PMI-001 dumps(391 to 400) for IT professionals: Jun 2016 Edition

You will get the particular detailed description whenever you encounter issues in your PMI-001 research. Testking give you the particular PMI-001 Project Management Professional blueprint legibly in the PMI-001 places. These are greatly saving the expenses to get familiar with the particular PMI courses.

2016 Jun PMI-001 exam answers

Q391. Which of the following processes includes prioritizing risks for subsequent further analysis or action by assessing and combining their probability of occurrence and impact? 

A. Qualitative risk analysis 

B. Quantitative risk analysis 

C. Risk management planning 

D. Risk response planning 

Answer: A 


Q392. Decomposition, rolling wave planning, and templates are all tools and techniques for which of the following? 

A. Define Activities 

B. Estimate Activity Durations 

C. Develop Schedule 

D. Sequence Activities 

Answer: A 


Q393. Which of the following choices is a contract closure tool or technique? 

A. Contract plan 

B. Procurement plan 

C. Closure process 

D. Procurement audits 

Answer: D 


Q394. Variance and trend analysis is a tool and technique used in which process? 

A. Perform Qualitative Risk Analysis 

B. Perform Quantitative Risk Analysis 

C. Control Risks 

D. Plan Risk Responses 

Answer: C 


Q395. Which item is an input to the Define Activities process? 

A. Schedule data 

B. Activity list 

C. Risk register 

D. Scope baseline 

Answer: D 


PMI-001  rapidshare

Renew PMI-001 study guide:

Q396. The definition of operations is a/an: 

A. organizational function performing the temporary execution of activities that produce the same product or provide repetitive service. 

B. temporary endeavor undertaken to create a unique product, service, or result. 

C. organization that provides oversight for an administrative area. 

D. organizational function performing the ongoing execution of activities that produce the same product or provide repetitive service. 

Answer: D 


Q397. Technical capability, past performance, and intellectual property rights are examples of: 

A. performance measurement criteria 

B. source selection criteria 

C. product acceptance criteria 

D. phase exit criteria 

Answer: B 


Q398. Project or phase closure guidelines or requirements, historical information, and the lessons learned knowledge base are examples of which input to the Close Project or Phase process? 

A. Organizational process assets 

B. A work breakdown structure 

C. The project management plan 

D. Enterprise environmental factors 

Answer: A 


Q399. A complete set of concepts, terms, and activities that make up an area of specialization is known as: 

A. a Knowledge Area 

B. a Process Group 

C. program management 

D. portfolio management 

Answer: A 


Q400. Project Scope Management is primarily concerned with: 

A. Developing a detailed description of the project and product. 

B. Determining how requirements will be analyzed, documented, and managed. 

C. Defining and controlling what is and is not included in the project. 

D. Formalizing acceptance of the completed project deliverables. 

Answer: C 



see more PMI-001 dumps