JK0-702 discount pack(481 to 528) for client: Apr 2016 Edition

Exam Code: JK0-702 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA E2C A+ Practical Application (2009 Edition) Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-702 Exam.

2016 Apr JK0-702 Study Guide Questions:

Q481. A Windows workstation is taking an excessive amount of time to load the desktop after login. Which of the following could be causing the issue? 

A. BIOS on the system board needs to be updated. 

B. The power supply is providing insufficient wattage. 

C. The incorrect video drivers are installed on the computer. 

D. Too many startup applications are running. 

Answer: D 


Q482. Which of the following system tools rearranges files and puts them back into contiguous space thereby reducing read write times to the hard drive? 

A. FORMAT 

B. NTBACKUP 

C. DEFRAG 

D. CHKDSK 

Answer: C 


Q483. A technician notices a machine's performance has degraded over time, and the startup and shutdown period has increasingly gotten longer. Which of the following should be used to increase disk performance? 

A. DEFRAG 

B. CHKDSK 

C. MSCONFIG 

D. EDIT 

Answer: A 


Q484. When disassembling a laptop a technician should do which of the following? 

A. Remove the hard drive and backup all data before disassembly 

B. Carefully place all screws in one container so that they do not get lost 

C. Refer to the manufacturer's documentation 

D. Start from the top of the laptop, carefully disassembling each component 

Answer: C 


Q485. Which of the following broadband networking technologies is MOST widely available in isolated areas? 

A. Satellite 

B. Ethernet 

C. Cable 

D. ADSL 

Answer: A 


Q486. Which of the following is the speed a 1600MHz FSB processor will operate at if the FSB of the motherboard is 1333MHz? 

A. 1333MHz 

B. 1600MHz 

C. 2933MHz 

D. 3200MHz 

Answer: A 


Q487. 127.0.0.1 is considered to be which of the following IP addresses? 

A. Dynamic address 

B. Loopback address 

C. Default gateway 

D. Broadcast address 

Answer: B 


Q488. After a user has installed a USB scanner, nothing on the USB hub works. Which of the following is the MOST likely cause of the problem? 

A. The hub needs to be powered. 

B. The scanner driver has become corrupt. 

C. The USB driver database has become corrupt. 

D. The USB port on PC is faulty. 

Answer: A 


Q489. A technician has just installed a new power supply into a desktop computer and now the computer will not turn on. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. The voltage selector switch on the power supply is set incorrectly. 

B. The 3.3v power line is connected to the wrong input on the motherboard. 

C. The new power supply voltage rating is too high. 

D. The 12v power cord is installed incorrectly. 

Answer: A 


Q490. A customer wants to eventually upgrade the home network from 100Mbps to 1Gbps, with a hardware upgrade. Which of the following cable types should the technician install to allow the customer to upgrade speeds at a later date? 

A. Category 1 

B. Category 3 

C. Category 5 

D. Category 5e 

Answer: D 


Q491. A user replaces a laptop's wireless PCMCIA card with a different vendor's card. All of the new card configuration steps have been followed. The OS sees all known wireless networks but cannot connect to the user's network. Which of the following is the MOST likely reason for this behavior? 

A. DMZ is enabled. 

B. MAC filtering is enabled. 

C. WEP is being used. 

D. SSID broadcast is disabled. 

Answer: B 


Q492. Which of the following is the BEST command to perform DNS queries? 

A. TRACERT 

B. PING 

C. NSLOOKUP 

D. NETSTAT 

Answer: C 


Q493. A user is consistently having paper jams when trying to print. A technician notices the paper jams occur when the user tries to print to cardstock paper. Print jobs on regular paper print fine. Which of the following 

is the MOST likely cause of this issue? 

A. The printer rollers need to be replaced. 

B. The user needs to configure the printer for cardstock. 

C. The printer does not support any other paper type than plain paper. 

D. The printer needs a maintenance kit. 

Answer: B 


Q494. A customer cannot print certain PDF documents on their laser printer. The print job in QUESTION NO: is a multi-page large PDF with multiple colors. Which of the following is the MOST likely solution? 

A. Change the driver from PCL to Post Script. 

B. Update the printer firmware to handle larger jobs. 

C. Add additional memory to the laser printer. 

D. Add additional memory to the computer. 

Answer: C 


Q495. Which of the following partition states is required to allow a Windows OS to boot? 

A. Active 

B. Logical 

C. Healthy 

D. Primary 

Answer: A 


Q496. A PC is powered on and begins POST. The PC takes a long time when scanning for drives. The BIOS reports no hard drive can be found but the CD-ROM is identified. The technician knows that there are two hard drives on the primary EIDE controller and a CD-ROM on the secondary EIDE controller. Which of the following is the MOST likely cause of the problem? 

A. Both hard drives have the master jumper in place. 

B. One hard drive is set as master and the other slave. 

C. The hard drive data cable is reversed. 

D. Both hard drives have the cable select jumper in place. 

Answer: A 


JK0-702 answers

Replace JK0-702 exam:

Q497. Which of the following percentages is required for Disk Defragmenter to fully defragment the volume? 

