LX0-101 paper(76 to 90) for examinee: Apr 2016 Edition

Exam Code: LX0-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Linux+ [Powered by LPI] Exam 1
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass LX0-101 Exam.

2016 Apr LX0-101 Study Guide Questions:

Q76. Which of the following commands will create an ext3 filesystem on /dev/hda2? 

A. /sbin/mke2fs -d /dev/hda2 

B. /sbin/mke2fs -j /dev/hda2 

C. /sbin/mke2fs -m 3 /dev/hda2 

D. /sbin/mke2fs -c ext3 /dev/hda2 

Answer: B


Q77. An administrator wishes to kill a process with a PID of 123. Which of the following commands will allow the process to "clean up" before exiting? 

A. kill -1 123 

B. kill -9 123 

C. kill -15 123 

D. kill -17 123 

Answer: C


Q78. Which of the following chown commands will change the ownership to foo and the group to bar on a file named biglist? 

A. chown foo/bar biglist 

B. chown -u foo -g bar biglist 

C. chown foo:bar biglist 

D. chown --user foo --group bar biglist 

Answer: C


Q79. Which of the following commands will print to standard out only the lines that do not begin with # (pound symbol) in the file foobar? 

A. /bin/grep ^# foobar 

B. /bin/grep -v ^# foobar 

C. /bin/grep #$ foobar 

D. /bin/grep -v #$ foobar 

Answer: B


Q80. An administrator is experimenting with a binary in /tmp/foo.d that expects its configuration file at /etc/foo.conf. The administrator does not want to save it there, but use a symbolic link to /tmp/foo.d/foo.conf instead. Which of the following commands would accomplish this? 

A. ln -s /tmp/foo.d/foo.conf /etc/foo.conf 

B. ln /tmp/foo.d/foo.conf /etc/foo.conf 

C. ln -s /etc/foo.conf /tmp/foo.d/foo.conf 

D. ln /etc/foo.conf /tmp/foo.d/foo.conf 

Answer: A


LX0-101 free exam

Renewal LX0-101 exam price:

Q81. Which of the following commands will print to standard out only the lines that do not begin with # (pound symbol) in the file foobar? 

A. /bin/grep ^# foobar 

B. /bin/grep -v ^# foobar 

C. /bin/grep #$ foobar 

D. /bin/grep -v #$ foobar 

Answer: B


Q82. An administrator is looking for an executable file foo. Which of the following commands would search for foo within directories set in the shell variable, PATH? 

A. locate 

B. which 

C. find 

D. query 

E. whereis 

Answer: B


Q83. All of the following commands will update the Modify timestamp on the file /tmp/myfile.txt EXCEPT: 

A. file /tmp/myfile.txt 

B. echo "Hello" >/tmp/myfile.txt 

C. sed -ie "s/1/2/" /tmp/myfile.txt 

D. echo -n "Hello" >/tmp/myfile.txt 

E. touch /tmp/myfile.txt 

Answer: A


Q84. While editing a file in vi, an administrator realizes that the wrong file is being changed. Which of the following vi command sequences will allow the administrator to quit without saving any changes? 

A. :Q! 

B. :q! 

C. :w! 

D. :wq! 

Answer: B


Q85. CORRECT TEXT 

An administrator has downloaded an image file of a boot floppy disk to a hard drive. What is the BEST utility to create a boot floppy from the disk image? (Specify a single command without options.) 

Answer: /BIN/DD,DD 


LX0-101 actual exam

Breathing LX0-101 torrent:

Q86. An administrator has read/write permissions on an ordinary file foo. The administrator has just run ln foo bar. Which of the following would occur if the administrator ran rm foo? 

A. foo and bar would both be removed. 

B. foo would be removed while bar would remain accessible. 

C. foo would be removed. bar would still exist but would be unusable. 

D. Both foo and bar would remain accessible. 

E. The administrator would be asked whether bar should be removed. 

Answer: B


Q87. For which of the following can the tee command be used? 

A. Print the contents of a file in reverse order. 

B. Use the output of one command as arguments to another. 

C. Add line numbers to the output of a command. 

D. Pipe the output of one command into the input of another. 

E. Send a command's output to stdout and a to file at the same time. 

Answer: E


Q88. Which of the following is true when hard-linked files are present? 

A. The output of stat will report "hard" instead of "regular file" 

B. The hard-linked files may not be empty 

C. Both files will share the same inode 

D. Issuing a long directory listing with ls -l will indicate the link with "->" 

E. The file permissions will be prefixed by an "h", eg. hrwxr-x-r-x 

Answer: C


Q89. Which of the following directories contains additional information about installed packages? 

A. /usr/share/documentation 

B. /usr/local/share/documentation 

C. /usr/local/doc 

D. /usr/share/doc 

E. /usr/packages/doc 

Answer: D


Q90. Which of the following does the Filesystem Hierarchy Standard enable? (Select TWO). 

A. Software to predict the location of installed files and directories. 

B. Software to predict the ownership and access rights to files and directories. 

C. Users to predict the location of installed files and directories. 

D. Users to predict how the filesystem should be formatted according to need. 

Answer: AC