70-668 guidance(121 to 135) for IT specialist: May 2016 Edition

Validated of 70-668 free practice exam materials and vce for Microsoft certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-668 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS: Windows SharePoint Services 2010, Configuring (Available in 2010) exam Today!

2016 May 70-668 Study Guide Questions:

Q121. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm that hosts intranet sites for internal users. 

The farm uses Active Directory for authentication. 

The farm contains two web applications named WebApp1 and WebApp2 that have the following configurations: 

-WebApp1 is used by the finance department and uses the URL http://finance.contoso.com. 

-WebApp2 is used by the marketing department and uses the URL http://marketing.contoso.com. 

You have a Microsoft SharePoint Online environment. External users use the environment to access content. 

You need to simulate concurrent user connections to the internal farm. 

What should you include in the recommendation? 

A. Network Load Balancing (NLB) 

B. alternate access mappings 

C. Information Rights Management (IRM) 

D. user policies 

E. SharePoint Health Analyzer 

F. Remote BLOB Storage (RBS) 

G. an ASP.NET Membership Database 

H. the Access Services service application 

I. Network Access Protection (NAP) 

J. the Secure Store Service service application 

K. Microsoft Visual Studio 2010 

L. cross-firewall access zones 

M. managed accounts 

N. Active Directory Federation Services (AD FS) 

O. a BLOB cache 

P. service application groups 

Answer: K


Q122. DRAG DROP 

You are the administrator for a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) farm that has the following topology: 


You need to implement a load-balancing scheme for sandbox solutions to meet the following requirements: 

-Provide the maximum level of isolation to run sandboxed solutions. 

-Provide the highest level of scalability that is not limited by the resources on a single server. 

-Run sandbox solutions on the server based on solution affinity. 

What should you do? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer:



Q123. You are a SharePoint administrator for Northwind Traders. 

The company has 20,000 employees distributed across 11 different departments. 

You plan to implement a SharePoint Server 2010 server farm for internal collaboration. 

You need to recommend a strategy to manage access to SharePoint content. You must achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. What should you recommend? 

A. Configure managed accounts. 

B. Implement Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS). 

C. Add Active Directory groups to the SharePoint groups. 

D. Create user policies and permission policies for the Web application. 

Answer: C


Q124. You are a SharePoint administrator for Blue Yonder Airlines. 

You plan to upgrade the Microsoft Office SharePoint Server 2007 server farm to SharePoint Server 2010. 

You need to recommend an authentication method for the Web applications in the SharePoint Server 2010 farm that meets the company's security requirements. 

Which authentication method should you recommend? 

A. Basic 

B. NTLM 

C. Kerberos 

D. Claims 

Answer: D


Q125. You are a SharePoint administrator for Litware, Inc. 

The company has a main office and a branch office. The company has 14,000 employees. 

You plan to deploy a SharePoint Server 2010 server farm. Employees of the company's business partners will require access to the SharePoint farm. 

You need to recommend a solution to minimize the amount of resources required for indexing during business hours. 

What should you include in the solution? 

A. crawl rules 

B. crawler impact rules 

C. a host distribution rule 

D. search scopes 

Answer: B


70-668  free practice exam

Latest 70-668 download:

Q126. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You plan to deploy a site for the sales department and a site for the finance department. 

You identify the following search requirements for each site: 

-Content on the finance site must be indexed once daily. 

-Content on the sales site must be indexed every 15 minutes. 

-Each site must have independent search keywords and synonyms. 

You need to recommend a logical structure to meet the search requirements of each site. 

What should you recommend? 

A. One site collection, two sites, and two search scopes 

B. Two sites collections, two sites, and two search scopes 

C. Two sites collections, two sites, and two content sources 

D. One site collection, two sites, and two content sources 

Answer: C


Q127. You plan to implement a SharePoint Server 2010 server farm. The farm will be used to store documents that are as much as 100 MB. 

You need to recommend a search solution to meet the following requirements: 

-Provide security-trimmed search results. 

-Provide thumbnail previews of search results. 

-Provide the ability to filter searches by using metadata. 

-Minimize costs. 

What should you recommend? 

A. Microsoft SharePoint search server 

B. Microsoft FAST Search Server 

C. Microsoft Search Server Express 

D. Microsoft SQL Server Full-Text Search 

Answer: B


Q128. DRAG DROP 

You have a SharePoint Server 2010 Service Pack l (SP1) server farm. 

You create a custom site column named SCI. 

Users are allowed to enter any value in SCI. 

You need to modify the search infrastructure to meet the following requirements: 

-Users must be able to perform a search that only returns results from content that is contained in a specific shared folder. -Users must be able to search for items that have a specific value in SCI. 

You need to recommend which SharePoint technology must be implemented to meet the requirements. 

What should you recommend? 

To answer, drag the appropriate technology to the correct requirement in the answer area. 


Answer: 



Q129. You have a SharePoint Server 2010 server farm that contains 10 Web servers. 

You need to ensure that the processing of SharePoint user solutions is evenly distributed across the servers in the farm. 

What should you do in the server farm? 

A. Configure the Data Retrieval Service. 

B. Start the Sandboxed Code Service on all of the Web servers. 

C. Implement Windows Network Load Balancing on all of the web servers. 

D. Create a new Secure Store Service application. 

Answer: B


Q130. You have a SharePoint Server 2010 server farm that contains one Web server. The Web server has only one IP address. 

You plan to implement the following separate Web applications: 

-http://portal.contoso.com -http://intranet.contoso.com -http://www.contoso.com 

You need to recommend a solution to ensure that users can access all three Web applications. 

What should you include in the solution? 

A. host headers 

B. handler mappings 

C. extended zones 

D. alternate access mappings 

Answer: A


certleader.com

Certified 70-668 dump:

Q131. DRAG DROP 

You are evaluating the use of Microsoft SharePoint Online and SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) for four companies. Each company estimates the maximum amount of content it will host on SharePoint, as shown in the following table. 


You need to identify the appropriate SharePoint environment for each company. The solution must use SharePoint Online whenever possible. 

Which environment should you identify for each company? 

To answer, drag the appropriate environment to the correct company in the answer area. 


Answer: 



Q132. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. The farm contains several web applications. 

You need to recommend a strategy to monitor the memory usage and the CPU usage of the web applications. 

Which process should you recommend monitoring? 

A. w3wp.exe 

B. wssadmin.exe 

C. spucworkerprocess.exe 

D. spuchostservice.exe 

Answer: A


Q133. DRAG DROP 

You are the administrator for a SharePoint 2010 farm. 

You are configuring Microsoft Excel Services and Microsoft Visio Graphics Services that will access a search application from another farm. 

You need to ensure that the following requirements are met: 

-High availability of the server -Maximum response time 

What should you do? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q134. You need to design a public Web site. The design must minimize costs and use the minimum amount of administrative effort. 

What should you include in the design? 

A. Content deployment paths 

B. SharePoint solution packages 

C. Microsoft System Center Operations Manager 

D. Microsoft SharePoint Designer 

Answer: D


Q135. You are a SharePoint administrator for Northwind Traders. 

The company has 20,000 employees distributed across 11 different departments. 

You plan to implement a SharePoint Server 2010 server farm for internal collaboration. 

You need to identify the minimum number of content databases required for the planned SharePoint Server 2010 deployment. 

How many content databases should you identify? 

A. 50 

B. 1 

C. 11 

D. 5 

Answer: A



see more 70-668 dumps