[Down to date] 2v0-620 free

The Actualtests VMware examine guides happen to be playing a far more and much more important role inside candidates learning lifestyle, this help save much time for folks prevent to wait the course. Our own VMware 2V0-620 dumps also include numerous simulators workout routines queries. The simulators workout routines queries are mixed in to the vSphere 6 Foundations Beta Exam solutions in our VMware 2V0-620 guides. We promise a person that you will get the good results deffinately so long as you work tirelessly with our 2V0-620 certification examine supplies. The harder a person practice the Actualtests 2V0-620 dumps, the higher tag it is possible to achieve. You are able to take VMware 2V0-620 guides or even the eBooks anyplace as well as anytime you want inside the reason of they all are transportable. Actualtests will ensure the increase advantages of consumers because of our own high-quality items.

2016 Jun 2V0-620 simulations

Q21. An administrator deploys vRealize Operations into a vSphere 6.x environment. After the deployment, the administrator notices that badges are not appearing. 

What is a likely cause of this behavior? 

A. Badges do not appear until you register vRealize Operations with vCenter Server. 

B. Badges do not appear until you register a vCenter Server in vRealize Operations. 

C. The vRealize Operations appliance needs to be redeployed. 

D. The vCenter Server appliance needs to be redeployed. 

Answer: A 


Q22. Which vSphere 6.x feature will allow an organization to utilize native snapshots? 

A. Virtual Volumes 

B. Virtual SAN 

C. VMFS3 

D. VMFS5 

Answer: A 


Q23. An administrator creates an ESXi cluster using vSphere Auto Deploy. The ESXi hosts are configured to get a management IP address from a DHCP server. The administrator needs to troubleshoot the management network on one of the hosts. Which DCUI option should the administrator use to renew the DHCP lease? 

A. Restart Management Network 

B. Restore Network Settings 

C. Test Management Network 

D. Configure Management Network 

Answer: A 


Q24. vSphere Update Manager allows which two virtual machine attributes to be upgraded? (Choose two.) 

A. Virtual machine firewall policies for NSX. 

B. Software Packages in the virtual machine. 

C. Virtual machine Hardware Version. 

D. VMware Tools Upgrade. 

Answer: C,D 


Q25. An administrator has just completed installing an ESXi 6.x host, but doesn't know what address has been configured. 

Where is the ESXi host IP address configured? 

A. RVC console 

B. Direct Console User Interface 

C. vSphere Web Client 

D. vSphere Client 

Answer: B 


2V0-620  practice question

Update 2v0-620 exam:

Q26. Which two actions are prerequisites to adding ESXi 6.x hosts to a vSphere Distributed Switch? (Choose two.) 

A. Verify that there is at least one Distributed Port Group on the Distributed Switch. 

B. Verify that the Distributed Port Group have active uplinks configured in its teaming and failover policy. 

C. Verify that the Distributed Switch has been configured with a Network Profile. 

D. Verify that Network I/O control for Management Traffic is configured for the highest share value. 

Answer: A,B 


Q27. An administrator must determine an appropriate backup solution, given these conditions: . 50 of the virtual machines are in a resource pool named Finance. 

50 of the virtual machines are in a resource pool named QA. 

Which solution allows an administrator the ability to backup 100 virtual machines? 

A. Use Snapshot Manager on the vCenter Server to backup the virtual machines. 

B. Use the VMware Consolidated Backup (vcb) tool on the ESXi Host to backup the virtual machines. 

C. Use the VMware Data Recovery (VDR) Appliance on the vCenter Server to backup the virtual machines. 

D. Use the VMware Data Protection (VDP) Appliance on one of the ESXi Hosts to backup the virtual machines. 

Answer: D 


Q28. An administrator is attempting to power on a virtual machine, but is unable to do so. 

Which two reasons are probable causes of the failure? (Choose two.) 

A. Storage access to the virtual machine swap file has been lost. 

B. One of the virtual machine VMDK files is locked. 

C. Virtual machine is running CentOS 7.0 64-bit. 

D. Virtual machine has Hyper-Threading enabled. 

Answer: A,B 


Q29. An administrator receives a report that no real time statistics are available for a virtual machine in the vCenter Server inventory. 

Which two statements indicate likely causes of the problem? (Choose two.) 

A. The virtual machine is powered off. 

B. The host containing the virtual machine is disconnected from vCenter Server. 

C. There is insufficient real time data to display the information. 

D. The vCenter Server service is not running. 

Answer: A,B 


Q30. What information is required as part of an interactive ESXi 6.x installation? 

A. Keyboard layout 

B. IP Address 

C. Root password 

D. DNS information 

Answer: A 



see more 2V0-620 dumps