Beginners Guide: fiat hitachi fh 200-355

Our own Cisco technicians are always searching for a way to decipher the newest 200-355 on the web questions and answers. It is possible to down load the newest 200-355 places upon our Actualtests web site. We all not just offer 200-355 pdf tests but also the computer software edition. Actualtests 200-355 check engine results in a simulator from the environment once the 200-355 pops up, offers a excellent possibility to exercise the particular Cisco check communicative environment. In accordance with your examination planning, you can pick any 200-355 edition to study versatility. Passing 200-355 examination will become more simple more quickly by learning Cisco 200-355 exercise tests.

2016 Jun testking ccna wireless 200-355:

Q121. RAG DROP 

Answer: 


Q122. What is the approximate time difference for a client to perform an intracontroller roam compared to an intercontroller roam? 

A. 1 ms 

B. 10 ms 

C. 20 ms 

D. 30 ms 

Answer: B 


Q123. Which two formats are supported for uploading background graphics to create a network map in Cisco WCS? (Choose two.) 

A. PNG 

B. JPEG 

C. DWG 

D. TIFF 

Answer: A,B 


Q124. Old 2.4-GHz wireless laptops are unable to connect. What is the most likely cause of this problem? 

A. WLAN > General properties are incorrectly configured. 

B. WLAN > QoS properties are incorrectly configured. 

C. WLAN > Security properties are incorrectly configured. 

D. WLAN > Advanced properties are incorrectly configured. 

E. Wireless > AP > 802.11 b/g/n AP is incorrectly configured. 

F. Wireless > AP > 802.11 b/g/n > Network is incorrectly configured. 

Answer: F 


Q125. Which statement correctly describes the procedure for a lightweight AP to successfully establish a connection to a controller? 

A. The AP authenticates the received Cisco WLC certificate as valid. The AP then sends its certificate to the controller. 

B. The AP sends its certificate to the controller. The AP then authenticates the received Cisco WLC certificate as valid. 

C. The AP sends its certificate to the RADIUS server. The AP then authenticates the controller certificate as valid. 

D. The AP sends its certificate to the RADIUS server. The AP then authenticates the RADIUS certificate as valid. 

E. The AP authenticates the received RADIUS server certificate as valid. The AP then sends its certificate to the RADIUS server. 

F. The AP authenticates the received RADIUS server certificate as valid. The AP then sends its certificate to the controller. 

Answer: B 


200-355  free download

Up to date fels 200-355 wifund:

Q126. You have a small organization with multiple Cisco WCS servers. Management has become cumbersome and you are planning to deploy Cisco WCS Navigator. 

When the Cisco WCS Navigator has been deployed, how are the existing Cisco WCS servers added to the Cisco WCS Navigator, which software versions are supported, and which protocol(s) do they use to communicate with Navigator? 

A. Cisco WCS Navigator searches the enterprise intranet to locate the existing Cisco WCS servers and adds them automatically using SOAP as long as there is only a difference of one version or less between Cisco WCS and WCS Navigator. 

B. Each existing Cisco WCS server must be added manually and use SOAP/HTTP to communicate with the Cisco WCS Navigator platform as long as the software versions of Cisco WCS and Cisco WCS Navigator are the same. 

C. Cisco WCS must be on the same software version as Cisco WCS Navigator and each Cisco WCS server is added automatically using XML over HTTP. 

D. When Cisco WCS Navigator is added, all the Cisco WCS servers must be added manually, each system must use the same software release as Navigator, and the Cisco WCS communicates with Cisco WCS Navigator by using SOAP/XML over HTTPS. 

Answer: D 


Q127. A lightweight AP has been deployed in local mode in a network that consists of 10 wireless LAN controllers in a single mobility group. The AP has been configured to use primary, secondary, and tertiary Cisco WLCs. Due to a major power failure, all those Cisco WLCs are unavailable. 

Which step does the AP take next? 

A. The AP reboots and repeatedly attempts to join the configured primary, secondary, and tertiary Cisco WLCs in that order. The process continues until one of the configured Cisco WLCs is available. 

B. The AP attempts to join a Cisco WLC configured as a master controller. 

C. The AP attempts to join the Cisco WLC that has the greatest capacity available. 

D. The AP state transitions to AP Fallback Mode and continues to provide limited WLAN services (that is, no new client authentications) until a Cisco WLC is available. 

Answer: B 


Q128. Which portion of a WLAN deployment can WLC message logs help to troubleshoot? 

A. RF issues 

B. encryption issues between APs and clients 

C. configuration verification issues 

D. infrastructure and client Issues 

E. AP placement issues 

Answer: D 


Q129. What must be done for Cisco WLC and Cisco WCS to communicate? 

A. The IP address and subnet mask of the Cisco WLC must be configured in the Cisco WCS. 

B. The IP address and subnet mask of the Cisco WCS must be configured in the Cisco WLC. 

C. The identity certificate of the Cisco WLC must be added to the Cisco WCS. 

D. The Cisco WLC and Cisco WCS must exchange identity certificates. 

Answer: A 


Q130. A customer has ordered a Cisco 5760 Wireless Controller. What speed and quantity of ports are needed for full-speed operation? 

A. 6 x 1 Gb 

B. 6 x 10 Gb 

C. 2 x 10 Gb 

D. 2 x 1 Gb 

E. 8 x 1 Gb 

F. 8 x 10 Gb 

Answer: B 



see more 200-355 dumps