70-341 answers(97 to 112) for candidates: May 2016 Edition

100% Correct of 70-341 practice exam materials and practice for Microsoft certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 70-341 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 exam Today!

2016 May 70-341 Study Guide Questions:

Q97. You have an Exchange Server 2013 organization named for Contoso. 

A user named Admin1 is a member of the Domain Admins group. 

Admin1 fails to synchronize a new Windows Phone device by using Exchange ActiveSync and receives an HTTP 500 error message. Admin1 successfully logs on to Outlook Web App and Outlook Anywhere. 

You need to ensure that Admin1 can synchronize the new Windows Phone device by using Exchange ActiveSync. 

What should you do? 

A. Install a trusted root certificate on the Windows Phone device. 

B. Create a new mobile device mailbox policy. 

C. Enable permission inheritance on the Admin1 user account. 

D. Disable permission inheritance on the Admin1 user account. 

Answer: C 


Q98. You have an Exchange Server 2013 organization. 

An Active Directory administrator is concerned about the permissions assigned to a group named Exchange Trusted Subsystem. Exchange Trusted Subsystem has a member named Exchange Windows Permissions. 

You need to show the Active Directory administrator all of the permissions assigned to Exchange Trusted Subsystem. 

What should you use? 

A. ADSI Edit 

B. Active Directory Sites and Services 

C. Dsget 

D. Active Directory Users and Computers 

Answer: D 


Q99. You have an Exchange Server 2013 organization that contains mailboxes for multiple companies. 

You need to segment the address lists in the organization per company. 

What should you assign to the users of each company? 

A. Address book policies (ABPs) 

B. Address lists 

C. Global Address Lists (GALs) 

D. Email address policies 

Answer: A 


Q100. HOTSPOT

Your network contains an Active Directory forest. The forest contains a single domain. 

You have an Exchange Server 2013 organization named Contoso that contains a server 

named EX01. Split permissions are configured for the organization. 

You need to change the permission model to shared permissions. 

What command should you run? (To answer, select the appropriate options in the answer 

area.) 



Answer: 



Q101. DRAG DROP 

Your network contains four servers. The servers are configured as shown in the following table. 


You create a new user account for a temporary user named User1. You plan to create a new mailbox for User1. 

You need to recommend which actions must be performed to ensure that User1 can modify only the values of his home phone number attribute and his office location attribute. 

In which order should you perform the actions? 

To answer, move all actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



70-341  practice exam

Latest 70-341 free exam:

Q102. You have an Exchange Server 2013 organization. 

You create a public folder. 

You assign an email address to the public folder. 

You need to ensure that only a user named User1 can add content to the public folder by 

using email. 

Which cmdlet should you run? 

A. Set-MailPublicFolder 

B. Set-PublicFolder 

C. Set-Mailbox 

D. Add-PublicFolderCMentPermission 

Answer: C 


Q103. You have an Exchange Server 2013 organization. The organization contains a Mailbox server that hosts several databases, including a database named ExecsDB. ExecsDB contains the mailboxes of the company executives. 

The hard disk that contains ExecsDB fails. 

You replace the hard disk with a new disk, and then you mount the database. 

You create a recovery database in an alternate location, and then you restore the database 

files for ExecsDB to the alternate location. 

You need to ensure that all data is consistent before merging the mailbox data into the dial-

tone database. 

What should you do first? 

A. Run the isinteg.exe command and specify the -fix parameter. 

B. Run the Move-ActiveMailboxDatabase cmdlet. 

C. Run the Update-MailboxDatabaseCopy cmdlet. 

D. Run the eseutil.exe command and specify the/R parameter. 

Answer: A 


Q104. You have an Exchange Server 2013 organization named adatum.com. The organization contains five Mailbox servers and two Client Access servers. 

You need to ensure that an administrator named user1 receives a daily email message that contains a log of all the Exchange Server administrative actions. 

Which cmdlet should you use in a scheduled task? 

A. Search-AdminAuditLog 

B. Set-Mailbox 

C. New-AdminAuditLogSearch 

D. Set-ExchangeServer 

E. Set-AdminAuditLogConfig 

Answer: C 


Q105. You have an Exchange Server 2013 organization. 

You need to ensure that users receive a notification if the delivery of a message is delayed for more than one hour. 

Which cmdlet should you use? 

A. Set-FrontEndTransportService 

B. Set-MailboxTransportService 

C. Set-Tra nsportConf ig 

D. Set-TransportService 

Answer: D 


Q106. Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. 

The forest contains the domain controllers configured as shown in the following table. 


You plan to deploy an Exchange Server 2013 organization to the forest 

A company policy prevents administrators from logging on to DC2 to perform installations. 

You need to prepare the Active Directory schema for the planned Exchange Server deployment. 

You verify that your user account has all the required permissions to achieve the task. The solution must minimize changes to the Active Directory infrastructure. 

A. Move the schema master role to DC1, and then run Exchange setup. 

B. Deploy a member server to contoso.com, and then move the server to the West site. Run adprep.exe from the member server. 

C. Log on to DC3 and then run Exchange setup. 

D. Log on to any server in the West site, and then run Exchange setup. 

Answer: A 


certleader.com

Vivid 70-341 prep:

Q107. You need to recommend a solution to resolve the issue for the London office users. 

What should you do? 

A. Modify the properties of the OAB virtual directory. 

B. Create a new address book policy. 

C. Modify the properties of the default offline address book (OAB). 

D. Create a new arbitration mailbox. 

Answer: D 


Topic 6, Trey Research

Overview

Trey Research is a pharmaceutical company that has 10,000 users. Most of the users work remotely, including the users in the finance department. The finance department users reside in an organizational unit (OU) named Finance.

