Top Replace 500-452 pdf exam Reviews!

Our 500-452 training materials regarding Cisco certification are accessible in distinct formats, including Pdf, downloadable engine, that may help you get by way of your exam. You are able to make entire preparation for the Cisco 500-452 certification evaluation. Whether youd like to study from a good ebook or on the computer, youll be able to review the actual Cisco Cisco certification test along with your own tempo. You have significantly freedom to select relevant Cisco questions and answers in order to prepare the best for your 500-452 exam.

2016 Oct 500-452 exam

Q11. - (Topic 6) 

The primary customer value proposition for Cisco IWAN includes which five options? (Choose five.) 

A. improved application responsiveness over the WAN 

B. efficient utilization of all WAN bandwidth 

C. ability to leverage installed Cisco ISR G2 

D. increased investment protection 

E. improved user experience of public cloud services 

F. consistent IPsec security over any provider transport 

G. automatic configuration and provisioning 

H. increased application performance monitoring 

Answer: A,B,E,F,H 


Q12. - (Topic 2) 

Which percentage of companies plan to migrate their WAN to the Internet? 

A. 0.25 

B. 0.46 

C. 0.75 

D. 1.00 

Answer: B 


Q13. - (Topic 1) 

What is one example of a typical enterprise WAN deployment model? 

A. single or dual MPLS VPN 

B. Frame Relay 

C. VPN 

D. hub and spoke 

Answer: A 


Q14. - (Topic 5) 

What should you do to all three planes of the Cisco IOS router? 

A. leave them at the default settings, to provide best functionality 

B. protect them with an antivirus solution 

C. harden them, using Cisco Guide to Harden Cisco IOS Devices 

D. verify them, using the Cisco IOS verification tool 

Answer: C 


Q15. - (Topic 1) 

Cisco NCE is a component of Cisco ISR G2. Which other product is an example of an NCE? 

A. Cisco multiservice blade 

B. Cisco UCS C-Series server 

C. Cisco Services Ready Engine 

D. Cisco UCS E-Series server 

Answer: D 


Topic 2, Intelligent WAN Overview 

14. - (Topic 2) 

Which option is a primary management tool for Cisco IWAN? 

A. Cisco Prime Infrastructure 

B. CiscoWorks 

C. Microsoft System Center 

D. NetScout nGeniusONE 

Answer: A 


500-452 practice test

Most recent 500-452 exam engine:

Q16. - (Topic 3) 

What is the preferred method for an IPv6 transition? 

A. tunneling 

B. triple stack 

C. partial overlay 

D. dual stack 

Answer: D 


Q17. - (Topic 5) 

Which URL is used to verify that Cisco CWS is working as configured? 

A. http://whoami.scansafe.net/ 

B. http://whoami.cws.net/ 

C. http://verify.scansafe.net/ 

D. http://verify.cws.net/ 

Answer: A 


Q18. - (Topic 6) 

Which type of product is Cisco UCS E140S? 

A. a rack-mount server 

B. a double-wide blade server for Cisco ISR G2 

C. a new module of a Cisco tablet 

D. a single-width blade server for Cisco ISR G2 

Answer: D 


Q19. - (Topic 3) 

With HQF, which minimum percentage must be assigned to class-default? 

A. 0.01 

B. 0.10 

C. 0.25 

D. 1.00 

Answer: D 


Q20. - (Topic 3) 

What is the purpose of a Cisco PfRv3 smart probe? 

A. to add traffic to a network 

B. to monitor application traffic on an over-utilized network 

C. to monitor application performance on a network path without actual traffic 

D. to make intelligent decisions about network traffic 

Answer: C 



see more 500-452 dumps