[Renovate] actualtests 350-018

Printable of 350-018 exam engine materials and cram for Cisco certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 350-018 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Pre-Qualification Test for Security exam Today!

2016 May 350-018 Study Guide Questions:

Q121. Refer to the exhibit. 


Which three fields of the IP header labeled can be used in a spoofing attack? (Choose one.) 

A. 6, 7, 11 

B. 6, 11, 12 

C. 3, 11, 12 

D. 4, 7, 11 

Answer: A 


Q122. A Cisco Easy VPN software client is unable to access its local LAN devices once the VPN tunnel is established. How can this issue be resolved? 

A. The IP address that is assigned by the Cisco Easy VPN Server to the client must be on the same network as the local LAN of the client. 

B. The Cisco Easy VPN Server should apply split-tunnel-policy excludespecified with a split-tunnel-list containing the local LAN addresses that are relevant to the client. 

C. The Cisco Easy VPN Server must push down an interface ACL that permits the traffic to the local LAN from the client. 

D. The Cisco Easy VPN Server should apply a split-tunnel-policy tunnelall policy to the client. 

E. The Cisco Easy VPN client machine needs to have multiple NICs to support this. 

Answer: B 


Q123. Which statement about a botnet attack is true? 

A. The botnet attack is an attack on a firewall to disable it's filtering ability. 

B. The botnet attack is a network sweeping attack to find hosts that are alive alive behind the filtering device. 

C. The botnet attack is a collection of infected computers that launch automated attacks. 

D. The owner of the infected computer willingly participates in automated attacks. 

E. The botnet attack enhances the efficiency of the computer for effective automated attacks. 

Answer: C 


350-018  exam engine

Improved actualtests 350-018:

Q124. Which current RFC made RFCs 2409, 2407, and 2408 obsolete? 

A. RFC 4306 

B. RFC 2401 

C. RFC 5996 

D. RFC 4301 

E. RFC 1825 

Answer: C 


Q125. Refer to the exhibit. 


Which message of the ISAKMP exchange is failing? 

A. main mode 1 

B. main mode 3 

C. aggressive mode 1 

D. main mode 5 

E. aggressive mode 2 

Answer: B 


Q126. Which IPV4 header field increments every time when packet is sent from a source to a destination? 

A. Flag 

B. Fragment Offset 

C. Identification 

D. Time To Live 

Answer: C 


350-018  exam engine

Vivid ccie 350-018 written:

Q127. What action will be taken by a Cisco IOS router if a TCP packet, with the DF bit set, is larger than the egress interface MTU? 

A. Split the packet into two packets, so that neither packet exceeds the egress interface MTU, and forward them out. 

B. Respond to the sender with an ICMP Type 3., Code 4. 

C. Respond to the sender with an ICMP Type 12,.Code 2. 

D. Transmit the packet unmodified. 

Answer: B 


Q128. What is the purpose of the BGP TTL security check? 

A. The BGP TTL security check is used for iBGP session. 

B. The BGP TTL security check protects against CPU utilization-based attacks. 

C. The BGP TTL security check checks for a TTL value in packet header of less than or equal to for successful peering. 

D. The BGP TTL security check authenticates a peer. 

E. The BGP TTL security check protects against routing table corruption. 

Answer: B 


Q129. Refer to the exhibit. 


Which statement best describes the problem? 

A. Context vpn1 is not inservice. 

B. There is no gateway that is configured under context vpn1. 

C. The config has not been properly updated for context vpn1. 

D. The gateway that is configured under context vpn1 is not inservice. 

Answer: A 


Q130. Which two certificate enrollment methods can be completed without an RA and require no direct connection to a CA by the end entity? (Choose two.) 

A. SCEP 

B. TFTP 

C. manual cut and paste 

D. enrollment profile with direct HTTP 

E. PKCS#12 import/export 

Answer: CE 



see more 350-018 dumps