Trey Research purchases a partner pharmaceutical company named Fabrikam, Inc.

Fabrikam has 2,000 users and hosts its own Exchange Server 2010 organization.

Existing Environment

Active Directory Environment

The network of Trey Research contains an Active Directory forest. The forest contains an empty parent domain named treyresearch.com and a child domain named main.treyresearch.com. The forest contains one site named DefaultSite.

The Trey Research network and the Fabrikam network connect to each other by using a WAN link. A two-way trust exists between the Trey Research and Fabrikam networks.

Trey Research Exchange Server Organization

Trey Research has an Exchange Server 2013 organization that contains four servers. The servers are configured as shown in the following table.


EX1 and EX2 are the members of a database availability group (DAG) named DAG1.

Trey Research has three databases named DB1, DB2, and DB3. DB1 and DB2 replicate between all of the servers in DAG1. DB3 is mounted on EX4.

The storage on EX1 and EX2 is configured as shown in the following table.


The Exchange Server 2013 servers at Trey Research are configured as follows:

EX3 and EX4 perform spam filtering.

The public folder hierarchy mailbox is homed on DB3.

Each mailbox database contains a public folder mailbox.

HTTP traffic is load balanced by using a Layer 4 hardware load balancer.

The hardware load balancer uses the OWA virtual directory for health monitoring.

On EX1 and EX2, the mailbox database files and log files are stored on volume mount points.

IMAP is enabled on EX4 to download email messages for a custom help desk application.

Remote users access their mailbox by using Outlook Web App and Exchange ActiveSync.

The custom help desk application uses a service account that has a display name of Help Desk and an SMTP address of helpdesk@treyresearch.com.

Fabrikam Exchange Server Organization

Fabrikam has an Exchange Server 2010 organization that contains two servers. The servers are configured as shown in the following table.


Fabrikam plans to implement the address rewrite feature to change the SMTP domain name of all outbound email to use the treyresearch.com SMTP suffix.

Problem Statements

Trey Research identifies the following issues:

Recently on EX2, Volumel failed for three days. Once the volume was repaired, reseeding the database from EX1 took more than six hours.

You recently discovered that when the MSExchangeOWAAppPool application pool on EX3 was in a stopped state, the hardware load balancer marked EX3 as offline.

Users report that during the installation of updates on the Exchange Server 2013 servers, the users lost access to their mailbox and were unable to modify public folders.

Several finance department users store sensitive data on their mobile device. The legal department requires that Exchange ActiveSync be disabled for all of the finance department users.

An Active Directory administrator reports that the domain controllers in the treyresearch.com domain are overused. The administrator requests that the Exchange Server 2013 servers only use the domain controllers in the main.treyresearch.com domain.

Requirements

Business Goal

The legal department requires that the finance department users have a segmented view of the global address list (GAL) that only shows recipients in the finance department Planned Changes

Trey Research plans to implement the following spam confidence level (SCL) configurations:

Block email messages when the SCL score is 9.

Move the email messages to the postmaster mailbox when the SCL score is 7.

Block email messages and send a non-delivery report (NDR) when the SCL score is 8.

Resource Utilization Requirements

Users report that their connection to Outlook Web App is slow since the deployment of IMAP on EX4. The users do not report that they experience performance issues when they use their mobile device.

Trey Research reports that the IMAP service is not business critical and must not have a higher priority over hardware resources than Outlook Web App. On EX4, Outlook Web App has the same priority over hardware resources as Exchange ActiveSync.

45. HOTSPOT 

You create a workload management policy named EX4. 

You need to create a new workload policy to resolve the hardware resources issue on EX4. 

Which commands should you run? (To answer, select the appropriate options in the 

answer area.) 



Answer: 



Q108. You need to recommend a solution to resolve the issue of email messages not being received on the Internet. 

What should you include in the solution? 

A. Modify the CNAME record. 

B. Add an MX record. 

C. Modify the TXT record. 

D. Add a pointer (PTR) record. 

Answer: D 


Q109. DRAG DROP 

You have an Exchange Server 2013 organization that contains the servers configured as shown in the following table. 


You need to add EX2 to DAG2. The solution must maintain redundancy for all mailbox databases. 

Which five actions should you perform in sequence before you can add EX2 to DAG2? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



Q110. HOTSPOT

Your company has two offices. The offices are configured as shown in the following table. 


The offices connect to each other by using a WAN link that has a latency of more than 700 ms. 

You plan to deploy an Exchange Server 2013 organization to meet the following requirements: 

Ensure that users can access their mailbox if the WAN link fails. Ensure that users can access their mailbox if a single server fails. Ensure that users can access their mailbox if a single database fails. 

You recommend deploying one or more database availability groups (DAGs) and mailbox database copies. 

You need to identify which design meets the requirements for the planned deployment. 

Which design should you identify? 

To answer, select the appropriate design in the answer area. 


Answer: 



Q111. HOTSPOT

Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The forest contains two domains named contoso.com and nwtraders.com. 

You plan to deploy a new Exchange Server 2013 organization named Contoso. 

You need to ensure that you can deploy the first Exchange Server 2013 server to the forest root domain. 

What command should you run before you deploy the first Exchange Server 2013 server? (To answer, select the appropriate options in the answer area.) 



Answer: 



Q112. HOTSPOT

Your company has three main offices. Each office is configured as an Active Directory site as shown in the exhibit (Click the Exhibit button.) 


You have an Exchange Server 2013 organization. Each office contains Exchange servers. 

All users access their mailbox by using Outlook Web App. All of the users have a mailbox 

on a server in their respective office. 

Use the drop-down menus to select the answer choice that completes each statement. 



Answer: 




see more 70-341 dumps