configuring windows 8 exam 70-687 [Jun 2016]

Microsoft certification will be the earths many well-respected international certification. So 70-687 is very essential for those who are stressed to enter the particular IT business. But its very hard for those who are hectic working or perhaps researching to pass the particular Configuring Windows 8 test. Pass4sure Microsoft 70-687 research guides will help you conserving a large amount of time,power and also resource inside the 70-687 test. You can actually deal with this particular 70-687 test effectively through our own 70-687 pdf and also test motor. We are able to maintain the product on time and invite visitors to understand Microsoft understanding effortlessly. You can even obtain the particular Microsoft 70-687 pdf trial edition free.

2016 Jun 70-687 download

Q106. A client computer that runs Windows 8.1 has two hard disk drives: a system drive and a data drive. 

You are preparing to back up the computer prior to installing a developing software product. 

You have the following requirements: 

The system disk that is part of the backup must be mountable from within Windows. 

The system disk that is part of the backup must be bootable. 

The backup must be viable to restore in the event of a hard disk failure. 

The backup must contain data from both hard disk drives. 

You need to select a backup method. 

Which method should you use? 

A. System repair disk 

B. Storage pool 

C. System image 

D. File History 

Answer: C 


Q107. A company has client computers that run Windows 8.1. 

The company implements the following security requirements: 

· All client computers must use two-factor authentication. 

· At least one authentication method must include more than four characters or gestures. 

You need to choose authentication methods that comply with the security requirements. 

Which two authentication methods should you choose? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. PIN 

B. Biometric authentication 

C. Picture Password 

D. Microsoft Account 

Answer: BD 


Q108. You use a Windows 8.1 Pro computer. The computer stores research data in a folder named C:\Research. 

You turn on File History. 

You need to back up the Research folder. 

What should you do? 

A. Create a new library and include the folder in the library. 

B. Create a new volume mount point in the root of the folder. 

C. Create a new storage space and move the folder to the storage space. 

D. Create a new restore point. 

Answer: A 


Q109. You deploy several tablet PCs that run Windows 8.1. 

You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. 

What should you do? 

A. In Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. 

B. Disable the C-State control in the computer’s BIOS. 

C. Configure the active power plan to set the system cooling policy to passive. 

D. In Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. 

Answer: A 


Q110. A company has 100 client computers that run Windows 8.1. 

You plan to install a custom app that requires a license key. 

You need to ensure that the installation process does not prompt for the manual entry of a license key. 

What should you do? 

A. Install and run the Microsoft Deployment Toolkit. 

B. Install and run the Microsoft Assessment and Planning Toolkit. 

C. Install and run the Windows App Certification Kit. 

D. Install and run the Windows Application Compatibility Toolkit. 

Answer: A 


Q111. You are a system administrator for your company. 

The company has satellite offices located within different regions around the world and does not want employees to rely on carrying computers around when they visit the satellite offices. The company is deploying Windows To Go as a solution. 

You need to ensure that the company has the proper configuration for Windows To Go before deploying the solution. 

Which configuration should you use? 

A. a Windows To Go server that provides the use of a network boot and can provide files to run the operating system 

B. at least one USB 2.0 port on the host PC 

C. a second partition to run Windows To Go with a minimum of a DVD-RW to write Windows To Go data 

D. a 20GB or greater SSD used as a secondary drive 

Answer: B 


Q112. You are the desktop administrator for your company, which uses Windows 8.1 computers. 

The company decides to use virtual disks at your location so the programmers can build and test applications in a closed network. 

You need to use the file given as a virtual hard disk and be able to boot to the vhd. 

What should you do? 

A. Copy the vhd file to the root of C;\ run bcdedit and add an entry to the boot options that includes the path to the vhd. 

B. Attach the vhd in computer management and add it to the Boot Menu. 

C. Copy the vhdfile to the root of C:\, open msconfig, and choose Safe Boot and Alternate Shell. 

D. Move the vhd file to a network share, map the network share, and allow a network boot. 

Answer: A 


70-687  free practice questions

Far out exam ref 70-687 configuring windows 8.1 pdf:

Q113. You administer Windows 8.1 computers in your company network. 

Music files with the MP3 extension are opening in the Music Windows Store app. 

You need to ensure that MP3 files always open in the Windows Media Player desktop application. 

What should you do? 

