Top 18 questions MB2-700 for IT candidates (19 to 36)

Top Quality of MB2-700 free question materials and secret for Microsoft certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated MB2-700 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar MB2-700 Study Guide Questions:

Q19. You review a published Knowledge Base article. Which two actions can you perform? (Choose TWO)

A. Add a note

B. Change the subject

C. Add a keyword

D. Add a section

E. Add a comment

Answer: AE


Q20. You are creating a case from an email message by using the Microsoft Dynamics CRM Outlook client.You need to complete the task by using the least number of steps.

What should you do?

A. Create a new case from the Outlook email message by using the Track and Convert To Case features. Set the Customer field of the case to the account of the person who sent the email message.

B. Track the email message from Outlook in Microsoft Dynamics CRM.

Create a case in Microsoft Dynamics CRM and set the Customer field of the case to the account of the person who sent the email message.

Change the Set Regarding field on the email message to the case.

C. Track the email message from Outlook in Microsoft Dynamics CRM by using the Track feature.

Use the View in CRM feature to open the Microsoft Dynamics CRM email record. Convert the Microsoft Dynamics CRM email message to a case after the Microsoft Dynamics CRM email record opens.

D. Create a new case from the Outlook email message by using the Set Regarding feature. Set the Customer field of the case to the account of the person who sent the email message.

Answer: A


Q21. For which two entities does Microsoft Dynamics CRM create a default queue when the entity is created?(Choose TWO)

A. Opportunities

B. Activities

C. Cases

D. Users

E. Teams

Answer: DE


Q22. You have a sales goal for a salesperson that includes all of the salesperson¡¯s opportunities for the current fiscal year.

You need to modify the sales goal to include opportunities only in a particular city for the upcoming six-month period.

How should you modify the goal?

A. Create a rollup query that filters the customer list based on the customer¡¯s city and the new timeframe. Associate this rollup query with the Goal record.

B. Create a rollup query that filters the customer list based on the customer¡¯s city. Associate this rollup query with the Goal record. Change the time period for the Goal record.

C. Update the Rollup field on the Goal record.

D. Deactivate the existing Goal record and then create a new Goal record.

Create a new goal metric with the filter for the customer’s city and the new timeframe. Then, change the Goal Metric field on the Goal record to the new goal metric.

E. Create a new goal metric with the filter for the customer's city and the new timeframe. Then, change the Goal Metric field on the Goal record to the new goal metric

Answer: B


Q23. You create a sales order by using the latest currency exchange rate.

Which three changes to a sales order will force a recalculation of the sales order money?(Choose Three)

A. The record is created.

B. The state of the record is changed.

C. A money field is updated.

D. The shipping address is changed.

E. The order name is changed.

Answer: BCD


Q24. Which type of activity can you convert to a Lead?

A. Task

B. Appointment

C. Email

D. Fax

Answer: C


MB2-700 exam cram

Avant-garde MB2-700 free draindumps:

Q25. Which two statements about queues are true?(Choose TWO)

A. Queues allow users to remove themselves from responsibility for an item by using the Remove button.

B. Queues allow users to process items that they do not own.

C. You can delete a queue item without deleting the record for which the queue item was created.

D. Queues allow users to see multiple record types that require action in one list.

Answer: BC


Q26. A user reports that he cannot delete a Knowledge Base article template.

You need to ensure that the user can delete the template. What should you do?

A. Delete all articles associated with the article template.

B. Unpublish the article template.

C. Ensure that the user has the Delete Article permission enabled.

D. Deactivate the article template.

Answer: A


Q27. When you place an order, what value is the status of the Quote set to?

A. Revise

B. Active

C. Open

D. Won

Answer: D


Q28. A manager is setting work hours and service restrictions for the resources in a company. What is the smallest unit of time that he can use to define work hours and breaks?

A. 1 minute

B. 15 minutes

C. 30 minutes

D 1 hour

Answer: A


Q29. A user creates a Lead and converts it to an Opportunity. The user provides several Quotes to the customer. The Opportunity is won. The user now creates an Order from the Quote by using the Create Order process.

On the Create Order dialog box, which action is the user able to perform?

A. Fulfill the order.

B. Specify a ship-to address.

C. Close the originating Opportunity.

D. Add additional write-in Products.

Answer: C


Q30. To which entity type can you convert an Activity record?

A. Case

B. Account

C. Quote

D. Contact

Answer: A


MB2-700 sample question

Downloadable MB2-700 free download:

Q31. Which list shows a correct contract life cycle?

A. 1. Draft

2. Active

3. Invoiced

4. On Hold

5. Expired

B. 1. Draft

2. Invoiced

3. Active

4. On Hold

5. Active

6. Expired

C. 1. Draft

2. Invoiced

3. Active

4. On Hold

5. Canceled

D. 1. Invoiced

2. Draft

3. Active

4. On Hold

5. Active

6. Canceled

Answer: B


Q32. You are creating a contract from a Contract template. Which three items are valid allocation units?(Choose Three)

A. Coverage dates

B. Service level agreement

C. Time

D. Code

E. Number of cases

F. Region

Answer: ABE


Q33. You need to search and display data from multiple related entities that may be more than one relationship removed from the primary entity. Which tool should you use to display the data?

A. Enterprise Search

B. Role Center

C. Custom Reports

D. List Page

E. Advanced Find Query

Answer: C


Q34. Which entity includes access to system charts by default?

A. Customers

B. Vendors

C. Products

D. Opportunities

Answer: D


Q35. When can you resolve, cancel, or delete a case that has activities associated with it?

A. You can resolve cases when all activities associated to the case are completed. You can cancel or delete cases at any time.

B. You can resolve or cancel cases only when the associated activities are closed. You can delete cases at any time.

C. You can resolve, cancel, or delete cases at any time.

D. You can resolve, cancel, or delete cases only when all activities associated with the case are completed.

Answer: B


Q36. What are two ways to find content in Knowledge Base articles?(Choose TWO)

A. search subjects B browse articles

B. search by using keywords

C. search by using templates

D. search for common articles

Answer: A,C