18 tips on How to MB2-708 Test Like a Badass [19 to 36]

Realistic of MB2-708 testing engine materials and rapidshare for Microsoft certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated MB2-708 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Microsoft Dynamics CRM Installation exam Today!

2016 May MB2-708 Study Guide Questions:

Q19. You need to configure email synchronization for a Dynamics CRM 2015 user. 

Which record should you modify? 

A. Contact 

B. User 

C. Account 

D. Mailbox 

Answer: B 


Q20. You are asked to identify the benefits of performing an in-place upgrade instead of a migration that uses a new instance of Microsoft SQL Server. 

Which two benefits should you identify? Each correct answer presents part of the solution. 

A. Easiest to recover if a database failure occurs 

B. Minimizes hardware costs 

C. Easiest to perform 

D. Minimizes downtime 

Answer: B,D 


Q21. On which three operating systems can you install the Dynamics CRM 2015 Email Router? 

Each correct answer presents a complete solution. 

A. The 32-bit version of Windows 7 

B. The 64-bit version of Windows XP Service Pack 2 (SP2) 

C. The 64-bit version of Windows Vista Service Pack 2 (SP2) 

D. The 64-bit version of Windows 8 

E. The 32-bit version of Windows Server 2008 

Answer: A,B,D 


Q22. You are planning several deployments of Dynamics CRM 2015 that will use Microsoft SQL Server Reporting Services (SSRS). 

Which two statements accurately describe SSRS for Dynamics CRM 2015? Each correct answer presents part of the solution. 

A. The Microsoft [Dynamics CRM 2015 Reporting Extensions can be linked to only one instance of SSRS. 

B. Each organization within a deployment of Dynamics CRM 2015 will use the same SSRS instance. 

C. The Microsoft Dynamics CRM 2015 Reporting Extensions are available only for deployments that use SQL Server 2014. 

D. SQL-based reports can be scheduled in Dynamics CRM 2015 without installing the Microsoft Dynamics CRM 2015 Reporting Extensions. 

Answer: A,B 


Q23. You are planning a deployment of Dynamics CRM 2015. The deployment will contain four servers. Two of the servers will have Microsoft SQL Server 2014 installed. The other two servers will each have a full deployment of Dynamics CRM 2015. 

You need to recommend a high availability solution that meets the following requirements: 

. A single server failure must not prevent users from accessing the deployment. 

. During normal operations, users must be able to access the deployment by connecting to either Dynamics CRM server. 

What should you include in the recommendation? 

A. An active/active failover cluster and a Network Load Balancing (NLB) cluster 

B. An active/active failover cluster and NIC Teaming 

C. An active/passive failover cluster and a Network Load Balancing (NLBJ cluster 

D. An active/passive failover cluster and NIC Teaming 

Answer: B 


Q24. Which statement correctly describes connectivity to Dynamics CRM 2015 by using a Network Load Balancing (NLB) cluster? 

A. All Dynamics CRM 2015 servers that are members of the cluster must have the same IP address. 

B. All Dynamics CRM web application clients will connect to a management IP address that is in the same subnet as the Dynamics CRM 2015 servers. 

C. All Dynamics CRM 2015 servers that are members of the cluster must have the Failover Clustering feature installed. 

D. All Dynamics CRM web application clients will connect to a virtual IP address that redirects connections to several Dynamics CRM 2015 servers. 

Answer: C 


MB2-708  testing engine

Leading MB2-708 exam fees:

Q25. A user namedAdmin1attempts to install Dynamics CRM 2015, but the installation fails. 

You need to identify the cause of the installation failure. 

Where can you find the installation log files? 

A. %SystemDrive%\Users\Admin1\AppData\Roaming\Microsoft\MSCRM\Logs 

B. %SystemDrive%\Program Files\Microsoft Dynamics CRM\Trace 

C. %SystemDrive%\Users\Admin1\AppData\Local\ElevatedDiagnostics 

D. %SystemDrive%\Program Files\Microsoft Dynamics CRM\Logs 

Answer: D 


Q26. You have a server that has Dynamics CRM 2013 and the Microsoft Dynamics CRM Reporting Extensions installed. 

You plan to upgrade to Dynamics CRM 2015. 

You need to ensure that the server uses the Dynamics CRM 2015 version of the Microsoft Dynamics CRM Reporting Extensions. 

What should you do? 

A. Uninstall the Microsoft Dynamics CRM 2013 Reporting Extensions, upgrade from Dynamics CRM 2013 to Dynamics CRM 2015, and then install the Microsoft Dynamics CRM 2015 Reporting Extensions. 

B. Uninstall the Microsoft Dynamics CRM 2013 Reporting Extensions, install the Microsoft Dynamics CRM 2015 Reporting Extensions, and then upgrade from Dynamics CRM 2013 to Dynamics CRM 2015. 

C. Upgrade from Dynamics CRM 2013 to Dynamics CRM 2015, and then perform an in-place upgrade of the Microsoft Dynamics CRM 2013 Reporting Extensions. 

D. Perform an in-place upgrade of the Microsoft Dynamics CRM 2013 Reporting Extensions, and then upgrade from Dynamics CRM 2013 to Dynamics CRM 2015. 

Answer: C 


Q27. You have a deployment of Dynamics CRM 2015. 

