What Up to date 101-01 Is?

Want to know Pass4sure 101-01 Exam practice test features? Want to lear more about Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate certification experience? Study Realistic Riverbed 101-01 answers to Up to the immediate present 101-01 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass Riverbed 101-01 (Riverbed Certified Solutions Associate) test on your first attempt.

2016 Sep 101-01 exam answers

Q61. What do you configure to control optimization on a Steelhead appliance? (Select 2)

A. In-path rules

B. Optimization rules

C. Load balancing rules

D. Peering rules

E. TCP rules

F. Acceleration policies

Answer: AD


Q62. Assuming the Steelhead appliance has a 250 GB datastore capacity, by enabling RSP on a supported Steelhead appliance which of the following would be true:

A. The datastore capacity will shrink due to the amount of space used by RSP

B. The datastore capacity will grow due to the amount of space added by RSP

C. The datastore capacity does not change

D. The datastore capacity will have to be reformatted

Answer: C


Q63. Once a Steelhead Mobile client connects to Steelhead Mobile Controller (SMC), it retrieves what from the SMC? (Select 2)

A. Secure vault key

B. License

C. The Central Management Console (CMC) tree

D. The Steelhead domain catalog descriptor database (DCDD)

E. Acceleration Policy

Answer: BE


Q64. What are the three WAN visibility modes supported in the Steelhead appliances?

A. Normal mode, Tunnel mode, Secure mode

B. Normal mode, Correct Addressing, Tunnel mode

C. Secure mode, Tunnel mode, Full Transparency mode

D. Correct Addressing, Port Transparency, Full Transparency

Answer: D


Q65. A customer is marking QoS between the Steelhead appliances based on the application (port number) and IP addresses being used. What is the recommended WAN visibility mode?

A. Tunnel mode

B. Port Transparency

C. Full Transparency

D. SSL mode

Answer: C


101-01 practice

Renovate 101-01 exam fees:

Q66. On a remote Steelhead appliance, what is the easiest way to tell what model of Steelhead appliance you are working with using the Management Console (GUI)?

A. On the Home page of the Steelhead appliance

B. Go to Configure > Optimization > General Service Settings

C. Use the "show module" CLI command

D. Go to Reports > Maintenance > System Info

E. Go to Configure > Configurations > Boot Order Info

Answer: A


Q67. Which version of WCCP supports redirection of all TCP traffic?

A. Version 1

B. Version 2

C. Version 9

D. Version 12.2.18

Answer: B


Q68. What transaction prediction modules are supported on the Steelhead Mobile client? (Select 3)

A. CIFS

B. WCCP

C. MAPI

D. ATP

E. Lotus Notes

Answer: ACE


Q69. What factors should you use when measuring resources to help you size your Steelhead appliances? (Select 3)

A. Number of connections per second

B. Average response time

C. Maximum number of optimized connections

D. Datastore capacity

E. Maximum number of TCP connections

F. WAN capacity

Answer: CDF


Q70. Which of the following expansion cards are available for the Steelhead appliance xx50 series? (Select 2)

A. Four-Port Copper Gigabit-Ethernet PCI-E

B. Four-Port SX Fiber Gig-E PCI-X

C. Five-Port Copper Gigabit-Ethernet PCI-E

D. Two-Port SX Fiber Gigabit-Ethernet PCI-E

E. Three-Port SX Fiber Gig-E PCI-X

Answer: AD



see more 101-01 dumps