[Virtual] 70-513 Microsoft exam answers 76-90 (Mar 2016)

Verified of 70-513 vce materials and bootcamp for Microsoft certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 70-513 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-513 Study Guide Questions:

Q76. A Windows Communication Foundation (WCF) client uses the following service contract. (Line numbers are included for reference only.) 

01 [ServiceContract] 02 public interface IService 03 ( 04 [OperationContractj 05 string Operation1O; 06 [OperationContract] 07 string Operation2(), 08) 

You need to ensure that all calls to Operation 1 and Operation2 from the client are encrypted and signed. 

What should you do? 

A. Set the ProtectionLevel property in line 01 to EncryptAndSign. 

B. Set the ProtectionLevel property in line 04 and line 06 to Sign. 

C. Add a SecurityCriticalAttribute ror each operation. 

D. Add a SecunitySafeCriticalAttribute for each operation. 

Answer: A 


Q77. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service that accepts messages from clients when they are started. The message is defined as follows. 

[MessageContract] 

public class Agent 

public string CodeName { get; set; } 

public string SecretHandshake { get; set; } 

You have the following requirements: 

. The CodeName property must be sent in clear text. The service must be able to verify that the property value was not changed after being sent by the client. 

. The SecretHandshake property must not be sent in clear text and must be readable by the service. 

What should you do? 

A. Add a MessageBodyMember attribute to the CodeName property and set the ProtectionLevel to Sign. Add a MessageBodyMember attribute to the SecretHandshake property and set the ProtectionLevel to EncryptAndSign. 

B. Add a DataProtectionPermission attribute to the each property and set the ProtectData property to true. 

C. Add an XmlText attribute to the CodeName property and set the DataType property to Signed. Add a PasswordPropertyText attribute to the SecretHandshake property and set its value to true. 

D. Add an ImmutableObject attribute to the CodeName property and set its value property to true. Add a Browsable attribute to the SecretHandshake property and set its value to false. 

Answer: A 


Q78. You are modifying a Windows Communication Foundation (WCF) service that provides access to report generation system. The following code segment is part of your service contract. (Line numbers are included for reference only.) 


Client applications are blocked while the service processes reports. You need to ensure that the service methods are asynchronous. What should you do? 

A. Insert the following code at line 04. [OperationContract] Insert the following code at line 07. [OperationConcracc(AsyncPactern = true)] 

B. Insert the following code at line 04. [OperationConcracc(AayncPaccern = true)] 

C. Insert the following code at line 04. [OperotionConcroct(AsyncPactern = false) Insert the following code at line 07. [OperacionConcracc(AsyncPactern = true)] 

D. Insert the following code at line 04. [OperationContract (AsyncPattern = false)] 

Answer: B 


Q79. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that is hosted by a Windows Forms application. 

The ServiceHost instance is created in the Form constructor. 

You need to ensure that the service is not blocked while the UI thread is busy. 

What should you do? 

A. Decorate the service implementation class with the following line of code. 

[ServiceBehavior( 

UseSynchronizationContext = false)] 

B. Decorate the service implementation class with the following line of code. 

[ServiceBehavior( 

ConcurrencyMode = ConcurrencyMode.Multiple)] 

C. Call the Invoke method of the form and supply a delegate.s 

D. Call the BeginInvoke method of the form and supply a delegate. 

Answer: A 


Q80. A client application calls a Windows Communication Foundation (WCF) service with a proxy class that was generated by Visual Studio. 

The service binding was changed from wsHttpBinding to basicHttpBinding. The method signatures in the service contract are changed. 

After these changes, the client application receives errors when calling methods on the service. 

You need to ensure that the client can invoke methods on the service successfully. 

What should you do? 

A. Update the configuration file to use basicHttpBinding. 

B. Enable anonymous authentication for the service. 

C. Copy the configuration file elements under the <system.servicelviodel> element from the service back to the client. 

D. Update the service reference. 

Answer: D 


70-513 free exam

Update 70-513 free exam questions:

Q81. A Windows Communication Foundation (WCF) service implements a contract with one-way and requestreply operations. 

The service is exposed over a TCP transport. 

Clients use a router to communicate with the service. The router is implemented as follows. (Line numbers are included for reference only.) 

