15 tips on How to JK0-019 Test Like a Badass [226 to 240]

Exam Code: JK0-019 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-019 Exam.

2016 Mar JK0-019 Study Guide Questions:

Q226. Which of the following components is typically used for voice transmissions and has a 10Mbps maximum transfer speed? 

A. 110 block 

B. Patch panel 

C. Vertical cross connect 

D. 66 block 

Answer: D 


Q227. Which of the following should be used to test an internal NIC without having to connect it to the network? 

A. Loopback cable 

B. Crossover cable 

C. Rollover cable 

D. Straight cable 

Answer: A 


Q228. Which of the following protocols is Karen, a user, utilizing if no handshake or data reliability are required? 

A. TCP 

B. FTP 

C. TFTP 

D. UDP 

Answer: D 


Q229. A web server is running correctly but sending a RST packet to any client trying to connect using HTTP on TCP port 80. Which of the following tools should be used to determine the listening port of the web server? 

A. Route 

B. Ifconfig 

C. Netstat 

D. Nslookup 

Answer: C 


Q230. After a baseline check was completed it was noted that the network was working far below the level of the last baseline. Which of the following should Joe, the technician, do NEXT to determine where the network problems are occurring? 

A. Upgrade the firmware on all routers and switches 

B. Reboot the entire network one device at a time 

C. Conduct a network traffic analysis 

D. Rerun the baseline to ensure the results were correct 

Answer: C 


JK0-019 practice test

Renewal JK0-019 exam answers:

Q231. A link light on a switch is an example of which of the following Ethernet properties? 

A. Collision detection 

B. Multiple access points 

C. Carrier sense 

D. Collision avoidance 

Answer: C 


Q232. Sandy, a technician, wants to limit access to a wireless network to company owned laptops, but does not want to use an encryption method. Which of the following methods would be BEST to accomplish this? 

A. MAC filtering 

B. SSL VPN 

C. PPPoE 

D. WPA Enterprise 

Answer: A 


Q233. A technician needs to troubleshoot connectivity between two devices located on the same network. Which of the following BEST describes the type of protocol being used? 

A. IGP 

B. EIGRP 

C. EGP 

D. BGP 

Answer: A 


Q234. Which of the following technologies would Sandy, a technician, use to connect networks at large distances without the use of physical medium? 

A. Satellite 

B. ISDN 

C. OC3 

D. OC12 

Answer: A 


Q235. Which of the following layers is associated with the physical hardware address of a network node? 

A. Layer 1 

B. Layer 2 

C. Layer 6 

D. Layer 7 

Answer: B 


JK0-019 test preparation

Precise JK0-019 test question:

Q236. Which of the following WAN technologies uses a telephone cable? 

A. POTS 

B. FDDI 

C. SONET 

D. Cable modem 

Answer: A 


Q237. Which of the following is an invalid subnet mask? 

A. 255.0.0.0 

B. 255.256.255.0 

C. 255.255.255.255 

D. 255.255.00 

Answer: B 


Q238. An administrator is implementing a second server due to the increased usage. Which of the following optimization techniques is the administrator using? 

A. Caching engines 

B. QoS 

C. Traffic shaping 

D. Load balancing 

Answer: D 


Q239. An administrator is trying to isolate the location of a persistent connectivity problem caused by a faulty NIC. Which of the following diagrams would assist the technician in finding the machine that is causing the problem? 

A. Physical and logical network 

B. Physical network 

C. Logical network 

D. DHCP tables and DNS records 

Answer: A 


Q240. Which of the following network devices would MOST likely be installed on a network to help reduce broadcast traffic and to allow individual virtual networks? 

A. Switch 

B. Repeater 

C. Hub 

D. WAP 

Answer: A