Exam Code: ITILFND (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: ITIL Foundation (syllabus 2011)
Certification Provider: EXIN,Inc
Free Today! Guaranteed Training- Pass ITILFND Exam.
2021 Mar ITILFND brain dumps
Q101. Which role is responsible for carrying out the activities of a process?
A. Process owner
B. Change manager
C. Service manager
D. Process practitioner
Answer: D
Q102. Which of the following BEST describes the purpose of access management?
A. To provide a channel for users to request and receive standard services
B. Provides the rights for users to be able to use a service or group of services
C. To prevent problems and resulting Incidents from happening
D. To detect security events and make sense of them
Answer: B
Q103. Which processes are responsible for the regular review of underpinning contracts?
A. Supplier management and service level management
B. Supplier management and change management
C. Availability management and service level management
D. Supplier management and availability management
Answer: A
Q104. The effective management of risk requires specific types of action. Which of the following pairs of actions would be BEST to manage risk?
A. Training in risk management for all staff and identification of risks
B. Identification of risk, analysis and management of the exposure to risk
C. Control of exposure to risk and investment of capital
D. Training of all staff and investment of capital
Answer: B
Q105. Which of the following are objectives of service level management?
1: Defining, documenting and agreeing the level of FT services to be provided
2: Monitoring, measuring and reporting the actual level of services provided
3: Monitoring and improving customer satisfaction
4: Identifying possible future markets that the service provider could operate in
A. 1, 2 and 3 only
B. 1 and 2 only
C. 1, 2 and 4 only
D. All of the above
Answer: A
Most recent ITILFND practice question:
Q106. Which one of the following activities would be performed by access management?
A. Providing physical security for staff at data centers and other buildings
B. Managing access to computer rooms and other secure locations
C. Managing access to the service desk
D. Managing the rights to use a service or group of services
Answer: D
Q107. Which process is responsible for ensuring that appropriate testing takes place?
A. Knowledge management
B. Release and deployment management
C. Service asset and configuration management
D. Service level management
Answer: B
Q108. Which of the following options is a hierarchy that is used in knowledge management?
A. Wisdom - Information - Data - Knowledge
B. Data - Information - Knowledge - Wisdom
C. Knowledge - Wisdom - Information - Data
D. Information - Data - Knowledge - Wisdom
Answer: B
Q109. Which process is responsible for eliminating recurring incidents and minimizing the impact of incidents that cannot be prevented?
A. Service level management
B. Problem management
C. Change management
D. Event management
Answer: B
Q110. Which one of the following includes four stages called Plan, Do, Check and Act?
A. The Deming Cycle
B. The continual service improvement approach
C. The seven-step improvement process
D. The service lifecycle
Answer: A
see more ITILFND dumps