01 ServiceHost host = new ServiceHost(typeof(RoutingService)); 

02 host AddServiceEndpoint( 

03 typeof(lSimplexDatagramRouter), 

04 new NetTcpBinding0, “net.tcp:/flocalhostlRouter” 

05); 

06 List <ServiceEndpoints lep new List <ServiceEndpoint>0;t 

07 lep.Add( 

08 new ServiceEndpoint( 

09 ContractDescription.GetContract( 

10 typeof(lSimplexDatagramRouter) 

11), 

12 new NetTcpBinding0, 

13 new EndpointAddress|’nettcp://localhost: 8080/Logger”) 

14) 

15); 

16 RoutingConfiguration rc new RoutingConfigurationO; 

17 FilterTable.Add(new MatchAilMessageFilterO, lep); 

18 host. Description. Behaviors. Add(new RoutingBehavior(rc)); 

Request-reply operations are failing. 

You need to ensure that the router can handle one-way and request-reply operations. 

What should you do? 

A. Change line 03 as follows. typeof(l RequestReplyRouter), 

B. Change line 03 as follows. typeof(lDuplexSessionRouter), 

C. Change line 10 as follows. typeof(lRequestReplyRouter) 

D. Change line 10 as follows. typeof(lDuplexSessionRouter) 

Answer: B 


Q82. You are creating a Window s Communication Foundation (WCF) service application. The application needs to service many clients and requests simultaneously. The application also needs to ensure subsequent individual client requests provide a stateful conversation. 

You need to configure the service to support these requirements. 

Which attribute should you add to the class that is implementing the service? 

A. [ ServiceBehavior ( InstanceContextMode = 

InstanceContextMode.PerSession, 

ConcurrencyMode = ConcurrencyMode.Single )] 

B. [ ServiceBehavior ( InstanceContextMode = 

InstanceContextMode.PerCall, 

ConcurrencyMode = ConcurrencyMode.Reentrant )] 

C. [ ServiceBehavior ( InstanceContextMode = 

InstanceContextMode.PerSession, 

ConcurrencyMode = ConcurrencyMode.Multiple )] 

D. [ ServiceBehavior ( InstanceContextMode = 

InstanceContextMode.PerCall, 

ConcurrencyMode = ConcurrencyMode.Multiple )] 

Answer: C 


Q83. A Windows Communication Foundation (WCF) service sends notifications when the service is started and stopped. 

You need to implement a client that logs these notifications. 

Which class should you use? 

A. AnnouncementService 

B. AnnouncementClient 

C. DiscoveryClient 

D. HttpListener 

Answer: A 


Q84. A Windows Communication Foundation (WCF) service is self-hosted in a console application. The service implements the IDataAccess contract, which is defined in the MyApplication namespace. 

The service is implemented in a class named DataAccessService, which implements the IDataAccess interface and also is defined in the MyApplication namespace. 

The hosting code is as follows. (Line numbers are included for reference only.) 


You need to create a ServiceHost instance and assign it to the host variable. You also need to instantiate the service host. 

Which line of code should you insert at line 04? 

A. host = New ServiceHost("MyApplication.DataAccessService") 

B. host = New ServiceHost("MyApplication.IDataAccess") 

C. host = New ServiceHost(GetType(IDataAccess)) 

D. host = New ServiceHost(GetType(DataAccessService)) 

Answer: D 


Q85. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) client application. The client application contains the following code. 


You need to ensure that the service is consumed. 

Which code segment should you use? 

A. var client = new SocialClient("SocialClient"); c1lent.Endpoint.Behaviors.Add( new WebHttpBehovior()); 

B. var client = new SocialClient("SocialClient"); client.Endpoint.Behaviors.Add( new WebScriptEnoblingBehovior()); C. var client = new Social Client ("POST") ; client.Endpoint.Behaviors.Add( new WebHttpBehovior()); 

D. var client = new Social Client ("POST"); client.Endpoint.Behaviors.Add( new WebScriptEnoblingBehovior()); 

Answer: A 


70-513 exam fees

Refined 70-513 free practice questions:

Q86. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) REST service to provide access to a library book catalog. The following code segment defines the service contract. (Line numbers are included for reference only.) 


Library patrons want the ability to search the catalog by title. 

You need to ensure that the GetBookByTitle method is exposed as a service method. 

Which code segment should you insert at line 04? 

A. <WebGet(UriTemplate:="Book/{title}")> 

B. <WebGet(UriTemplate:="BookByTitle/{title)")> 

C. <WebGet(UciTemplate:-"Book/{titleToSeacch)")> 

D. <WebGet(UriTemplate:-"{titleToSearch}")> 

Answer: B 


Q87. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

You need to enable security auditing for all events. 

What should you do? 

A. Set the serviceAuthorizationAuditLevel setting to Success and the messageAuthenticationAuditLevel setting to Success. 

B. Set the messageAuthenticationAuditLevel setting to Success and the auditLogLocation setting to Application. 

C. Set the serviceAuthorizationAuditLevel setting to SuccessAndFailure and the messageAuthenticationAuditLevel setting to SuccessAndFailure. 

