-50 actual exam questions. 3. An overview of EC-Council 312-50 online training program. 4. Correct answers to the 312-50 practice questions. Throw absent the thicker EC-Council 312-50 books and act currently and download your current EC-Council EC-Council 312-50 today! With our limited but important EC-Council EC-Council certification exam questions and answers to look at the 312-50 genuine exam, you will get a high indicate which assures your current success.

2021 Mar 312-50 exam cram

Q281. How do you defend against MAC attacks on a switch? 

A. Disable SPAN port on the switch 

B. Enable SNMP Trap on the switch 

C. Configure IP security on the switch 

D. Enable Port Security on the switch 

Answer: D


Q282. What is the proper response for a X-MAS scan if the port is closed? 

A. SYN 

B. ACK 

C. FIN 

D. PSH 

E. RST 

F. No response 

Answer:

Explanation: Closed ports respond to a X-MAS scan with a RST. 


Q283. Bob has set up three web servers on Windows Server 2008 IIS 7.0. Bob has followed all the recommendations for securing the operating system and IIS. These servers are going to run numerous e-commerce websites that are projected to bring in thousands of dollars a day. Bob is still concerned about the security of these servers because of the potential for financial loss. Bob has asked his company's firewall administrator to set the firewall to inspect all incoming traffic on ports 80 and 443 to ensure that no malicious data is getting into the network. 

Why will this not be possible? 

A. Firewalls cannot inspect traffic coming through port 443 

B. Firewalls can only inspect outbound traffic 

C. Firewalls cannot inspect traffic at all, they can only block or allow certain ports 

D. Firewalls cannot inspect traffic coming through port 80 

Answer: C


Q284. When working with Windows systems, what is the RID of the true administrator account? 

A. 500 

B. 501 

C. 512 

D. 1001 

E. 1024 

F. 1000 

Answer:

Explanation: The built-in administrator account always has a RID of 500. 


Q285. What makes web application vulnerabilities so aggravating? (Choose two) 

A. They can be launched through an authorized port. 

B. A firewall will not stop them. 

C. They exist only on the Linux platform. 

D. They are detectable by most leading antivirus software. 

Answer: AB

Explanation: As the vulnerabilities exists on a web server, incoming traffic on port 80 will probably be allowed and no firewall rules will stop the attack. 


Renovate 312-50 exam answers:

Q286. While performing a ping sweep of a subnet you receive an ICMP reply of Code 3/Type 13 for all the pings sent out. 

What is the most likely cause behind this response? 

A. The firewall is dropping the packets. 

B. An in-line IDS is dropping the packets. 

C. A router is blocking ICMP. 

D. The host does not respond to ICMP packets. 

Answer:

Explanation: Type 3 message = Destination Unreachable [RFC792], Code 13 (cause) = 

Communication Administratively Prohibited [RFC1812] 


Q287. _______ is one of the programs used to wardial. 

A. DialIT 

B. Netstumbler 

C. TooPac 

D. Kismet 

E. ToneLoc 

Answer: E

Explanation: ToneLoc is one of the programs used to wardial. While this is considered an "old school" technique, it is still effective at finding backdoors and out of band network entry points. 


Q288. Because UDP is a connectionless protocol: (Select 2) 

A. UDP recvfrom() and write() scanning will yield reliable results 

B. It can only be used for Connect scans 

C. It can only be used for SYN scans 

D. There is no guarantee that the UDP packets will arrive at their destination 

E. ICMP port unreachable messages may not be returned successfully 

Answer: DE

Explanation: Neither UDP packets, nor the ICMP errors are guaranteed to arrive, so UDP scanners must also implement retransmission of packets that appear to be lost (or you will get a bunch of false positives). 


Q289. Several of your co-workers are having a discussion over the etc/passwd file. They are at odds over what types of encryption are used to secure Linux passwords.(Choose all that apply. 

A. Linux passwords can be encrypted with MD5 

B. Linux passwords can be encrypted with SHA 

C. Linux passwords can be encrypted with DES 

D. Linux passwords can be encrypted with Blowfish 

E. Linux passwords are encrypted with asymmetric algrothims 

Answer: ACD

Explanation: Linux passwords are enrcypted using MD5, DES, and the NEW addition Blowfish. The default on most linux systems is dependant on the distribution, RedHat uses MD5, while slackware uses DES. The blowfish option is there for those who wish to use it. The encryption algorithm in use can be determined by authconfig on RedHat-based systems, or by reviewing one of two locations, on PAM-based systems (Pluggable Authentication Module) it can be found in /etc/pam.d/, the system-auth file or authconfig files. In other systems it can be found in /etc/security/ directory. 


Q290. Lee is using Wireshark to log traffic on his network. He notices a number of packets being directed to an internal IP from an outside IP where the packets are ICMP and their size is around 65,536 bytes. What is Lee seeing here? 

A. Lee is seeing activity indicative of a Smurf attack. 

B. Most likely, the ICMP packets are being sent in this manner to attempt IP spoofing. 

C. Lee is seeing a Ping of death attack. 

D. This is not unusual traffic, ICMP packets can be of any size. 

Answer: C



see more 312-50 dumps