10 tips on How to 1Z0-028 Test Like a Badass [31 to 40]

Exambible senior Oracle teachers and also experts may approve which Exambible Oracle 1Z0-028 exam questions and answers are almost appropriate. The move price of Oracle Database Cloud Administration has been almost 95 percent. Previously mentioned s, were able to prove how the 1Z0-028 examine components made valuable guide with regard to Oracle prospects. Our own 1Z0-028 pdf definitely worth the examinees sparing with out to study. You are able to guess your boot you will have good result by the Exambible Oracle Database Cloud Administration practice assessments.

2016 Jul 1Z0-028 exam question

Q31. Which three entities can be updated when using the Enterprise Manager Cloud Control 12c Self Update feature? 

A. The Database plug in 

B. All provisioning bundles supplied by any vendor 

C. Oracle VM templates 

D. The Middleware plug in 

E. Solaris Zones Templates 

Answer: C,D,E 


Q32. In which two ways results can be viewed after using Enterprise Manager 12c Cloud Control Consolidation Planner? 

A. Using BI Publisher 

B. In detail on the Enterprise Manager Consolidation Planner home page 

C. As a summary on the Enterprise Manager Self Service home page 

D. As a summary on the Enterprise Manager Consolidation Planner home page 

Answer: A,B 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E24628_01/doc.121/e28814/consolid_plan.htm#EMC LO997 


Q33. Which two project types may be defined in a consolidation project when using Enterprise Manager 12c Cloud Control Consolidation Planner? 

A. Consolidating existing physical servers onto guests running on Oracle Virtual Machine servers 

B. Consolidating existing physical servers onto other physical servers 

C. Consolidating existing Oracle Virtual Machine guests onto guests running on other Oracle Virtual Machine servers 

D. Consolidating existing Oracle Virtual Machine guests onto physical servers 

E. Consolidating existing Oracle Virtual Box guests onto guests running on Oracle Virtual Machine servers 

Answer: A,B 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E24628_01/doc.121/e28814/consolid_plan.htm#BABJ EHCG 


Q34. Which two cloud service types as defined by the National Institute of Standards and Technology (NIST) may be used for self-service provisioning of an Oracle Database Environment? 

A. Infrastructure as a Service 

B. Software as a Service 

C. Platform as a Service 

D. RAC as a Service 

E. SQL as a Service 

Answer: B,C 


Q35. Which two roles should be revoked from self-service portal user roles to confine them to the self-portal pages in Enterprise Manager Cloud Control 12c? 

A. EM_USER 

B. EM_SSA_USER 

C. DBAAS_USER 

D. PUBLIC 

E. MWAAS_USER 

F. IAAS_USER 

Answer: B,C 


1Z0-028 pdf exam

Refresh 1Z0-028 test preparation:

Q36. Which two statements are true about assignment of charges and chargeback plans to cost centers for self-service resources? 

A. No charges will be assigned to a cost center by default for a database resource in a Platform as a Service (PaaS) zone, even if a chargeback plan is created for that type of database. 

B. Assignment of chargeback plans to cost centers is done at the individual resource level. 

C. Assignment of chargeback plans to cost centers is done at the resource type level. 

D. Assignment of chargeback plans to cost centers is done at the PaaS or IaaS zone level. 

E. A chargeback plan may be assigned to more than one PaaS zone. 

Answer: C,D 


Q37. Which three statements are true about named credentials for PaaS Clouds? 

A. They must be defined as global credentials. 

B. They must be defined as host credentials. 

C. They must be defined as target credentials. 

D. They must be applied to hosts in the infrastructure zone. 

E. They must be applied to the infrastructure zone. 

F. They must be applied to PaaS pools. 

Answer: A,D,F 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E24628_01/doc.121/e28814/cloud_paas_setup.htm#E MCLO323 


Q38. In which two ways can an Oracle Database be provisioned using Cloud Service Models that are supported by Enterprise Manager Cloud Control 12c? 

A. Using Software as a Service to deploy a virtual machine image that has an Oracle Database installation already configured 

B. Using Platform as a Service to deploy an Oracle Database 

C. Using Infrastructure as a Service to deploy a virtual machine image that has an Oracle Database installation already configured 

D. Using SQL as a Service to deploy an Oracle Database 

Answer: A,D 


Q39. You register OVM Manager on host with ovroragr01.example.com by using the Oracle Enterprise Agent on managed host with host01.example.com. 

Which two statements are true about the agent on with host01.example.com? 

A. The agent is required for the registration of OVM Manager and can be shut down afterwards. 

B. The agent is required for the registration of OVM Manager and must be left running afterwards. 

C. The agent is required for the registration of OVM Manager and can be uninstalled afterwards. 

D. The agent is required for the registration of OVM Manager and can be removed from Cloud Control 12c afterwards. 

E. The virtualization plug-in must be installed on the agent for the registration of OVM Manager to succeed, and was automatically deployed on the agent during the registration job. 

F. The virtualization plug-in must be installed on the agent for the registration of OVM Manager to succeed, and was manually deployed to the agent before initiating the registration process. 

G. The virtualization plug-in must be installed on the agent for the registration of OVM Manager to succeed, and was manually deployed to the agent during the registration process. 

H. The virtualization plug-in must be installed on the agent for the registration of OVM Manager to succeed, and can be un-deployed after the registration is complete. 

Answer: A,E 


Q40. As self-service portal user in Enterprise Manager Cloud Control 12c, one may view: 

1. Development Plans 

2. Policies 

Which two correctly describe these items? 

A. Policies define security settings for an infrastructure or a platform. 

B. Deployment plans allows the scaling up or down of your infrastructure by defining threshold values against metrics with associated actions. 

C. Policies allow the scaling up or down of your infrastructure by defining threshold values against metrics with associated actions. 

D. Deployment plans are saved request settings. 

E. Policies define chargeback settings for an infrastructure or platform. 

Answer: B,E 



see more 1Z0-028 dumps