Dynamics CRM and Microsoft SQL Server 2014 are installed on the same server. The Microsoft Dynamics CRM 2015 Reporting Extensions are not installed. 

You need to identify which action can be performed. 

Which action should you identify? 

A. Run the default reports. 

B. Run a custom SQL-based report. 

C. Upload fetch-based reports. 

D. Schedule SQL-based reports to run. 

Answer: B 


Q28. You need to perform an in-place upgrade from Dynamics CRM 4.0 to Dynamics CRM 2015. 

What should you install first? 

A. Microsoft .NET Framework 4.0 

B. Dynamics CRM 2013 Service Pack 1 (SP1) 

C. Dynamics CRM 2015 

D. Dynamics CRM 2011 

Answer: A 


Q29. You are responsible for a large global deployment of Dynamics CRM 2015 for users 

located in France and the United States. 

All of the users have client computers that run Windows 8.1 and have Microsoft Dynamics 

CRM 2013 for Outlook installed. The base language is English. 

You plan to upgrade Microsoft Dynamics CRM 2013 for Outlook to the most recent version. 

The users in France request that their base language be French. 

You successfully upgrade Microsoft Dynamics CRM for Outlook for the users in the United 

States. 

The upgrade for the users in France fails. 

You need to identify the cause of the upgrade failure. 

What should you identify? 

A. You can upgrade the client only if the base languages match. 

B. You failed to install the French language pack for Windows before you started the upgrade. 

C. You failed to install the French language pack on the server. 

D. You failed to set the base language on the server to French. 

Answer: B 


Q30. Your network contains a server named SQL1 that runs Microsoft SQL Server 2012 R2. You plan to install Dynamics CRM 2015 on a server namedServer1. 

You need to identify which task must be performed before you install Dynamics CRM. 

Which task should you identify? 

A. Server1to the IP subnet that contains SQL1. 

B. JoinServer1to the Active Directory domain that contains SQL1. 

C. On SQL1, create a named instance. 

D. On SQL1, enable SQL Server authentication. 

Answer: C 


certleader.com

Actual MB2-708 dumps:

Q31. You upgrade Dynamics CRM 2013 to Dynamics CRM 2015. 

You need to check whether Dynamics CRM 2015 operates correctly after the upgrade. 

Which two tasks should you perform? Each correct answer presents part of the solution. 

A. Review the Dynamics CRM audit history. 

B. Connect to Dynamics CRM 2015 by using the web client. 

C. Review the Event Viewer logs for errors. 

D. Review the Dynamics CRM trace logs for errors. 

Answer: A,B 


Q32. You install Microsoft Dynamics CRM for Outlook on 50 client computers. 

You need to identify the location of offline Dynamics CRM data on the client computers. 

Which location should you identify? 

A. An Outlook Personal Folder (.pst) file 

B. A Storage Space in Windows Server 

C. A Microsoft SQL Server Express database 

D. An Outlook Offline Data (.ost) file 

Answer: C 


Q33. You are planning the deployment of Microsoft SQL Server for a deployment of Dynamics CRM 2015. 

The planned deployment will contain a standby copy of the SQL databases in a remote data center. 

You need to recommend a solution for keeping the standby databases up-to-date. 

What should you recommend? 

A. Database mirroring 

B. AlwaysOn Availability Groups 

C. File Replication Service (FRS) 

D. Transaction log shipping 

Answer: D 


Q34. Your company merges with another company named Contoso, Ltd. Both companies have a deployment of Dynamics CRM 2015. In the Active Directory forest of Contoso, new user accounts are created for all of the Dynamics CRM 2015 users. 

You need to ensure that the Dynamics CRM 2015 users at your company can continue to manage Dynamics CRM records. 

Which two tasks should you perform? Each correct answer presents part of the solution. 

A. Map the Active Directory users from your domain to the new user accounts in the Active Directory domain of Contoso. 

B. Join your company's Dynamics CRM 2015 server to the Active Directory domain of Contoso. 

C. Deploy a new Dynamics CRM 2015 server. 

D. Import your company's deployment to the Dynamics CRM 2015 deployment of Contoso. 

E. Create a security group named CRM_migrated and move all of the Dynamics CRM 2015 users to the group. 

Answer: A,D 


Q35. A user attempts to upgrade Microsoft Dynamics CRM 2013 for Outlook to Microsoft Dynamics CRM 2015 for Outlook. 

The user reports that the upgrade fails. 

You need to ensure that the user can install Microsoft Dynamics CRM 2015 for Outlook successfully. 

What should you do? 

A. Uninstall Microsoft SQL Express. 

B. Uninstall Microsoft Dynamics CRM 2013 for Outlook. 

C. Instruct the user to run microsoft.crm.application.outlook.configwizard.exe and specify the /xa parameter. 

D. Add the user to the local Administrators group. 

Answer: B 


Q36. What are two reasons to create a copy of a Dynamics CRM 2015 deployment? Each correct answer presents a complete solution. 

A. To test the performance impact of running custom reports 

B. To implement load-balancing for Dynamics CRM 2015 

C. To stage updates to Dynamics CRM 2015 

D. To evaluate add-on products without the risk of damaging the production system 

Answer: B,C 



see more MB2-708 dumps