Jun 2016 updated: Testking Oracle 1z0-067 simulations 111-120

Our Oracle engineers are always trying to find a approach to decipher the latest 1z0-067 online answers and questions. It is possible to obtain the latest 1z0-067 puts on our Ucertify website. All of us not just offer 1z0-067 pdf file examinations and also the software version. Ucertify 1z0-067 examination engine creates a simulators of the surroundings if the 1z0-067 appears, supplies a fantastic opportunity to practice the particular Oracle examination communicative surroundings. Based on the test preparation, you can pick any kind of 1z0-067 version to examine flexibility. Moving 1z0-067 test will end up more simple quicker simply by learning Oracle 1z0-067 practice examinations.

2016 Jun 1z0-067 exam question

Q111. You create a default Flashback Data Archive FLA1and enable it for the 

EMPLOYEEStablein the HRschema. 

After a few days, you want to alter the EMPLOYEEStable by executing the command: 

SQL> ALTER TABLEEMPLOYEES ADD PHONE NUMBER(12); 

Which statement is true about the execution of the command? 

A. It gives an error because DDL statements cannot be executed on a table that is enabled for Flashback Data Archive. 

B. It executes successfully and all metadata related to the EMPLOYEEStable before altering the table definition is purged from Flashback Data Archive. 

C. It executes successfully and continues to store metadata related to the EMPLOYEEStable. 

D. It executes successfully but Flashback Data Archive is disabled for the EMPLOYEEStable. 

Answer: B 


Q112. You wish to enable an audit policy for all database users, except sys, system, and scott. You issue the following statements: 

SQL> AUDIT POLICY ORA_DATABASE_PARAMETER EXCEPT SYS; 

SQL> AUDIT POLICY ORA_DATABASE_PARAMETER EXCEPT SYSTEM; 

SQL> AUDIT POLICY ORA_DATABASE_PARAMETER EXCEPT SCOTT; 

For which database users is the audit policy now active? 

A. all users except sys 

B. all users except scott 

C. all users except sys and scott 

D. all users except sys, system, and scott 

Answer: B 


Q113. You create two Resource Manager plans, one for night time workloads, the other for day time. 

How would you make the plans switch automatically? 

A. Use job classes. 

B. Use scheduler windows. 

C. Use the mapping rule for the consumer groups. 

D. Set the switch_time plan directive for both plans. 

E. Use scheduler schedules. 

Answer: B 


Q114. In your database, the tbs percent used parameter is set to 60 and the tbs percent free parameter is set to 20. 

Which two storage-tiering actions might be automated when using Information Lifecycle Management (ILM) to automate data movement? 

A. The movement of all segments to a target tablespace with a higher degree of compression, on a different storage tier, when the source tablespace exceeds tbs percent used 

B. Setting the target tablespace to read-only after the segments are moved 

C. The movement of some segments to a target tablespace with a higher degree of compression, on a different storage tier, when the source tablespace exceeds T3S percent used 

D. Taking the target tablespace offline after the segments are moved 

E. The movement of some blocks to a target tablespace with a lower degree of compression, on a different storage tier, when the source tablespace exceeds tbs percent used 

Answer: A,B 


Q115. Examine the following steps of privilege analysis for checking and revoking excessive, unused privileges granted to users: 

1. Create a policy to capture the privileges used by a user for privilege analysis. 

2. Generate a report with the data captured for a specified privilege capture. 

3.Start analyzing the data captured by the policy. 

4.Revoke the unused privileges. 

5. Compare the used and unused privileges' lists. 

6. Stop analyzing the data. 

Identify the correct sequence of steps. 

A. 1, 3, 5, 6, 2, 4 

B. 1, 3, 6, 2, 5, 4 

C. 1, 3, 2, 5, 6, 4 

D. 1, 3, 5, 2, 6, 4 

Answer: B 

Explanation: 1. Create a policy to capture the privilege used by a user for privilege analysis. 

3. Start analyzing the data captured by the policy. 

6. Stop analyzing the data. 

2. Generate a report with the data captured for a specified privilege capture. 

5. Compare the used and unused privileges’ lists. 

4. Revoke the unused privileges. 


1z0-067  exam answers

Abreast of the times 1z0-067 practice test:

Q116. Examine the commands executed to monitor database operations: 

$> conn sys/oracle@prod as sysdba 

SQL> VAR eid NUMBER 

SQL>EXEC :eid := DBMS_SQL_MONITOR.BEGlN_OPERATION('batch_job’,FORCED_TRACKING=>'Y'); 

Which two statements are true? 

A. Database operations will be monitored only when they consume a significant amount of resource. 

B. Database operations for all sessions will be monitored. 

C. Database operations will be monitored only if the STATISTICS_LEVEL parameter is set to TYPICAL and CONTROL_MANAGEMENT_PACK_ACCESS is set DIAGNISTIC + TUNING. 

