[Download] 70-447 Microsoft exam cost 49-64 (Mar 2016)

Precise of 70-447 rapidshare materials and item pool for Microsoft certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 70-447 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-447 Study Guide Questions:

Q49. DRAG DROP

Your boss, Mrs. Exambible, wants you to restore data from a backup. The data files in the Sales database were lost at 17:00. The transaction log is still available. You back up the transaction log to a backup named Tailbackup, using the NO_TRUNCATE option. The regularly scheduled backups are also available.

You need to identify which backups to restore and the correct order which they must be restored in order to minimize the number of restore operations.

What should you do?

Select and order the appropriate backups.


Answer: 


Q50. You need to design a method for verifying that future backups from Exambible 5 can be restored and that the databases that are stored in the backups do not contain any allocation, structural, or logical integrity problems. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A.

A. Create a nonclustered index on the retailprice column. Add the releasedate and videotitle columns as included columns.

B. Add a clustered index on the releasedate column.

C. Create a nonclustered index on the releasedate column. Add the videotitle, upc_no, and retailprice columns as included columns.

D. Create a nonclustered index on the releasedate column.

Answer: C


70-447 test engine

Far out 70-447 free practice questions:

Q54. You need to design a strategy for identifying the number of instances that any one SQL Server 2005 computer will support. What should you do?

A. Specify that each server must have one instance for each customer.

B. Specify that each server must each have only one instance.

C. Specify that each server must have one instance for each database that is hosted on that server.

D. Specify that each server must have one instance for each customer who has one or more databases that are hosted on that server.

Answer: D


Q55. You are configuring the storage on a new server that will hold the HR, Storefront, and TravelOnline databases. You need to ensure that the solution fulfills the company's recoverability requirements. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Place the boot partition and the system partition on a RAID-0 set.

B. Place the TravelOnline database on its own RAID-0 set.

C. Place the TravelOnline database on its own RAID-5 set.

D. Place the pagefile, the boot partition, and the system partition on a hardware RAID-1 set.

E. Place the pagefile on its own RAID-0 set.

Answer: CD


Q56. You need to strengthen the security settings and standards for the store SQL Server computers. Your solution must fulfill the companys security and manageability requirements. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Add the user accounts of the mobile database administrators to the Windows SQLManagers group. Create a SQL Server login for that group to each stores SQL Server computer. Add that group to the sysadmin fixed server role.

B. Create a domain global group for the user accounts of the mobile database administrators. Add the group to each stores SQL Server computer. Add the group to the sysadmin fixed server role.

C. Add the user accounts of the mobile database administrators to the Windows SQLManagers group.Add the group to each stores SQL Server computer.Add the group to the serveradmin server role.

D. Change all store SQL Server computers to Windows Authentication.

E. Create a domain global group for the user accounts of the mobile database administrators.Add the group to each stores SQL Server computer.Add the group to the serveradmin fixed server role.

Answer: CE


Q57. You are a database administrator for Exambible.com. The company has two SQL Server 2005 computers named Exambible A and Exambible B. Exambible A is located on the local network. Exambible B is located at a vendors site and is connected by using a VPN over the Internet. You need to write heterogeneous queries on Exambible A that access data from both Exambible A and Exambible B. To ensure that your queries are functional, you must configure access to the vendors site. What should you do?

A. Configure an HTTP endpoint for Exambible A on Exambible B.

B. Configure Exambible B as a linked server on Exambible A.

C. Configure Exambible A as a linked server on Exambible B.

D. Configure an HTTP endpoint for Exambible B on Exambible A.

Answer: B


Q58. You are a database administrator for Exambible.com The company uses a SQL Server 2005 database that contains a table named Production.Product. There are more than 40 columns in the table. The most common queries are shown in the following Transact-SQL statements.

--QUERY 1

SELECT [Name], [ProductLine], [ListPrice], [Class], [Style] FROM [Production].[Product]

WHERE [ProductLine] = 'T'

--QUERY 2

SELECT * FROM [Production].[Product]

ORDER BY [Name]

You need to choose the best indexes to support the most common queries to the Production.Product table while minimizing the space required for the indexes. Which two indexes should you use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Create a clustered index on the Name column.