A. From Control Panel, open Default Programs, open Set your default programs, and then in associations for Music, clear the .mp3 selection. 

B. From Windows Media Player, select Options, and then on the Player tab, select the Add local media files to library when played option. 

C. Right-click an MP3 file, select Open With, choose default program, and then select Windows Media Player with the use this app for all .MP3 files option selected. 

D. From Control Panel, open Default Programs, open Change AutoPlay setting, and then select the Play (Windows Media Player) setting for Music. 

Answer: C 


Q114. You are troubleshooting a computer that runs Windows 8.1. The computer is not joined to a domain. 

You are unable to change any of the advanced Internet options, which are shown in the Advanced Internet Options exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to ensure that you can change the advanced Internet options. Which tool should you use? 

A. Credential Manager 

B. Authorization Manager 

C. Group Policy Object Editor 

D. Ease of Access Center 

Answer: C 


Q115. A company has Windows 8.1 client computers. Users store data files in their user profile libraries. 

You need to ensure that you can restore data files to any date while minimizing system overhead. 

Which two actions should you perform? (Each answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Enable Storage Spaces. 

B. Configure settings to save copies of files daily. 

C. Turn on File History. 

D. Configure Windows 7 File Recovery. 

Answer: BC 


Q116. A company has Windows 8.1 client computers. A client computer named COMPUTER1 has a shared folder named Computer1 located in the user's Downloads folder. Computer1 is shared only with employees in the Marketing department. All Marketing employees can connect to Computer1 from their client computers. 

A Marketing employee is unable to connect to Computer1 from a legacy device that is not compatible with the Windows 8.1 default sharing settings. The device is able to connect to resources on other client computers. 

You need to configure COMPUTER1 to allow the device to connect to Computer1. 

Which setting should you enable? 

A. Turn off network discovery 

B. Use 128-bit encryption to help protect file sharing connections 

C. Turn on sharing so anyone with network access can read and write files in the Public folders 

D. Enable file sharing for devices that use 40- or 56-bit encryption 

E. Turn off password protected sharing 

Answer: D 


Q117. You manage computers that run Windows 8.1. 

You plan to install a desktop app named App1 on one of the client computers. 

You need to install the app without any user interaction and without displaying a progress bar. 

Which command should you run? 

A. msiexec /i appl.msi /qb 

B. msiexec /x appl.msi /qb 

C. msiexec /i appl.msi /qn 

D. msiexec /x appl.msi /qn 

Answer: C 


Q118. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers run Windows 8.1. Client computers use Window BitLocker Drive Encryption with a Trusted Platform Module (TPM) chip. 

You need to create a Group Policy object (GPO) that will secure the TPM owner information. 

Which policy setting should you configure? 

A. Enable the Turn on TPM backup to Active Directory Domain Services policy setting. 

B. Enable the Configure the level of TPM usage authorization information available to the registry policy setting. 

C. Set the Configure the level of TPM owner authorization information available to operating system policy setting to Full. 

D. Enable the Configure TPM platform validation profile policy setting. 

Answer: A 


Q119. A company has an Active Directory Domain Services domain named contoso.com. The domain contains two sites that are named SiteA and SiteB. The company uses Windows 

8.1 Pro laptop computers. The computer account objects are located in an Organizational Unit (OU) named Laptops. 

The company plans to deploy a wireless network infrastructure. 

You need to preconfigure all laptop computers with the wireless network access information by using a Group Policy Object (GPO). 

What should you do? 

A. Create and link a GPO to a group containing all laptop computers. Edit the GPO and configure a Wireless Network Policy. 

B. Create and link a GPO to the Laptops OU. Edit the GPO and configure a Wireless Network Policy. 

C. Create and link a GPO to a SiteA. Edit the GPO and configure a Wireless Network Policy. 

D. Create and link a GPO to a SiteB. Edit the GPO and configure a Wireless Network Policy, 

Answer: B 


Q120. A computer runs Windows 8.1. You install an application by running an .msi file. 

You need to apply a patch to the application. 

Which command should you run? 

A. dism /Online /add-package:C:\MyPatch.msp 

B. dism /get-AppPatches /get-PackageInfo:C:\MyPatch.msp 

C. msiexec /x "C:\MyPatch.msp" 

D. msiexec/p "C:\MyPatch.msp" 

Answer: D 



see more 70-687 dumps