A. 5% 

B. 15% 

C. 25% 

D. 50% 

Answer: B 


Q498. A user states that their USB device is transferring data slowly. The device when used on a different computer transfers data quickly. Which of the following is MOST likely the problem? 

A. The storage device is near full capacity and needs formatting 

B. The storage device is a USB 1.1 and computer is a USB 2.0 

C. The device drivers are not compatible with the computer 

D. The storage device is a USB 2.0 and computer is a USB 1.1 

Answer: D 


Q499. A technician is replacing a bad optical drive. The computer has one hard disk drive installed and no other drives. On the Primary IDE controller, which of the following configurations should the replacement optical drive be? (Select TWO). 

A. Slave 

B. Primary 

C. Master 

D. Secondary 

E. Cable Select 

Answer: AE 


Q500. A customer states their LCD in their laptop is getting darker the more they use it. The customer has maximized the brightness of the LCD with the function keys. Which of the following would be the NEXT logical solution? 

A. Check and replace the back light. 

B. Check and replace the video memory. 

C. Check and replace the inverter. 

D. Replace the LCD in the laptop. 

Answer: A 


Q501. A customer has installed a game, added memory, installed a printer, and uninstalled their accounting software. The workstation boot process stops after POST. Which of the following is the MOST likely cause of the random restarts? 

A. The new system memory is defective. 

B. The accounting application needs to be reinstalled. 

C. The new printer uses up too much system memory. 

D. The game is causing resource conflicts within Windows. 

Answer: A 


Q502. Which of the following commands would a technician MOST likely use to reorganize files on a hard drive to increase performance? 

A. MSCONFIG 

B. DEFRAG 

C. CHKDSK 

D. EDIT 

Answer: B 


Q503. A client purchased a new internal hard drive to act as a second drive on a legacy machine. When the client attempts to install the drive, the cable connector on the new drive is not compatible with the available IDE cables. It is determined that the client has purchased a SATA hard drive. Which of the following would the technician recommend as the BEST solution to this situation? 

A. Have the client purchase a SATA compatible system board. 

B. Have the client purchase a SATA to IDE conversion kit. 

C. Have the client return the drive and purchase an IDE compatible drive. 

D. Have the client purchase a SCSI to SATA conversion kit. 

Answer: C 


Q504. A technician receives an error message 'inaccessible boot device' on their monitor. Which of the following components is causing the issue? 

A. Hard disk drive failure 

B. NTLDR file is missing 

C. BIOS is corrupted 

D. System board failure 

Answer: A 


Q505. Which of the following paths can a technician follow to find Disk Defragmenter in Windows XP Professional? 

A. Start > Programs > Accessories > Accessibility 

B. Start > Programs > Accessories > System Tools 

C. Start > Settings > Control Panel > System 

D. Start > Settings > Control Panel > Administrative Tools 

Answer: B 


Q506. A technician is troubleshooting a performance problem with a PC. When looking at the Task Manager Process List, only a few processes are listed. Which of the following should be done to view all of the processes on a PC? 

A. Configure guest rights on the PC 

B. Configure backup user rights on the PC 

C. Select show processes from all users 

D. Login as the user and then view the task list 

Answer: C 


Q507. A technician is deploying a new computer. Which of the following requires proper configuration of an external switch to function properly? 

A. Cache 

B. Memory 

C. BIOS 

D. Power supply 

Answer: D 


Q508. A user says that the laptop screen has gone blank even though the computer is on. Which of the following is the EASIEST way to eliminate the laptop screen as a possible cause? 

A. Twist the screen to check for a loose connection. 

B. Replace the laptop screen with a known good laptop screen. 

C. Connect an external monitor to see if it displays. 

D. Replace the system board. 

Answer: C 


Q509. Which of the following commands would a technician use to create a new directory? 

A. MD 

B. CD 

C. RD 

D. FC 

Answer: A 


Q510. Which of the following below would BEST optimize Windows XP startup? 

A. Remove any unnecessary applications that start with Windows. 

B. Remove device drivers for unused peripherals. 

C. Disable the computer's memory check in BIOS. 

D. Configure ScanDisk to run at startup. 

Answer: A 


Q511. A number of printers have been installed on a local PC and are functioning normally. After a few days of use, users report that they are unable to print, and cannot see any of the installed printers. When opening the Printers and Faxes control panel applet, none of the printers are shown. Which of the following can be done to resolve this issue? 

A. Update the print drivers 

B. Start the print spooler 

C. Check the permissions on the printers 

D. Reinstall the printers 

Answer: B 


Q512. A user reports that their computer is running considerably slower after visiting a website. The user's PC has a current antivirus package that is running correctly. Which of the following should the technician do FIRST in order to diagnose the problem? 

