15 tips on How to 70-448 Test Like a Badass [31 to 45]

Tested of 70-448 answers materials and lab for Microsoft certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 70-448 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan exam Today!

2016 Apr 70-448 Study Guide Questions:

Q31. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package for Company.com. 

The SSIS package must contain six Data Flow tasks and three Control Flow tasks. 

You should alter the package .Which is the correct answer? 

A. You should increase the two Control Flow tasks and one Data Flow task to a container. Change the TransactionOption property of the container to Supported. 

B. You should increase the two Control Flow tasks and one Data Flow task to a container. Change the TransactionOption property of the container to Disabled. 

C. You should increase the two Control Flow tasks and one Data Flow task to a container. Change the TransactionOption property of the container to Required. 

D. You should increase the two Control Flow tasks and one Data Flow task to a container. Change the TransactionOption property of the container to RequiredNew. 

Answer: C


Q32. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance for Company.com. 

There is a folder called Manager Reports in the report server. 

The whole groups could operate reports in any folder. 

You should make sure that the Managers could browser and change reports in the Management Reports folder and others could not. 

Which is the correct answer? 

A. Before increasing the Managers group to the folder and operate the Content Manager role you should delete the whole groups from the Management Reports folder. 

B. You should develop a new Managers role instead of the old one. 

C. You should delete all groups from the Management Reports folder and create new ones. 

D. You should increase the Managers group to the root folder and operate the Content Manager role. 

Answer: A


Q33. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database for Company.com. 

In order to update data in a partition each hour you should run the incremental processing method. 

In order to solve the problem, which is the correct answer? 

A. You should utilize ProcessAdd for Analysis (XMLA) command 

B. You should utilize default command for Analysis (XMLA) 

C. You should utilize ProcessNone for Analysis (XMLA) command 

D. You should utilize ProcessView for Analysis (XMLA) command 

Answer: A


Q34. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. 

You create a dimension named Customer. The Customer dimension has the attributes named Country and State. 

The Country attribute has the following components: 

-The KeyColumn property is set to the country code. -The NameColumn property is set to the country name. 

You create an attribute relation between the Country attribute and the State attribute. 

You need to ensure that the state names are sorted first by the country name and then by the state name. 

What should you do? 

A. Set the OrderBy property to Name and the OrderByAttribute property to Country for the State attribute. 

B. Set the OrderBy property to AttributeName and the OrderByAttribute property to Country for the State attribute. 

C. Set the OrderBy property to Name for the Country attribute. 

Set the OrderBy property to Key and the OrderByAttribute property to Country for the State attribute. 

D. Set the OrderBy property to Name for the Country attribute. 

Set the OrderBy property to AttributeKey and the OrderByAttribute property to Country for the State attribute. 

Answer: B


Q35. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database that contains a dimension named Customer. You need to configure the Dimension Data settings to meet the following requirements: 

-Deny access to the {[Customer].[Country].&[Germany],[Customer].[Country].&[France]} set of attribute members. -New members added to the attribute are visible by default. What should you do? 

A. Add all the country members except those of France and Germany to the Allowed Set property. 

B. Add the following set to the Denied Set property. {[Customer].[Country].&[Germany],[Customer].[Country].&[France]} 

C. Add the following set to the Denied Set property. Except([Customer].[Country].[Country],{[Customer].[Country].&[Germany],[Customer].[Country].&[ France]}) 

D. Add the following set to the Allowed Set property. Extract({[Customer].[Country].&[Germany],[Customer].[Country].&[France]},[Customer].[Country]) 

Answer: B


70-448  answers

Up to the immediate present 70-448 exam engine:

Q36. You create a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report. The report is hosted in a SharePoint environment. 

The UserID is passed into the report automatically when the user views the report. The UserID will be used to link to other pages on the SharePoint site via url. 

You need to prevent the user from seeing their UserID. 

What should you do? 

A. Create a distinct dataset that includes all possible values and attach it to the parameter. 

B. Create a dynamic dataset that utilizes the WHERE clause to filter by the parameter. 

C. Create a dynamic data source from a dataset by using the IN operator. 

D. Configure the Internal Visibility option for the parameter. 

E. Change the dataset from a shared dataset to an embedded dataset in the report. 

F. Create a dynamic data source from a dataset that includes a list of distinct servers. 

G. Create a dynamic dataset that includes a list of the different users. 

H. Configure the Hidden Visibility property. 

Answer: H 


Q37. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as a developer of a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report for the company. 

A parameter named Kind is contained in your developed report and you use it to filter a list of Sales. 