D. Set the messageAuthenticationAuditLevel setting to SuccessAndFailure and the auditLogLocation setting to Security. 

Answer: C 


Q88. DRAG DROP 

You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that contains a method named ProcessPayments. The service is hosted in Internet Information Services (IIS). 

You have the following requirements: 

. Create a new instance of the service every time that a client application calls the ProcessPayments method. . Process every call from client applications one at a time. 

You need to complete the code for the WCF service. 

Which four code segments should you use in sequence? (To answer, move the appropriate code segments from the list of code segments to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 


Q89. You develop a Windows Communication Foundation (WCF) service. 

You name the service MovieService in the Movie namespace. The service is hosted in Microsoft Internet Information Services (IIS). 

You copy the assembly containing the service to the bin folder in the virtual directory path. 

You need to set up the URI that is mapped to the service. 

What should you do? 

A. Add the following code segment to the web.config file. 

<serviceHostingEnvironment> 

<serviceActivations> 

odd relativeAddress="./Movie" service="Movie.MovieService"/> 

</serviceAct ivations> 

</serviceHostingEnvironment> 

B. Add a Movie.svc file in the root of the virtual path with the following line. 

<%8ServiceHost language="C#" Service="MovieService"*> 

C. Add the following code segment to the web.config file. 

<serviceHostingEnvironment> 

<serviceActivations> 

odd relativeAddress=" . /Movie, svc" service="Hovie.MovieService"/> 

</serviceActivations> 

</serviceHostingEnvirorunent> 

D. Add a Movie.svc file in the root of the virtual path with the following line. 

<%8ServiceHost language="C#" Service="MovieService.svc"%> 

Answer: B 


Q90. You are developing an application to update a user s social status. You need to consume the service using Windows Communication Foundation (WCF). 

The client configuration is as follows. 

<system.serviceModel> <bindings> <webHttpBinding> 

<binding name="SocialConfig"> 

<security mode="TransportCredentialOnly"> 

<transport clientCredentialType="Basic" 

realm="Social API" /> 

</security> 

</binding> 

</webHttpBinding> 

</bindings> 

<client> 

<endpoint address= " http:// contoso .com " 

binding="webHttpBinding" 

bindingConfiguration="SocialConfig" 

contract="ISocialStatus" 

name="SocialClient" /> 

</client> 

</system.serviceModel> 

The service contract is defined as follows. 

<ServiceContract()> 

Public Interface ISocialStatus 

<OperationContract()> 

<WebInvoke(UriTemplate:="/statuses/update.xmlstatus={text}")> 

Sub UpdateStatus(ByVal text As String) 

End Interface 

Which code segment should you use to update the social status? 

A. Using factory As WebChannelFactory(Of ISocialStatus) = 

New WebChannelFactory(Of ISocialStatus)("SocialClient") 

factory.Credentials.UserName.UserName = user.Name 

factory.Credentials.UserName.Password = user.Password 

Dim socialChannel As ISocialStatus = factory.CreateChannel() 

socialChannel.UpdateStatus(newStatus) 

End Using 

B. Using factory As ChannelFactory(Of ISocialStatus) = 

New WebChannelFactory(Of ISocialStatus)(GetType(ISocialStatus)) 

factory.Credentials.UserName.UserName = user.Name 

factory.Credentials.UserName.Password = user.Password 

Dim socialChannel As ISocialStatus = factory.CreateChannel() 

socialChannel.UpdateStatus(newStatus) 

End Using 

C. Using factory As ChannelFactory(Of ISocialStatus) = 

New ChannelFactory(Of ISocialStatus)("POST") 

factory.Credentials.Windows.ClientCredential.UserName = 

user.Name 

factory.Credentials.Windows.ClientCredential.SecurePassword.SetAt( 

0, user.Password) 

Dim socialChannel As ISocialStatus = factory.CreateChannel() 

socialChannel.UpdateStatus(newStatus) 

End Using 

D. Using factory As WebChannelFactory(Of ISocialStatus) = 

New WebChannelFactory(Of ISocialStatus)(GetType(ISocialClient)) 

factory.Credentials.Windows.ClientCredential.UserName = 

user.Name 

factory.Credentials.Windows.ClientCredential.SecurePassword.SetAt( 

0, user.Password) 

Dim socialChannel As ISocialStatus = factory.CreateChannel() 

socialChannel.UpdateStatus(newStatus) 

End Using 

Answer: B