15 tips on How to 70-667 Test Like a Badass [1 to 15]

Breathing of 70-667 sample question materials and forum for Microsoft certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 70-667 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS: Microsoft SharePoint Server 2010, Configuring (Available in 2010) exam Today!

2016 May 70-667 Study Guide Questions:

Q1. You have a SharePoint Server 2010 server farm that contains two web servers named Server1 and Server2 and a database server named Server2. 

Server2 fails and cannot be restored from backup. 

You need to add a new Web server named Server2 to the server farm. 

What should you do first? 

A. From Central Administration, remove Server2 from the farm. 

B. From Central Administration, configure the backup settings. 

C. At the command prompt, run stsadm.exe and specify the deleteadminvs operation. 

D. At the command prompt, run psconfig.exe and specify the -cmd parameter. 

Answer: A


Q2. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You need to assign a cache profile for authenticated users. 

What should you do? 

A. From Central Administration, create a new user policy 

B. From Site Settings, modify the Site Collection object cache. 

C. From Site Settings, modify the Site Collection output cache. 

D. From Site Settings, modify the Site Collection cache profiles. 

Answer: D


Q3. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You have a Web Application that contains the following site collections: 

-A site named Corp that has a document library named Docs -A site named Records that was created by using the Records Center site templates 

You need to ensure that users can route document sets from Docs to the Drop Off Library in Records. 

What should you do? 

A. Create a content organizer rule for the Document Set content type in Corp. 

B. Create a content organizer rule for the Document Set content type in Records. 

C. From Central Administration, modify the Configure Send To Connections settings for the Web Application. 

D. From Document Library Settings, set the Custom Send To Destination value to the URL of the Drop Off Library. 

Answer: D


Q4. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. The farm contains a site collection named Collection1. Collection1 has a quota of 100 GB and a dedicated database. 

You need to identify the size of Collection1. 

What should you use? 

A. administrative reports 

B. Site Collection Web Analytics reports 

C. Site Web Analytics reports 

D. Unified Logging Service (ULS) logs 

Answer: B


Q5. DRAG DROP 

You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) farm. 

You need to configure Secure Store Service (SSS) for Microsoft Office Excel services with an unattended account. 

What should you do? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



70-667  sample question

Most recent 70-667 download:

Q6. You have a ShrePoint Server 2010 server farm. 

You have two Web Applications named App1 and App2. 

You need to prevent App2 from using the Access Services service Application. 

What should you do? 

A. Create a permission policy for App2. 

B. Modify the General Settings for App2. 

C. Modify the Service Connections settings for App2. 

D. Modify the permissions for the Access Services service Application. 

Answer: C


Q7. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

A webpage designer recently modified the home page of a site and added several custom Web Parts to the page. 

Users report that the home page takes a long time to load. 

You suspect that a Web Part causes the home page to load slowly. 

You need to identify which Web Part causes the home page to load slowly. 

What should you do first? 

A. Open Performance Monitor. 

B. Enable Microsoft SQL Server Reporting Services. 

C. Enable the Developer Dashboard. 

D. Open PerformancePoint Dashboard Designer 

Answer: C


Q8. You have a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm, The farm contains a web application named WebApp1. 

A developer writes custom code to retrieve 6,000 items from a list named List1. 

The developer reports that only 5,000 items are retrieved when the code is executed. 

You need to ensure that the developer can retrieve 6,000 items in List1. 

What should you do? 

A. From the properties of WebApp1, modify the user permissions of the web application. B From the properties of List1, modify the view settings. 

B. From the properties of List1, modify the per-location view settings. 

C. From the properties of WebApp1, modify the resource throttling settings. 

Answer: A


Q9. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You have a SharePoint solution installed at the farm level. 

You need to deploy the SharePoint solution to a Web Application at 02:00. 

What should you do? 

A. From Site Settings, modify the Solutions Gallery settings. 

B. From Central Administration, modify the Solution Management settings. 

C. From Central Administration, modify the Web Application General Settings. 

D. From Central Administration, modify the User Solution Management settings. 

Answer: B


Q10. You have a site hosted on Microsoft SharePoint Online. 

You have a solution that is packaged as a .wsp file. The .wsp file contains 15 Web Parts. You need to ensure that the Web Parts are available to users. 

What should you do? 

A. Upload the .wsp file to the Solution Gallery. 

B. Upload the .wsp file to the Web Part Gallery, 

C. Run the Install-SPWebPartPack cmdlet. 

D. Run the Add-SPUserSolution cmdlet. 

Answer: A


certleader.com

Verified 70-667 interactive bootcamp:

Q11. DRAG DROP 

You configure a SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm that has several web Applications. 

You need to provide the following three users the minimum access required to deploy SharePoint solution packages: 

-User1 must be able to deploy solutions to any web Application in the farm, 

-User2 must be able to deploy solutions only to the http://www.contoso.com web Application. 

-User3 must be able to deploy solutions only to the Contoso site collection at the root of the 

http://www.contoso.com web Application. 

To which group or groups should each user belong? (To answer, drag the appropriate user or users to the correct group or groups in the answer area.) 


Answer: 



Q12. You have a SharePoint Server 2010 server farm. 

You have a Web Application. The zones in the Web Application are configured as shown in the following table. 


Both zones use Windows authentication. 

You need to configure the Extranet zone to use basic authentication. 

What should you do from Control Administration? 

A. Configure the site permissions. 

B. Modify the policy for the Web Application. 

C. Configure the user permissions for the Web Application. 

D. Configure the authentication providers for the Web Application. 

Answer: D 


Q13. You configure a SharePotnt Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. 

You need to perform backup and restore of a site collection and its content database by using Windows PowerShell. 

Which command should you run to restore a web application? 

A. Backup-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder -BackupMethod Full 

B. Backup-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder -Item "Farm\Microsoft SharePoint Foundation Web Application\AdventureWorks" -BackupMethod Full 

C. Restore-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\ share\site_name.bak -RestoreMethod Overwrite -ConfigurationOnly 

D. Backup-SPSite http://localhost -Path \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder\SiteBackup.bak 

E. Restore-SPSite http://localhost -Path \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder SiteBackup.bak -Force 

F. Backup-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\SharePointBackupFolder -BackupMethod Full -Item WSS_AdventureWorks 

G. Restore-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\ share\site_name.bak -RestoreMethod Overwrite -Item WSS_Adventure Works 

H. Restore-SPFarm -Directory \\FileServer_Name\share\site_name.bak -RestoreMethod Overwrite -Item "Farm\Microsoft SharePoint Foundation Web Application\AdventureWorks¡± 

Answer: G


Q14. From the Central Administration home page, click Monitoring and click View Health Reports. 

You have a Microsoft SQL 2008 server with a database that contains a table. 

The table can only be accessed by an active directory user account named user1. 

You need to ensure that the table can be used by an external content type. 

What should you do? 

A. Run the add-sp cmdlet 

B. Create a new Secure Store Service. 

C. Create a new Managed Metadata Service application 

D. Modify the permissions on the Business Data Connectivity service application. 

Answer: D


Q15. DRAG DROP 

You work as an administrator for a company that has a Microsoft SharePoint Online environment. 

The company has a public website that is hosted on SharePoint Online. 

You plan to create a new site collection named Collection1. 

You need to ensure that external users can access Collection1. 

What should you do? 

To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 




see more 70-667 dumps