A. Clear the web browser history. 

B. Run an anti-spyware tool. 

C. Defrag the user's hard drive. 

D. Run the CHKDSK utility. 

Answer: B 


JK0-702 exam price

Refined JK0-702 discount pack:

Q513. When installing a floppy drive a technician should pay careful attention to which of the following? 

A. The bus speed is compatible with the floppy drive 

B. The drive is high density dual-sided 

C. The data cable from the drive to the controller is properly aligned 

D. The system only has one floppy drive installed 

Answer: C 


Q514. Which of the following will cause a ghost image on a printout? 

A. Problem with the developing drum 

B. Problem with the formatter board 

C. Worn pickup rollers 

D. Scanner unit is defective 

Answer: A 


Q515. Which of the following protocols uses port 443 by default? 

A. LDAP 

B. SNMP 

C. HTTPS 

D. HTTP 

Answer: C 


Q516. ORRECT TEXT 

After a video card upgrade nothing is displayed on the LCD screen. Which of the following is the MOST likely cause of the problem? 

A. The new video card has to be first installed using the Services MMC. 

B. The onboard video of the motherboard is still enabled in the BIOS. 

C. New video cards require new monitors as their resolutions do not match. 

D. The new video card has to be enabled by a DIP switch on the motherboard. 

Answer: B 


Q517. A laptop stops during the boot process and displays an error that says the 'power supply connected will not allow for proper charging'. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. Adapter does not supply correct amperage. 

B. Adapter does not supply correct voltage. 

C. Adapter does not supply a ground. 

D. Adapter does not supply enough wattage. 

Answer: D 


Q518. A technician has a laptop in for repair with a consistent video corruption issue. The issue is seen on the local display and on an external monitor. The issue happens on the BIOS setup screen as well as within Windows. Which of the following laptop components is MOST likely failing? 

A. VGA port 

B. LCD display 

C. Onboard video card 

D. Inverter 

Answer: C 


Q519. A computer is thought to be infected with a virus. Which of the following is a recommended action to take? 

A. Restore the computer to a previous point. 

B. Disable System Restore. 

C. Boot to Safe Mode and enable Boot Logging. 

D. Boot to the Last Known Good Configuration. 

Answer: B 


Q520. Which of the following protocols allows a user to store email on the server but synchronize it to a mail application? 

A. IMAP 

B. SNMP 

C. SMTP 

D. POP3 

Answer: A 


Q521. Which of the following is an MMC that links to other MMCs like Services, Disk Management and Event Viewer? 

A. Component Services 

B. Computer Management 

C. System Properties 

D. Security Center 

Answer: B 


Q522. A user reports that their onboard RJ-45 jack is damaged and will no longer function. Which of the following will provide this jack as an alternative to replacing the motherboard? 

A. Install a USB serial adapter 

B. Connect to a USB hub 

C. Use an external modem 

D. Use an Ethernet card 

Answer: D 


Q523. In which of the following locations are the temporary Internet files stored for 'User' in Windows XP? 

A. C:\Users\User\Local Settings 

B. C:\Documents and Settings\User\Local Settings\ 

C. C:\Documents and Settings\Application Data 

D. C:\Users\User\AppData\Local 

Answer: B 


Q524. A user reports that they are unable to open any audio files. Yesterday, the user uninstalled third party music software. Which of the following is the MOST likely the cause of the user's error? 

A. The file associations were not returned after the software was uninstalled. 

B. The user is not opening the files correctly. 

C. The uninstalled software has corrupted all the audio files on the computer. 

D. The sound card is not properly configured. 

Answer: A 


Q525. A technician is tasked with replacing the wireless network card in a laptop. After performing the replacement tasks, the laptop cannot pick up any wireless signals. Which of the following is the MOST likely cause of the problem? 

A. The software drivers were not installed. 

B. The antenna leads were not reconnected. 

C. The new network card was not seated properly. 

D. There are no wireless signals available. 

Answer: B 


Q526. After installing multiple hard drives in a computer, the technician finds that some of the drives will intermittently be unavailable. Which of the following is the MOST likely reason that the drives are periodically unavailable? 

A. The BIOS does not recognize the new drives. 

B. The partition tables on the drives need to be cleared. 

C. The power supply is not supplying enough power. 

D. The drives need to be formatted with NTFS. 

Answer: C 


Q527. To enhance security on a Windows workstation, the default Guest group should be: 

A. disabled. 

B. used by all guests to the network. 

C. used as a template for all user accounts. 

D. deleted. 

Answer: A 


Q528. A technician needs to boot to a floppy disk to update the firmware of a hard drive. With the bootable floppy disk inserted, the system still boots to the hard drive. How can the technician make the PC boot to the floppy disk? 

A. Access the system BIOS. Raise the floppy disk in the boot order. 

B. Hit F6 during boot up, select removable storage as the boot source. 

C. Access the system BIOS. Enable 'Legacy Boot'. 

D. At POST, hit escape to force a boot up to floppy disk. 

Answer: A