10 tips on pass for sure 350-080

The Cisco 350-080 questions tend to be updated by our technicians in real time. Youre going to get the most recent simulated check concerns which can be in line with the existing Cisco test. A lot more importantly, the particular up-date date extended to be able to 180 times, displaying that you may have fifty percent any years time for you to examine 350-080 puts.

2016 Jun 350-080 exam price

Q1. Refer to the exhibit.


Which type of address-port translation is shown?

A. server NAT

B. dual NAT

C. port redirection

D. transparent mode

Answer: B


Q2. Which protocol message does the Cisco ACE module use to insert or withdraw all RHI routes?

A. ICMP

B. SCP

C. IPv4

D. SCTP

Answer: B


Q3. In the event of a GSS failure in a GSS cluster, which is true?

A. The current connections are rerouted via the backup GSS

B. Secondary GSS cannot be used to configure the GSS cluster

C. All remaining GSSs in the cluster continue responding to any new queries

D. All records in the GSS database are flushed and reconstructed again using a new master GSS

Answer: C


Q4. A load balancer can be defined as a network device that makes forwarding decisions that are based on parameters in Layers 4 to 7 of the OSI model. Which three parameters are involved in forwarding decisions? (Choose three.)

A. TCP Destination Port

B. DNS Record

C. HTTP Session Cookie

D. SNMP GET

E. String recognized in the connection data

F. Uniform Resource Locater

Answer: A,C,E


Q5. What are the two FEX connection modes? (Choose two.)

A. hard-pinning mode

B. soft-pinning mode

C. port channel mode

D. physical-pinning mode

E. vlan pinning mode

Answer: A,C


350-080  exam answers

Up to the immediate present cisco 350-080 pass4sure:

Q6. Which statement is correct about the number of available QoS system classes in FCoE?

A. It's hard-set and cannot be disabled

B. It's configurable, with an upper limit of 16

C. It's hard-set but cannot disable best-effort and Fibre Channel

D. It's hard-set but can disable all but one class

E. It's configurable with an upper limit of eight

Answer: C


Q7. What does the mac packet-classify command do when applied to an interface configuration?

A. It enables MAC ACLs to be applied to only IP packets that enter the interface.

B. It enables MAC ACLs to be applied to only non-IP packets that enter the interface.

C. It enables MAC ACLs to be applied to all packets that enter the interface.

D. It enables MAC ACLs to be used for QoS settings.

Answer: C


Q8. Which three statements about Cisco UCS Fabric Interconnect fiber channel end-host mode are true? (Choose three.)

A. The Cisco UCS Fabric Interconnect sends BPDUs northbound.

B. The Cisco UCS Fabric Interconnect never learns northbound dynamic MAC addresses.

C. The Cisco UCS Fabric Interconnect learns dynamic MAC addresses from direct attached storage fiber channel ports.

D. vNIC fabric failover is never available in end-host mode.

E. Link status changes on uplink ports are propagated to host vNICs.

F. The Cisco UCS Fabric Interconnect learns southbound dynamic MAC addresses.

G. vHBA fabric failover is enabled by default.

Answer: C,E,F


Q9. What is the appliance port used to connect to in a Cisco Unified Computing System?

A. Fibre Channel storage

B. UCS C-Series servers

C. NFS storage

D. UCS chassis

E. Other fabric interconnect

Answer: C


Q10. Which three statements about the vTracker feature after it is enabled on the Cisco Nexus 1000V switch are true? (Choose three.)

A. The vTracker feature provides information about the virtual network environment.

B. The vTracker feature provides information about the virtual machines that are managed by all Cisco NexusSwitches.

C. The vTracker feature uses the link Layer Discovery Protocol.

D. All vTracker views are valid for a given time only.

E. The VSM and vCenter must be on same subnet.

F. The VSM must be connected with the vCenter to collect information.

Answer: A,D,F



see more 350-080 dumps