Tips to Pass 70-494 Exam (31 to 45)

Exam Code: 70-494 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Recertification for MCSD: Web Applications
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-494 Exam.

2016 May 70-494 Study Guide Questions:

Q31. HOTSPOT - (Topic 5) 

You are developing a WCF service. 

The service must be interoperable with ASP.NET Web service clients. In addition, it must 

have a time-out of three minutes. 

You need to configure the service to meet the requirements. 

You have the following markup: 


Which markup segments should you include in Target 1, Target 2, Target 3, Target 4, Target 5, Target 6 and Target 7 to complete the markup? (To answer, select the appropriate markup segment from each drop-down list in the answer area.) 

 

Answer: 



Q32. - (Topic 1) 

You need to choose the appropriate data access technology for the cookbook area of the web application. Which data access technology should you choose? 

A. Entity Framework 

B. ADO.NET 

C. LINQ to SQL 

D. WCF Data Services 

Answer: D 


Q33. DRAG DROP - (Topic 5) 

You are developing an ASP.NET MVC Web API application. 

The methods of the Web API must return details about the result of the operation. 

You need to create a method to add products. You have the following code: 


Which code segments should you include in Target 1, Target 2, Target 3, Target 4 and Target 5 to complete the code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct targets in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 



Q34. - (Topic 2) 

The GetExternalOrder() method in the ExternalQueueService service is throwing a runtime error. The method must query the database for a record that matches the orderNum parameter passed to the method. 

You need to modify the queryString string to retrieve the record. 

With which code segment should you replace line EQ64? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q35. HOTSPOT - (Topic 5) 

You are developing an ASP.NET MVC application named ContosoWebApp. You are ready 

to deploy the application to your production web server. 

You need to import the publishing profile. 

Which menu item should you use? (To answer, select the appropriate menu item in the 

answer area). 


Answer: 



70-494  exam price

Latest 70-494 download:

Q36. - (Topic 4) 

You are adding a new REST service endpoint to the FlightDataController controller that 

returns the total number of seats for each airline. 

You need to write a LINQ to Entities query to extract the required data. 

Which code segment should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q37. - (Topic 5) 

You are developing an ASP.NET MVC web application that includes the following method. 


You need to test the GoldMined method. Which unit test should you use? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q38. DRAG DROP - (Topic 5) 

You are developing an ASP.NET MVC Web API image management application. The application must meet the following requirements: 

... 

It must send or receive image data without the use of a buffer. 

It must allow up to 4 MB of image data to be received. 

It must allow up to 3 MB of image data to be sent. 

You need to complete the code to meet the requirements. 

What should you do? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct location or locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 



Q39. - (Topic 5) 

You are developing a Microsoft Azure web application. The application will be deployed to 10 web role instances. A minimum of 8 running instances is needed to meet scaling requirements. 

You need to configure the application so that upgrades are performed as quickly as possible, but do not violate scaling requirements. 

How many upgrade domains should you use? 

A. 1 

B. 2 

C. 5 

D. 10 

Answer: C 


Q40. - (Topic 5) 

You are developing an ASP.NET MVC application. 

The application provides a RESTful API for third-party applications. This API updates the 

information for a contact by embedding the information in the URL of an HTTP POST. 

You need to save the Contact type when third-party applications use the EditContact method. 

Which code segment should you use? (Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.) 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A,B 


certleader.com

Vivid 70-494 :

Q41. - (Topic 5) 

You develop an ASP.NET MVC application that is secured by using SSL. You are ready to 

deploy the application to production. 

The deployment package must include the installation of the SSL certificate. 

You need to configure the deployment package to meet the requirement. 

What should you do? 

A. Create a web publish pipeline target file with a custom web deploy target. 

B. In the Package/Publish settings of the project, select the All Files in this project option. 

C. Extend the CopyAllFilesToSingleFolder target in the project file. 

D. In the Build Events settings of the project, configure a pre-build event to include the SSL certificate. 

Answer: A 

Explanation: 

Ref: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/vstudio/dd394698(v=vs.100).aspx 


Q42. - (Topic 4) 

You need to recommend a data access technology to the contractor to retrieve data from the new data source. 

Which data access technology should you recommend? 

A. WCF Data Services 

B. ADO.NET Entity Framework 

C. UNQ to XML 

D. ADO.NET DataSets 

Answer: A 


Q43. - (Topic 2) 

The QueueDetail entity type must inherit from the InboundQueue entity type in the ExternalQueue service project using table-per-type inheritance. 

You need to modify the entities in the designer. 

What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.) 

A. Remove the OrderNum property in InboundQueue. 

B. Remove the OrderNum property in QueueDetail. 

C. Set the QueueDetail BaseType to InboundQueue. 

D. Remove the association between the entities. 

E. Right-click the entities and validate the table mapping. 

F. Set the InboundQueue BaseType to QueueDetail. 

Answer: B,C,D,E 

Explanation: http://www.robbagby.com/entity-framework/entity-framework-modeling-table-per-type-inheritance/ 


Q44. - (Topic 5) 

You are developing a library to support multiple ASP.NET MVC web applications on a shared server. The library provides implementations of security algorithms. 

If a problem with any of the security algorithms is discovered, a new version of the library must be created and deployed. Application downtime during the update must be minimized. 

You need to ensure that the new version of the library will be used by all applications as soon as possible. 

What should you do? 

A. Build the web applications and include the security assembly as an embedded resource. 

When an update is needed, copy the new assembly to the bin directory for the application. 

B. Sign all assemblies in each application with the same key used to sign the security 

assembly. 

When an update is needed, create a new key pair and re-sign all assemblies. 

C. Build the security assembly as a netmodule in a shared location. 

Use the assembly linker to merge the netmodule into the assemblies for the application. 

When an update is needed, update the netmodule in the shared location. 

D. Install the security assembly in the Global Assembly Cache (GAC). 

When an update is needed, update the assembly in the GAC. 

Answer: D 


Q45. DRAG DROP - (Topic 5) 

You are developing a .NET application that uses the HttpClient type to access an ASP.NET 

Web API application. 

You need to add a header to ensure that data is returned as XML. 

You have the following code: 


Which code segments should you include in Target 1 and Target 2 to complete the code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct targets in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 


Answer: 




see more 70-494 dumps