D. Only DML and DDL statements will be monitored for the session. 

E. All subsequent statements in the session will be treated as one database operation and will be monitored. 

Answer: C,E 

Explanation: C: Setting the CONTROL_MANAGEMENT_PACK_ACCESS initialization parameter to DIAGNOSTIC+TUNING (default) enables monitoring of database operations. Real-Time SQL Monitoring is a feature of the Oracle Database Tuning Pack. 

Note: 

* The DBMS_SQL_MONITOR package provides information about Real-time SQL Monitoring and Real-time Database Operation Monitoring. 

*(not B) BEGIN_OPERATION Function starts a composite database operation in the current session. 

/ (E) FORCE_TRACKING - forces the composite database operation to be tracked when the operation starts. You can also use the string variable 'Y'. 

/ (not A) NO_FORCE_TRACKING - the operation will be tracked only when it has consumed at least 5 seconds of CPU or I/O time. You can also use the string variable 'N'. 


Q117. The CATDB12C database contains an Oracle Database 12c catalog schema owned by the rci2c user. 

The CATD3H database contains an Oracle Database Ug catalog schema owned by the rch user. 

A database with dbid=H2324I is registered in the catdbII catalog. Both the recovery catalog databases are open. 

In the CATD3i2c database, you execute the commands: 

: r-ar. 

RKAN> CONNECT CATALOG rci2c/passI2c@catdbi2c 

RKAN> IMPORT CATALOG rcii/pwdcatUQcatdfoil DBI2=142324i; 

What is the outcome of the import? 

A. It fails because the target database and recovery catalog database are of different versions. 

B. It succeeds and all global scripts in the rci: catalog that have the same name as existing global scripts in the RCI2C catalog are automatically renamed. 

C. It succeeds but the database is not automatically registered in the rc:2c catalog. 

D. It fails because RMAN is not connected to the target database with r3:T=:42324:. 

Answer: B 


Q118. Examine the command to duplicate a database: 

RMAN> DUPLICATE TARGET DATABASE TO cdb 

PLUGGABLE DATABASE pdb1, pdb5; 

Which two statements are true about the DUPLICATEcommand? 

A. The SPFILE is copied along with the data files of the pluggable databases (PDBs). The root and the seed database in the container database (CDB) are also duplicated. 

B. A backup of pdbi and pd35 must exist before executing the command. 

C. The duplicate command first creates a backup, and then duplicates the PDBs by using the 

D. backup. 

E. An auxiliary instance must be started with the initialization parameter ENABLE_PLUGGABLE_DATABASE set to TRUE. 

Answer: D,E 


Q119. Which three RMAN persistent settings can be set for a database? 

A. backup retention policy 

B. default backup device type 

C. default section size for backups 

D. default destinations for backups 

E. multiple backup device types for a single backup 

Answer: A,B,D 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/B19306_01/backup.102/b14192/setup004.htm#i10197 39 


Q120. Evaluate these statements: 

CREATE TABLE purchase_orders 

(po_idNUMBER(4), 

po_dateTIMESTAMP, 

supplier_idNUM8ER(6), 

po_totalNUMBER(8,2), CONSTRAINT order_pk PRIMARY KEY(po_id)) 

PARTITIONBYRANGE(po_date) 

 (PARTITIONQ1 VALUESLESSTHAN (TO_DATE('01-apr-2007','dd-mon-yyyy')), PARTITIONQ2VALUESLESSTHAN(TO_DATE('01-jul-2007','dd-mon-yyyy')),PARTITIONQ3VALUESLESSTHAN (TO~DATE('01-oct-2007','dd-non-yyyy')), PARTITIONQ4VALUESLESSTHAN (TO_DATE('Ol-jan-2008','dd-non-yyyy' ))); 

CREATETABLEpurchase_order_items 

(po_idNUM3ER(4)NOTNULL, 

product_idNUMBER(6)NOTNULL, 

unit_prlceNUMBER(8,2), 

quantity NUMBER(8), 

CONSTRAINTpo_items_f k 

FOREIGNKEY(po_id)REFERENCESpurchase_orders(po_id) ) 

PARTITIONBYREFERENCE(po_items_fk); 

Which two statements are true? 

A. Partitions of purchase_order_items are assigned unique names based on a sequence. 

B. The purchase_orders and purchase_order_items tables are created with four partitioneach. 

C. purchase_order_items table partitions exist in the same tablespaces as the purchase_orders table partitions. 

D. The purckase_order_:teks table inherits the partitioning key by duplicating the key columns from the parent table. 

E. Partition maintenance operations on the purchase_order_items table require disabling theforeign key constraint. 

Answer: C,E 



see more 1z0-067 dumps