Amazing exam mb2-700 secrets

Act now and download your Microsoft MB2-700 test today! Do not waste time for the worthless Microsoft MB2-700 tutorials. Download Avant-garde Microsoft Microsoft Dynamics CRM 2013 Applications exam with real questions and answers and begin to learn Microsoft MB2-700 with a classic professional.

2016 Jul mb2-700 vce:

Q11. A new Contract template has been assigned an incorrect Allocation Type.

You need to ensure that the correct Allocation Type is assigned to the template. Which action will achieve the goal?

A. Unpublish the template and then make the required changes.

B. Use the Copy Template menu item to create a new Contract template. Edit the new template to use the correct Allocation Type. Delete the original template.

C. Deactivate the Contract template and then create a new Contract template that uses the correct Allocation Type.

D. Create a new Contract template that uses the correct Allocation Type.

Answer: D


Q12. A company tracks competitors by using Connection records instead of using the native Competitors feature in Microsoft Dynamics CRM. The company assigns a Connection with the Connection Roles of Related Opportunity and Competitor between the Opportunity and the Account, which represents the competitor. Accounts have a flag which designates the record as a competitor.

Which statement is true?

A. The Connection record is used to populate the options in the Competitor field on the Opportunity’s resolution activity for Lost Opportunities.

B. A Connection record is created between the Opportunity and the Account.

C. The Competitor/Win Loss report uses the Connection record to indicate how well the organization is doing versus a competitor

D. The Connection record is used to populate the options in the Competitor field on the Opportunity’s resolution activity for Won Opportunities.

Answer: B


Q13. You are creating an Order.

Which field does NOT require a value before you save the Order?

A. Potential Customer

B. Currency

C. Price List

D. Order ID

E. Name

Answer: D


Q14. You review a published Knowledge Base article. Which two actions can you perform? (Choose TWO)

A. Add a note

B. Change the subject

C. Add a keyword

D. Add a section

E. Add a comment

Answer: AE


Q15. What should you configure before you Create goals in Microsoft Dynamics CRM?

A. Fiscal Period

B. Target Value

C. Goal Owner

D. Goal Metric

Answer: D


MB2-700 dumps

Updated exam mb2-700 book:

Q16. You are creating a discount list.

Which two types of discounts can you create?(Choose TWO)

A. Unit

B. Base

C. Formula

D. Amount

E. Percentage

Answer: DE


Q17. A user plans to run a report.

The user does NOT have the appropriate permissions to access all of the data the report requires.

What will the user see when she runs the report?

A. Summary and detailed information for only the data to which the user has permissions

B. Summary information for all the data included in the report and detailed information for only the data to which the user has permissions

C. Summary information only for all the data included in the report

D. Summary and detailed information for all the data included in the report

Answer: A


Q18. When you place an order, what value is the status of the Quote set to?

A. Revise

B. Active

C. Open

D. Won

Answer: D


Q19. You are creating a new equipment record in Microsoft Dynamics CRM. Which field is required?

A. Description

B. Time Zone

C. Primary Email

D. Site

Answer: B


Q20. Which action is possible directly from the All Contracts view?

A. Delete an active contract by using the Delete button.

B. Delete a canceled contract by using the Delete button.

C. Set an on-hold contract to Active by using the Release Contract button.

D. Set an on-hold contract to Active by using the Activate button.

Answer: D



see more MB2-700 dumps