15 tips on How to LX0-102 Test Like a Badass [46 to 60]

Exam Code: LX0-102 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Linux+ [Powered by LPI] Exam 2
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass LX0-102 Exam.

2016 Mar LX0-102 Study Guide Questions:

Q46. In the following command and its output, echo $$ 12942 which of the following is 12942? 

A. The process ID of the echo command. 

B. The process ID of the current shell. 

C. The process ID of the last command executed. 

D. The process ID of the last backgrounded command. 

Answer: B 


Q47. Which of the following lines would an administrator find in the file /etc/nsswitch.conf? 

A. order hosts,bind 

B. 192.168.168.4 dns-server 

C. hosts: files dns 

D. domain mycompany.com 

Answer: C 


Q48. The ________ command is used to add a group to the system. (Please enter only a single command and do not enter duplicate answers in this field.) 

A. /USR/SBIN/GROUPADD,GROUPADD 

Answer: A 


Q49. Which of the following commands will print the exit value of the previous command to the screen in bash? 

A. echo $? 

B. echo $# 

C. echo $exit 

D. echo $status 

E. echo $&} 

Answer: A 


Q50. An administrator has added the following line to /etc/inittab in order to disable the ability to reboot a Debian system by pressing the Control + Alt + Delete keys simultaneously: ca:12345:_________:/bin/echo "Rebooting disabled" Please provide the missing string. 

A. CTRLALTDEL 

Answer: A 


LX0-102 exam prep

Latest LX0-102 free exam questions:

Q51. An administrator is configuring a secured webserver, however connecting to https://127.0.0.1 is not working. The administrator runs netstat -ntl, which returns the following output: tcp 0 0 0.0.0.0:80 0.0.0.0:* LISTEN What port should be listening before a successful connection is possible? (Provide only the numerical value of the port). 

A. 443 

Answer: A 


Q52. The _________ command is used to assign an IP address to a device. (Please specify a single command with or without path information) 

A. /SBIN/IFCONFIG,/SBIN/IP,IFCONFIG,IP 

Answer: A 


Q53. When attempting to send a file to another user securely with GPG, which of the following actions must be done? 

A. Encrypt the file using your public key. 

B. Encrypt the file using their public key. 

C. Encrypt the file using your private key. 

D. Encrypt the file using their private key. 

E. Sign the file with your public key. 

Answer: B 


Q54. In xorg.conf, which of the following sections is concerned with fonts? 

A. The Fonts section 

B. The Files section 

C. The xfsCodes section 

D. The Graphics section 

E. The modeline section 

Answer: B 


Q55. Which of the following is pool.ntp.org? 

A. A deprecated feature for maintaining system time in the Linux kernel. 

B. A website which provides binary and source packages for the OpenNTPD project. 

C. A virtual cluster of various timeservers. 

D. A community website used to discuss the localization of Linux. 

Answer: C 


LX0-102 practice test

Tested LX0-102 free practice test:

Q56. Which of the following bash option will prevent an administrator from overwriting a file with a ">"? 

A. set -o safe 

B. set -o noglob 

C. set -o noclobber 

D. set -o append 

E. set -o nooverwrite 

Answer: C 


Q57. What word will complete an if statement in bash such as the following: if [ -x "$file" ]; then echo $file _____ (Please provide the missing word only). 

A. FI 

Answer: A 


Q58. Which of the following benefits does an alias provide? 

A. It provides faster lookups for commands. 

B. It prevents having to type long commands 

C. It hides from others the command that is being run. 

D. It creates a local copy of a file from another directory. 

Answer: B 


Q59. Which of the following commands should be added to /etc/bash_profile to change the 

language of messages from an internationalised program to Portuguese (pt)? (Select TWO). 

A. export LANGUAGE="pt" 

B. export MESSAGE="pt" 

C. export 

D. export LC_MESSAGES="pt" 

E. export ALL_MESSAGES="pt" 

Answer: CD 


Q60. The correct crontab entry to execute the script chklog once per hour between 3 p.m. and 5 

p.m. on Monday and Thursday each week is, which of the following? 

A. 0 3,4,5 * * 2,5 chklog 

B. 0 3,4,5 * * 1,4 chklog 

C. 0 15,16,17 * * 1,4 chklog 

D. 0 15,16,17 1,4 * * chklog 

E. * 15,16,17 * * 1,4 chklog 

Answer: C