B. Create a nonclustered index on the ProductLine column and include the ListPrice, Class and Style columns.

C. Create a nonclustered index on the Name column.

D. Create a clustered index on the ProductLine, ListPrice, Class and Style columns.

E. Create a nonclustered index on the ProductLine, ListPrice columns.

Answer: AB


70-447 exam guide

Certified 70-447 brain dumps:

Q59. You work as DBA at Exambible.com. You administer a SQL Server 2005 computer named Exambible A. Exambible A is configured to automatically perform transaction log backups, database integrity checks, and other maintenance tasks on a regular basis. Another administrator uses the SQL Server Surface Area Configuration tool to reconfigure Exambible A. You notice that Exambible A no longer performs the automated maintenance tasks. You need to ensure that the maintenance tasks on Exambible A are completed automatically. What should you do?

A. Manually perform a full backup of the msdb database.

B. Reconfigure the server so that the SQL Server Agent service starts automatically.

C. Reconfigure Exambible A to use Windows Integrated authentication.

D. Reconfigure the SQL Server service to log on by using an administrative user account.

Answer: B


Q60. You need to ensure that the companys standard password policy is enforced for all logins that are used to access SQL Server 2005. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Set the appropriate local password policies for all computers on which SQL Server is installed.

B. Set the server authentication mode of all SQL Server instances to Windows Authentication mode.

C. Install all instances of SQL Server 2005 on computers that run Windows Server 2003 or later.

D. Create SQL Server logins that have CHECK_POLICY enabled.

Answer: CD


Q61. You work as DBA at Exambible.com. You administer a SQL Server 2005 computer named Exambible A. All company servers run Windows Server 2003 and are part of an Active Directory domain. Company policy states that all servers are shut down each night. A SQL Server Agent backup job is configured to run on Exambible A each morning at 09:00. On the mornings when Exambible A has not been turned on by 09:00, the job fails to start, and you must manually start it. You need to ensure that Exambible A is backed up automatically each morning. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Configure the SQL Server Agent service to start when Exambible A starts.

B. Configure a SQL Server Agent backup job to start when the CPU of Exambible A is idle.

C. Configure a SQL Server Agent backup job to execute when the SQL Server service starts.

D. Configure a SQL Server Agent backup job to execute when the SQL Server Agent service starts.

E. Configure the SQL Server service to start when Exambible A starts.

Answer: AD


Q62. You work as DBA at Exambible.com. You administer a SQL Server 2005 computer named Exambible A. Exambible A contains a database that utilizes SQL Server log shipping. Log shipping occurs every 30 minutes. Each night, a full backup is made of the database, and all database indexes are rebuilt. The company's network administrator reports that Exambible As network utilization becomes excessive after the nightly maintenance tasks are complete. You need to reduce the network bandwidth utilization for Exambible A.

What should you do?

A. Disable log shipping before the nightly maintenance. Re-enable log shipping after nightly maintenance completes.

B. Configure the database to use the bulk-logged recovery model.

C. Increase the time between transaction log backups.

D. Each night, rebuild only those indexes that require it.

Answer: D


Q63. You are a database administrator for Exambible.com. You are configuring a new SQL Server 2005 computer. The computer contains five hard disks. You need to ensure that the server can continue functioning in the event that a single hard disk fails. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Configure a non-RAID volume that uses one hard disk.Install Microsoft Windows Server 2003 and SQL Server on the non-RAID volume.

B. Configure a RAID-1 volume that uses two hard disks.Install Microsoft Windows Server 2003 and SQL Server on the RAID-1 volume.

C. Configure a RAID-5 volume that uses four hard disks.Place the transaction log and data files on the RAID-5 volume.

D. Configure a RAID-5 volume that uses three hard disks.Place the transaction log and data files on the RAID-5 volume.

E. Configure a RAID-0 volume that uses three hard disks.Place the transaction log and data files on the RAID-0 volume.

Answer: BD


Q64. You are a database administrator for Exambible.com. You are responsible for managing 10 SQL Server 2005 computers that run Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition. The company's Microsoft Active Directory administrators handle all Group Policy object (GPO) deployments. The Active Directory administrators have deployed a security template named SQL05_Security.inf that has the appropriate settings to meet the company's security policy. You need to identify the existing configuration of each SQL Server 2005 computer to ensure that it meets the company's security policy. What should you do?

A. Use Network Monitor on each SQL Server 2005 computer to capture a detailed report of the types of network traffic on the local network adapter.

B. Use the Performance Logs and Alerts snap-in to create counter logs for the Network Interface performance object.

C. Use the Security Template snap-in to analyze the SQL05_Security.inf security template.

D. Use the Security Configuration and Analysis tool on each SQL Server 2005 computer to identify discrepancies between system settings and database settings.

Answer: D