Besides, the list uses a dataset, which includes the queries of SELECT p.SalesID, p.Place, p.ListName, FROM SalesAmount.Sales AS p 

WHERE p.Kind = @Kind. 

To meet the business requirements, the report parameter is modified to allow multiple values. 

Now you are asked to modify the report to help search for multiple Kind values and minimize the development effort. 

What action should be performed to achieve the goal above? 

A. The query should be modified by using the IN operator instead of the = operator 

B. The query should be implemented in a stored procedure that uses dynamic SQL for execution 

C. The query should be modified in a table-valued user-defined function. 

D. The query should be implemented in a view 

E. The query should be implemented in a table-valued user-defined function. 

Answer: A


Q38. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Currently you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. 

You work as the technical support. Now you are in charge of a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database. 

You get report from users saying that some queries run slowly. As the technical support, you have to check and identify the problem. 

You intend to use SQL Profiler to troubleshoot query performance. Of the following trace events, which one should you choose? 

A. You should choose to use Query Subcube 

B. You should choose to use MDX Script End. 

C. You should choose to use Get Data from Cache 

D. You should choose to use Query Cube End 

Answer: A


Q39. You are creating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) package which includes a parameter named @ProductID for Company.com. 

Through choosing a specific region you should configure the value of the @ ProductID parameter in the report. 

You should make sure that you set the report to prevent users from changing the value of the @ ProductID parameter. 

Which is the correct answer? 

A. You should set the Prompt value null. 

B. You should modify the Hidden property. 

C. You should configure the internal property. 

D. You should update the biggest values. 

Answer: C


Q40. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. You plan to process a cube by using an XML for Analysis (XMLA) script. You need to ensure that aggregations are populated. What should you do? 

A. Execute a processIndex command. 

B. Execute a processUpdate command. 

C. Execute a processStructure command. 

D. Execute a processData command. 

Answer: A


certleader.com

Free 70-448 pack:

Q41. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance which includes a database for Company.com. 

You alter the DataDir attribute of the instance to a new folder. 

You should make sure that instance utilizes the new folder in least time. 

Which is the correct answer? 

A. You should operate the database. 

B. You should operate the database at the same time. 

C. You should stop the Analysis Services service. 

D. Before stopping the Analysis Services service you should remove the files in the original folder, 

Answer: A


Q42. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. 

You work as the technical support. According to the requirement of the company CIO, you design a SQL 

Server 2008 Integration Services (SSIS) data flow. 

The data flow inserts data from a source query to a destination table. But now you must make sure that only those rows that do not already exist in the destination table are inserted. So what should you do to accomplish this task? (choose more than one) 

A. In order to accomplish this task, you can use the Fuzzy Lookup transformation 

B. In order to accomplish this task, you can use the Fuzzy Grouping transformation 

C. In order to accomplish this task, you can use the Merge transformation 

D. In order to accomplish this task, you can use the Lookup transformation 

E. In order to accomplish this task, you can use the Union All transformation 

F. In order to accomplish this task, you can use the Merge Join transformation 

Answer: DF


Q43. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package for Company.com. 

In order to specify the XML configuration during package development, you should apply the configuration to the deployed package. 

Which is the correct answer? 

A. You should utilize the Publish utility. 

B. You should utilize the default command line utility. 

C. You should utilize the exec command line utility. 

D. You should utilize the DTEXEC command line utility. 

Answer: D


Q44. You develop a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

The package downloads several files from a remote FTP server by using multiple FTP tasks, and then processes data by using multiple Execute SQL tasks. 

You need to configure the package to restart at the point of failure after the package downloads the files. 

What should you do? 

A. Configure the FTP tasks to support transactions. 

B. Configure the Execute SQL tasks to support transactions. 

C. Move all the FTP tasks to a sequence container. 

D. Configure the package to use a checkpoint. 

Answer: D


Q45. You maintain a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance for a shoe company. 

An existing report on shoe sales allows the user to see the company's revenue across many different attributes. 

You need to create a drop down list that filters the report by one or more shoe colors. 

You alter the main dataset and configure the report parameter to accept multiple values. 

What should you do next? 

A. Create a distinct dataset that includes all possible values and attach it to the parameter. 

B. Create a dynamic dataset that utilizes the WHERE clause to filter by the parameter. 

C. Create a dynamic data source from a dataset by using the IN operator. 

D. Configure the Internal Visibility option for the parameter. 

E. Change the dataset from a shared dataset to an embedded dataset in the report. 

F. Create a dynamic data source from a dataset that includes a list of distinct servers. 

G. Create a dynamic dataset that includes a list of the different users. 

H. Configure the Hidden Visibility property. 

Answer: A 



see more 70-448 dumps