Improved 98-365: Actualtests real pack from 33 to 48

Exam Code: 98-365 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Windows Server Administration Fundamentals
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 98-365 Exam.

2016 Mar 98-365 Study Guide Questions:

Q33. Which of the following describes an NTFS permission that has been passed from a folder to files and subfolders in that folder? 

A. Inherited permissions 

B. Explicit permissions 

C. Access Control List 

D. Shared permissions 

Answer: A


Q34. You have just been hired as a server administrator at ABC.com. You want to review the log files on a server that you need to maintain. What utility should you use? 

A. System Information 

B. Device Manager 

C. Windows Explorer 

D. Event Viewer 

Answer: D


Q35. Which of the following RAID configurations do not provide fault tolerance? 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 3 

D. RAID 5 

E. RAID 10 

Answer: A 


Q36. Which of the following statements regarding A records in DNS is TRUE? 

A. In DNS, the A record is used to resolve host names to IP addresses. 

B. In DNS, the A record is used to resolve IP addresses to host names. 

C. In DNS, the A record is used to locate a domain controller. 

D. In DNS, the A record is used to resolve computer names to IP addresses. 

E. In DNS, the A record is used to resolve IP addresses to computer names. 

Answer: A


Q37. Which of the following statements regarding Windows Server 2008 is TRUE? 

A. In Windows Server 2008, NTLDR is responsible for memory management. 

B. In Windows Server 2008, NTOSKRNL.EXE is known as the kernel and is responsible for system services. 

C. In Windows Server 2008, Services is responsible for system services and process management. 

D. In Windows Server 2008, NTOSKRNL.EXE is the first system file to be loaded and is responsible for the POST process. 

Answer: B


98-365 latest exam

Abreast of the times 98-365 actual exam:

Q38. What is the maximum partition size supported by MBR? 

A. 1 TB 

B. 2 TB 

C. 16 TB 

D. 128 TB 

Answer: B


Q39. Which of the following statements regarding shared folders are TRUE? 

A. The permissions that are assigned to a shared folder are called explicit permissions. 

B. The permissions that are assigned to a shared folder are called propagated permissions. 

C. The permissions that are assigned to a shared folder are called inherited permissions. 

D. The permissions that are assigned to a shared folder are called NTFS permissions. 

Answer: A


Q40. Which of the following statements regarding shared folders are TRUE? 

A. The Full Control shared permission is the recommended permissions you should set on a shared folder. 

B. You should configure shared folders to inherit permissions from its parent container. 

C. The Read and Write shared permissions and the Read NTFS permission are the recommended permissions you should set on a shared folder. 

D. The Full Control shared permission and the Read NTFS permission are the recommended permissions you should set on a shared folder. 

Answer: A


Q41. Which of the following can be used to encrypt files and folders in Windows Server 2008? 

A. NTFS 

B. EFS 

C. DNS 

D. WINS 

E. DHCP 

F. CIFS 

Answer: B


Q42. Where would you find the default print spool folder? 

A. C:\Users\<%USERNAME%>\Printers 

B. C:\Windows\System\Printers 

C. C:\Windows\System32\Spool\Printers 

D. C:\Users\<%USERNAME%>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Spool\Printers 

Answer: C 


98-365 free practice test

Breathing 98-365 rapidshare:

Q43. In Window Server 2008 R2, where is the BOOTMGR located? 

A. C:/Windows/System32 

B. VBR 

C. MBR-GPT 

D. ntdetect.com 

Answer: B


Q44. Which of the following statements regarding iSCSI storage devices is TRUE? 

A. By default, TCP port 2140 is used to send SCSI commands. 

B. By default, TCP port 443 is used to send SCSI commands. 

C. By default, TCP port 3260 is used to send SCSI commands. 

D. By default, TCP port 9100 is used to send SCSI commands. 

Answer: C


Q45. Which of the following hard disk drives provide the best performance? 

A. RAID-5 

B. Sata 

C. eSata 

D. SSD 

Answer: D 


Q46. Which of the following represents the primary function of a server? 

A. To provide the server role in the organization's network. 

B. To provide client access to the organization's network. 

C. To provide services to client computers on the organization's network. 

D. To prevent unauthorized access to the organization's network. 

Answer: A


Q47. Which of the following is implemented in RAID 5? 

A. striping 

B. disk mirroring 

C. parity 

D. striping with parity 

Answer: D


Q48. In a(n) ________ user accounts are stored on each computer. 

A. workgroup 

B. network 

C. domain 

D. forest 

E. enterprise 

Answer: A