Jun 2016 updated: passed 70-487

Exam Code: 70-487 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Developing Windows Azure and Web Services
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-487 Exam.

2016 Jun 70-487 Study Guide Questions:

Q11. - (Topic 4) 

You are developing a WCF service that compares several data sources. The service takes a long time to complete. 

The service must meet the following requirements: 

. The client must be able to continue processing while the service is running. . The service must initiate communication with the client application when processing is complete. 

You need to choose a message pattern to meet the requirements. 

Which message pattern should you choose? 

A. One Way 

B. Streaming 

C. Duplex 

D. Request/Reply 

Answer: C 


Q12. - (Topic 2) 

The QueueDetail entity type must inherit from the InboundQueue entity type in the ExternalQueue service project using table-per-type inheritance. 

You need to modify the entities in the designer. 

What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.) 

A. Remove the OrderNum property in InboundQueue. 

B. Remove the OrderNum property in QueueDetail. 

C. Set the QueueDetail BaseType to InboundQueue. 

D. Remove the association between the entities. 

E. Right-click the entities and validate the table mapping. 

F. Set the InboundQueue BaseType to QueueDetail. 

Answer: B,C,D,E 

Explanation: http://www.robbagby.com/entity-framework/entity-framework-modeling-table-per-type-inheritance/ 


Q13. - (Topic 2) 

The GetExternalOrder() method in the ExternalQueueService service is throwing a runtime error. The method must query the database for a record that matches the orderNum parameter passed to the method. 

You need to modify the queryString string to retrieve the record. With which code segment should you replace line EQ64? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


70-487  real exam

Far out 70-487 mva:

Q14. - (Topic 4) 

You are developing an application in Visual Studio 2012 to display student information. The application contains the following Entity Framework model. 

The application contains a WCF data service named DirectoryService.svc. 

You need to create a query expression to display all of the grades for students whose first name is "John" 

How should you build the expression? 

A. http://localhost:54946/DirectoryService.svc/Students?$filter=FirstName eq 'John' &$expand=Grades 

B. http://localhost:54946/DirectoryService.svc/Students?$filter=FirstName eq 'John'/Grades 

C. http://localhost:54946/DirectoryService.svc/Students?$filter=FirstName = 'John' &$expand=Grades 

D. http://localhost:54946/DirectoryService.svc/Grades/Students?$filter=FirstName eq 'John' 

Answer: A 


Q15. - (Topic 3) 

You need to create an OData filter expression that returns books that match the following characteristics: 

. Published after 1/1/2000 

. Have "Science" as the first word 

Which filter statement should you use? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 

Explanation: * gt Greater than Example: filter= Entry_No gt 610 Query on GLEntry service. Returns entry numbers 611 and higher. 

* startswith 

filter=startswith(Name, 'S') 

Query on Customer service. Returns all customers names beginning with “S”. 


Q16. - (Topic 1) 

Errors occasionally occur when saving data using the FlightInfoContext ADO.NET Entity Framework context. Updates to the data are being lost when an error occurs. 

You need to ensure that data is still saved when an error occurs by retrying the operation. No more than five retries should be performed. 

Which code segment should you use as the body of the SaveChanges() method in the FlightInfoContext.es file? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


70-487  real exam

Certified 70-487 preparation materials:

Q17. DRAG DROP - (Topic 4) 

You are developing a self-hosted WCF service that returns stock market information. 

The service must be discoverable by any client application. 

You need to build the service host. 

How should you build the host? (To answer, drag the appropriate code segments to the 

correct location or locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 

Answer: 


Q18. DRAG DROP - (Topic 4) 

You are developing a RESTful application by using ASP.NET MVC. The application is a pet management system and implements the following method in a controller for retrieving pet data. 

The method must only accept JSON data using the standard MIME type. 

You need to implement a controller that saves pet data and return a properly formatted 

HTTP/1.1 protocol response. 

You have the following code: 

Which code segments should you include in Target 1, Target 2, Target 3 and Target 4 to complete the code? {To answer, drag the appropriate code segments to the correct targets in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 

Answer: 


Q19. - (Topic 3) 

You need to choose the appropriate data access strategy for the college textbook area of the web application. 

Which data access technology should you implement? 

A. ADO.NET 

B. Entity Data Model (EDM) 

C. WCF Data Services 

D. LINQ to SQL 

Answer: A 

Explanation: * Scenario: The college textbook area of the web application must get data from a daily updated CSV file. 

* ADO.NET reads the CSV file in a very similar way as table in database. 


Q20. - (Topic 3) 

You need to choose the appropriate data access technology for the children's book area of the web application. 

Which data access technology should you choose? 

A. Web Service 

B. LINQ to SQL 

C. ADO.NET Entity Framework 

D. WCF Data Services 

Answer: C 



see more 70-487 dumps