10 tips on How to 70-385 Test Like a Badass [91 to 100]

Approved of 70-385 dumps materials and vce for Microsoft certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 70-385 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Recertification for MCSE: Messaging exam Today!

2016 Jun 70-385 Study Guide Questions:

Q91.  - (Topic 7)

You have an Exchange Server 2013 organization.

A new policy requires that all iPhone users access their on-premises mailbox by using the OWA for iPhone app.

You need to ensure that push notifications for the OWA for iPhone app are configured before the users install the app.

Which three actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution.

A. Configure Microsoft Azure Active Directory Sync (Azure AD Sync).

B. Modify the EWS virtual directory.

C. Enable push notifications proxy.

D. Enroll in Microsoft Office 365 for business.

E. Modify the OWA virtual directory.

F. Set up on premises Exchange 2013 to Office 365 Authentication.

Answer: C,D,F


Q92.  - (Topic 7)

You have an Exchange Server 2013 organization. The organization contains four servers in the same Active Directory site. The servers are configured as shown in the following table.


EXB and EX4 are members of a database availability group (DAG) named DAG1. All users use Microsoft Outlook 2013 to connect to their mailbox.

You need to recommend a client access solution to ensure that all of the users can connect to their mailbox if EX1 or EX2 fails.

What should you recommend?

A. Add a layer 4 hardware load balancer that balances RPC traffic

B. Add a layer 7 hardware load balancer that balances the traffic on port 443.

C. Add a layer 7 hardware load balancer that balances RPC traffic.

D. Replicate all of the databases in DAG1 to both DAG1 members.

Answer: B


Q93. DRAG DROP - (Topic 1)

You need to recommend to a solution to deploy the Outlook app. Which three actions should you recommend performing in sequence?


Answer:



70-385  dumps

Most up-to-date 70-385 free practice exam:

Q94. HOTSPOT - (Topic 6)

You create a workload management policy named EX4.

You need to create a new workload policy to resolve the hardware resources issue on EX4. Which commands should you run? (To answer, select the appropriate options in the

answer area.)



Answer:



Q95.  - (Topic 7)

You have an Exchange Server 2013 organization. You create a public folder.

You assign an email address to the public folder.

You need to ensure that only a user named User1 can add content to the public folder by using email.

Which cmdlet should you run?

A. Set-MailPublicFolder

B. Set-PublicFolder

C. Set-Mailbox

D. Add-PublicFolderCMentPermission

Answer: C


Q96. DRAG DROP - (Topic 5)

You need to identify which commands must be run to perform the maintenance window tasks.

Which commands should you run? (To answer, drag the appropriate commands to the correct tasks. Each command may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)


Answer:



70-385  dumps

Tested 70-385 :

Q97.  - (Topic 6)

You need to ensure that if a volume fails on EX2 again, a mailbox database copy is recreated automatically on a different volume.

Which command should you run?

A. Set-MailboxDatabase

B. Set-MailboxDatabaseCopy

C. Set-DatabaseAvailabilityGroup

D. Set-MailboxAutoRcplyConfigu ration

Answer: C


Q98. - (Topic 1)

You need to recommend which task is required to prepare Active Directory for the planned Exchange Server 2013 implementation.

What should you recommend?

A. On any domain controller in the Paris office, run setup.exe /preparead.

B. On any domain controller in the Amsterdam office, run setup.exe /preparead.

C. On any domain controller in the Paris office, run setup.exe /preparealldomains.

D. On any domain controller in the Amsterdam office, run setup.exe /preparedomain.

Answer: B


Q99.  - (Topic 7)

You have an Exchange Server 2013 organization.

An Active Directory administrator is concerned about the permissions assigned to a group named Exchange Trusted Subsystem. Exchange Trusted Subsystem has a member named Exchange Windows Permissions.

You need to show the Active Directory administrator all of the permissions assigned to Exchange Trusted Subsystem.

What should you use?

A. ADSI Edit

B. Active Directory Sites and Services

C. Dsget

D. Active Directory Users and Computers

Answer: D


Q100.  - (Topic 7)

Your network contains an Active Directory forest. The forest contains a single domain named contoso.com. You have an Exchange Server 2013 organization named Contoso.

You plan to create an additional SMTP domain named sales.contoso.com. You will use sales.contoso.com as the primary SMTP address for the users in the sales department.

You create a new email address policy and apply the policy to the sales users.

New sales users report that when they attempt to access their email from the Internet for the first time by using Microsoft Outlook 2010, they fail to connect. The sales users connect to their mailbox internally successfully by using Outlook 2010. All other users can connect to their mailbox from the Internet and internally.

You need to ensure that the new sales users can connect to the Exchange Server 2013 organization by using Outlook Anywhere from the Internet.

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Modify each existing Service Connection Point (5CP) object in Active Directory to point to autodiscover.sales.contoso.com.

B. From DNS Manager, create a host (A) record for autodiscover.sales.contoso.com.

C. On the Client Access servers, deploy a new certificate that includes the autodiscover.sales.contoso.com name.

D. Create a new Autodiscover virtual directory on the Client Access servers and configure ExternalURL to use autodiscover.sales.contoso.com.

E. Create a new Service Connection Point (SCP) object in Active Directory that points to autodiscover.sales.contoso.com.

Answer: B,C



see more 70-385 dumps