[Precise] 101-01 Riverbed practice test 71-80 (Oct 2016)

It is impossible to pass Riverbed 101-01 exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed Riverbed 101-01 practice questions. You will get a surprising result by our Refresh Riverbed Certified Solutions Associate practice guides.

2016 Oct 101-01 practice test

Q71. When deploying a Steelhead appliance server-side out-of-path in the data center, what will be the source IP address seen by the destination server in the data center?

A. The client PC's IP address

B. The client-side Steelhead appliance's Primary IP address

C. The client-side Steelhead appliance's In-path IP address D. The server-side Steelhead appliance's Primary IP address

Answer: D


Q72. How many slots are available in RSP?

A. 1

B. 2

C. 5

D. 10

E. 15

Answer: C


Q73. Which of the following are supported features on the Interceptor appliance running version 2.0.x? (Select 3)

A. EtherChannel

B. Full transparency

C. Port transparency

D. QoS

E. NetFlow

Answer: ABC


Q74. When implementing WCCP, a Steelhead appliance is connected using which Steelhead appliance interface for optimization?

A. lan0_0

B. wan0_0

C. Primary

D. AUX

E. Remote

Answer: B


Q75. Which of the following MAPI application-specific optimizations can be performed by Steelhead appliances?

A. Read ahead on attachments

B. Read ahead on large emails

C. Write behind on attachments

D. Write behind on large emails

E. All of the above

Answer: E


101-01 exam engine

Up to date 101-01 real exam:

Q76. What are the major components required to allow optimization via the Steelhead Mobile client? (Select 3)

A. Steelhead appliance

B. Central Management Console

C. Steelhead Mobile Controller

D. Steelhead Mobile client host, such as a laptop or desktop

Answer: ACD


Q77. When performing datastore synchronization between two Steelhead appliances, segments of data are exchanged between them. Which interfaces can be used for datastore synchronization? (Select 2)

A. In-path

B. Primary

C. Auxiliary

D. WAN

E. Remote

Answer: BC


Q78. What licenses are installed with a Steelhead appliance when purchased? (Select 3)

A. Scalable Data Referencing (SDR)

B. Windows File Servers

C. SSL

D. Sybase database applications

E. Microsoft Exchange

Answer: ABE


Q79. When enabling the IPSec feature on the Steelhead appliances:

A. Both optimized and pass-through traffic are encrypted

B. Only optimized traffic is encrypted

C. IPSec encrypted traffic is optimized

D. Only control traffic is encrypted, not user traffic

Answer: B


Q80. A user uploads a Microsoft Word document to a server across the network using the file transfer protocol (FTP). The file has been seen before by the Steelhead appliances that are optimizing the link and so the user experiences warm performance. A second user at the same location downloads the file from the same server using the CIFS protocol. This file transfer can be considered:

A. Cold, the data now travels in another direction so the Steelhead appliances need to relearn the data

B. Cold, the application protocol is now different so the Steelhead appliances need to relearn the data

C. Warm, the data has been seen by the Steelhead appliances before making the application protocol irrelevant

D. Warm, only because the transfer uses CIFS

E. Partially warm, the Steelhead appliances only need to learn the new data 

Answer: C



see more 101-01 dumps