1Z0-028 paper(1 to 10) for examinee: Sep 2016 Edition

Proper study guides for Avant-garde Oracle Oracle Database Cloud Administration certified begins with Oracle 1Z0-028 preparation products which designed to deliver the Printable 1Z0-028 questions by making you pass the 1Z0-028 test at your first time. Try the free 1Z0-028 demo right now.

2016 Sep 1Z0-028 question

Q1. What are three Oracle VM constructs that are used by the Infrastructure as a Service (IaaS) Cloud? 

A. Storage repositories 

B. Zones 

C. Machine sizes 

D. Quotas 

E. Server pools 

Answer: B,C,E 


Q2. Which Enterprise Manager Cloud Control 12c role enables a user to set up the Infrastructure as a Service (IaaS) self-service portal? 

A. EM_CLOUD_ADMINISTRATOR 

B. EM_SS ABUSER 

C. EM_ALL_ADMINISTRATOR 

D. EM_SSA_ADMINISTRATOR 

E. EM_USER 

F. EM_CBA_ADMIN 

Answer: A,C,E 


Q3. How can database homes be pooled together into Database as a Service (DBaaS) pools by using the Enterprise Manager Cloud Control 12c self-service provisioning portal? 

A. They may be pooled together by major and maintenance release only if they are on the same operating system platform. 

B. They may be pooled together by major, maintenance, Fusion Middleware, and component-specific release if they are on different operating system platforms. 

C. Single-instance database homes of the same major, maintenance, Fusion Middleware, and component-specific release may be pooled together if they are on the same operating system platform. 

D. RAC database homes of the same major, maintenance, and component-specific release may be pooled together if they are on the same operating system platform. 

Answer: C 


Q4. Which three are Cloud Service Models as defined by the National Institute of Standards and Technology? 

A. Infrastructure as a Service 

B. Database as a Service 

C. Middleware as Service 

D. Platform as a Service 

E. Software as a Service 

F. Storage as a Service 

Answer: A,C,E 


Q5. You are asked to propose Cloud computing solution for your company that will potentially lower costs and improve productivity of your IT department. 

Which two features of the Cloud computing model would help achieve these aims? 

A. Consolidation 

B. Abstraction 

C. Self Service 

D. Service Level Agreements 

Answer: A,D 


1Z0-028 dumps

Refresh 1Z0-028 practice:

Q6. Which two must be selected when using the Enterprise Manager 12c Cloud Control Consolidation Planner to assist in assessing IT infrastructure usage? 

A. Destination host targets 

B. Source host targets 

C. Duration of metric data for analysis 

D. A preconfigured consolidation scenario 

E. A custom consolidation scenario 

Answer: C,E 


Q7. How does the National Institute of Standards and Technology define a Community Cloud? 

A. A common environment for use by a group of related organizations 

B. A combination of private and public Clouds for multiple organizations 

C. Separate environments for use by multiple organizations 

D. Separate environments for use by a single organization 

Answer: A 

Explanation: 

The cloud infrastructure is provisioned for exclusive use by a specific community of consumers from organizations that have shared concerns (e.g., mission, security requirements, policy, and compliance considerations). It may be owned, managed, and operated by one or more of the organizations in the community, a third party, or some combination of them, and it may exist on or off premises. 

Reference:http://csrc.nist.gov/publications/nistpubs/800-145/SP800-145.pdf 


Q8. Which three types of users can create artifacts in the Software Library in Enterprise Manager Cloud Control 12c? 

A. Enterprise Manager administrators 

B. Enterprise Manager users who are granted the public role 

C. Database as a Service (DBaaS) self-service administrators 

D. Enterprise Manager users who are granted the EM_CBA_ADMIN role 

E. Middleware as a Service (MWaaS) self-service administrators 

Answer: A,C,E 


Q9. Enterprise Manager Cloud 12c installed on em12.example.com and OVM Manager is installed on six managed hosts, ovmmgr01.example.com through ovmmgr06.example.com. 

The virtualization plug-in is not deployed on any of the managed agents in this topology. 

Which option represents the management agent(s) that would be best for registering the OVM Managers running on ovmmgr01 through 06? 

A. The central agent on em12 

B. The agent on ovmmgr01 

C. The agent on ovmmgr02 

D. The agent on ovmmgr01 for ovmmgr01, ovmmgr03, and ovmmgr05; the agent on ovmmgr02 for ovmmgr02, ovmmgr04, and ovmmgr06 

E. The agent on ovmmgr01 for ovmmgr01 and ovmmgr02; the agent on ovmmgr03 for ovmmgr03 and ovmmgr04; and the agent ovmmgr05 for ovmmgr05 and ovmmgr06 

F. The agents on ovmmgr01 through ovmmgr06 for the corresponding OVM Manager 

Answer: C 


Q10. Which two are true regarding the use of custom consolidation scenarios when using Enterprise Manager 12c Cloud Control Consolidation Planner? 

A. Mutually exclusive source servers that may not map to the same destination server may be defined based on nodes of a Real Application Cluster (RAC) database . 

B. Compatible source servers that may map to the same destination server must match on three or more criteria. 

C. Metric data to be used to estimate source server demand can be restricted to a date range. 

Answer: A,C 



see more 1Z0-028 dumps