How to pass SUN 310-200 Real Exam in 24 Hours [actual exam 71-80]

Depending on outstanding technology, much better services for purchasers. Exambible offer you 24 hour customer support with regard to SUN examinee and you may obtain what you need understand whenever you want. The fulfillment of our 310-200 will be our services objective, the companys combined development along with customers will be our prolonged quest inside a large part. Therefore please do not wait to make contact with us when you have any questions associated with 310-200 test.

2016 Jun 310-200 test

Q71. Click the Exhibit button.

The steps that should be used to interactively restore the /etc/inet/hosts file from the second ufsdump file on a tape are shown in the exhibit.

In which order should they be executed?


A. 3, 6, 4, 2, 1, 5, 7, 8

B. 3, 5, 6, 4, 2, 1, 8, 7

C. 3, 4, 5, 6, 2, 1, 7, 8

D. 3, 6, 5, 2, 1, 4, 8, 7

Answer: B


Q72. According to company policy, all installations must be done over the network, and network installations must be done using a secure protocol.

Which installation method must you use?

A. the Solaris Live Upgrade method using the lu command and a spare disk drive

B. a WANboot installation

C. a JumpStart installation

D. a Flash Archive installation

Answer: B


Q73. Given the /etc/dumpdates file entry:

/dev/rdsk/c0t0d0s7 0 Mon Jan 10 23:59:59 2005

/dev/rdsk/c0t0d0s7 2 Mon Jan 17 23:59:59 2005

/dev/rdsk/c0t0d0s7 5 Mon Jan 24 23:59:59 2005

/dev/rdsk/c0t0d0s7 9 Mon Jan 31 23:59:59 2005

A backup of files that have been modified or created since January 18th is required.

Which level must you supply to the ufsdump command to achieve this?

A. level 4

B. level 6

C. level 9

D. level 2

Answer: A


Q74. The organization requires that file systems be backed up from a snapshot. After the file system is backed up, the two files created by the snapshot process must be removed.

Which two commands should you run? (Choose two.)

A. fssnap -d filessytem

B. fssnap -r filesystem

C. rm snapshot

D. rm backing_store_file

Answer: AD


Q75. Given the /etc/dumpdates file entry:

/dev/rdsk/c0t0d0s7 0 Mon Jan 10 23:59:59 2005

/dev/rdsk/c0t0d0s7 2 Mon Jan 17 23:59:59 2005

/dev/rdsk/c0t0d0s7 5 Mon Jan 24 23:59:59 2005

/dev/rdsk/c0t0d0s7 9 Mon Jan 31 23:59:59 2005

A backup of files that have been modified or created since January 18th is required.

Which level must you supply to the ufsdump command to achieve this?

A. level 2

B. level 9

C. level 6

D. level 4

Answer: D


310-200  exam question

Renew 310-200 practice test:

Q76. A server has not had any changes made to the configuration of the standard system login accounts. It has a number of tape devices attached to it. The server is the only system on the local network that has tape devices. A file must be configured to allow remote backups.

Which file must be correctly configured on the system with the tape devices attached to enable the other system to successfully perform its backup?

A. /etc/hosts.equiv

B. /etc/hostname.rmt0

C. /etc/rmt/tape.conf

D. /.rhosts

Answer: D


Q77. As the system administrator for your department, you are asked to help a user retrieve data from a diskette. The user placed the diskette into the drive, but the OS did not recognize the new media.

Volume management is enabled.

After you verify that the volume management daemon is running, which command do you execute to have the OS recognize the floppy disk?

A. vol verify

B. volcheck

C. volmount

D. vol init

Answer: B


Q78. You try to print to a printer attached to a print server, but you are unsuccessful. After you log onto the print server, you check the status of the print service by using the svcs -a command:

# svcs -a |grep 'print'

disabled 16:59:17 svc:/application/print/server:default

online 16:59:49 svc:/application/print/cleanup:default

offline 16:59:35 svc:/application/print/ipp-listener:default

offline 17:00:43 svc:/application/print/rfc1179:default

What command should you execute to enable printing on this system?

A. # lpadmin enable-local-printing

B. # svcadm enable svc:/application/print/ipp-listener:default

C. # svcadm enable svc:/application/print/server:default

D. # lpadmin enable printing

Answer: C


Q79. Click the Exhibit button.

The exhibit shows the steps that should be used to restore the entire contents of the / (root) file system to a SPARC-based system from the /dev/rmt/0 default tape device onto a newly installed disk.

In which order should they be executed?


A. 4, 3, 11, 5, 1, 7, 8, 6, 9, 10, 2

B. 4, 6, 8, 1, 7, 5, 11, 3, 9, 10, 2

C. 4, 6, 1, 8, 7, 3, 11, 5, 9, 10, 2

D. 4, 11, 8, 1, 7, 5, 3, 6, 9, 10, 2

Answer: B


Q80. Given the contents of /etc/dumpdates:

/dev/rdsk/c0t0d0s7 0 Fri Jan 21 15:35:31 2005

/dev/rdsk/c0t0d0s7 2 Sat Jan 22 15:35:31 2005

/dev/rdsk/c0t0d0s7 3 Sun Jan 23 15:35:31 2005

/dev/rdsk/c0t0d0s7 4 Mon Jan 24 15:35:31 2005

Overnight, the file system on /dev/dsk/c0t0d0s7 becomes corrupt.

In which order should you restore the backup?

A. 4, 2, 3, 0

B. 4, 3, 2, 0

C. 0, 4, 3, 2

D. 0, 2, 3, 4

Answer: D



see more 310-200 dumps