300-320 free samples(16 to 30) for IT learners: Mar 2016 Edition

Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2016 Mar 300-320 Study Guide Questions:

Q16. What is the purpose of an OTV edge device? 

A. connect to other data centers 

B. connect to the access layer 

C. connect to the end users 

D. connect to mobile devices 

Answer: A 


Q17. When is a first-hop redundancy protocol needed in the distribution layer? 

A. when the design implements Layer 2 between the access and distribution blocks 

B. when multiple vendor devices need to be supported 

C. when preempt tuning of the default gateway is needed 

D. when a robust method of backing up the default gateway is needed 

E. when the design implements Layer 2 between the access switch and the distribution blocks 

Answer: A 


Q18. What SAN technology can accomplish fabric infrastructure implementation using multiple fabrics? 

A. VSAN 

B. IVR 

C. SCSI 

D. NAS 

Answer: A 


Q19. Which of the following is a recommended practice of a data center core? 

A. Server-to-server traffic always remains in the core layer. 

B. The core infrastructure should be in Layer 3. 

C. Core layer should run BGP along with an IGP because iBGP has a lower administrative distance than any IGP. 

D. The Cisco Express Forwarding hashing algorithm is the default, based on the IP address and Layer 4 port. 

Answer: B 


Q20. Which three options are the three layers of the Cisco design in the data center architecture? (Choose three.) 

A. core layer 

B. distribution layer 

C. service layer 

D. aggregation layer 

E. Layer 2 domain sizing 

F. access layer 

Answer: A,D,F 


300-320 rapidshare

Avant-garde 300-320 free exam questions:

Q21. Which protocol is used in an in-band network and why? 

A. UDP, because it is connectionless 

B. SSH, because the username and password are encrypted 

C. Telnet, because the username and password are sent in clear 

D. MSDP, because it uses TCP as its transport protocol 

Answer: B 


Q22. Which feature supports multiple routing tables with overlapping networks on a single device? 

A. VRF 

B. Metro Ethernet 

C. RSTP 

D. VSS 

Answer: A 


Q23. EIGRP uses which algorithm to build a routing table? 

A. Dijkstra's algorithm 

B. Floyd-Warshall algorithm 

C. Diffusing Update Algorithm 

D. Johnson's algorithm 

Answer: C 


Q24. Which technology fulfills these requirements? 

. Utilize a connection that must support a range of traffic, voice, video, and data. 

. This traffic must also support transmission via a fixed blank 53-byte cell. 

A. PPP 

B. Frame Relay 

C. ATM 

D. MPLS 

E. X.25 

Answer: C 


Q25. Which architecture provides a way to deliver end-to-end QoS as required by real-time voice and video business applications? 

A. IntServ 

B. DiffServ 

C. LLQ 

D. ToS 

E. DSCP 

Answer: A 


300-320 exam cram

Breathing 300-320 test engine:

Q26. When a Cisco ASA adaptive security appliance is configured for active/standby failover, which MAC address is used for the active unit? 

A. the MAC address of the primary unit 

B. the MAC address of the secondary unit 

C. the virtual MAC address 

D. the standby MAC address 

Answer: A 


Q27. DRAG DROP 


Answer: 



Q28. Which virtualization technology allows for HSRP protocol to be used in the active/active configuration where both HSRP Layer 3 devices can forward network traffic? 

A. OTV 

B. VSS 

C. vPC 

D. VDC 

Answer: C 


Q29. A company requires redundancy for its multihomed BGP external connections. What two features can be configured on the WAN routers to automate failover for both outbound and inbound traffic? (Choose two.) 

A. AS path prepending 

B. local preference 

C. floating static route 

D. HSRP 

E. MED 

F. weight 

Answer: A,D 


Q30. Which first-hop redundancy protocol that was designed by Cisco allows packet load sharing among groups of redundant routers? 

A. GLBP 

B. HSRP 

C. VRRP 

D. VSS 

Answer: A