10 tips on cbt nuggets ccnp routing and switching 300-115 switch-prodev

The particular Oracle 1Z0-063 questions and answers are up-to-date through the engineers instantly. Youre going to get the latest simulated check queries that are in step with the present Oracle exam. A lot more importantly, the particular revise time extended to be able to A hundred and eighty nights, exhibiting that you will have fifty percent any years time for you to study 1Z0-063 dumps.

2016 Jun 1Z0-063 answers

Q11. Which two statements are true regarding Oracle Data Pump? 

A. EXPDP and IMPDP are the clientcomponents of Oracle Data Pump. 

B. DBMS_DATAPUMP PL/SQL packages can be used independently of the Data Pump clients. 

C. Oracle Data Pump export and import operations can be performed only by users with the SYSDBA privilege. 

D. Oracle Data Pump imports can bedone from the export files generated in the Original Export Utility. 

E. EXPDP and IMPDP use the procedures provided by DBMS_METADATA to execute export and import commands. 

Answer: A,B 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/B19306_01/server.102/b14215/dp_overview.htm 


Q12. Examine the commands executed in CDBS ROOT of your multitenant container database (CDB) that has multiple pluggable databases (PDB): 

SQL> CREATE ROLE c ##role1 CONTAINER-ALL; 

SQL> GRANT CREATE SESSION, CREATE TABLE TO c##role1 CONTAINER'ALL; 

SQL>CREATE USER c##adnin IDENTIFIED BY orcl123; 

SQL>GRANT c##role1 TO c##admin CONTAINER=ALL; 

SQL> GRANT SELECT ON DBA_USERS to c##rola1 CONTAINER*ALL; 

Which statement is true about granting the select privilege on the DBA_users view to the c##ROLE1role? 

A. The command fails and gives an error because object privileges cannot be granted to a common user. 

B. The command fails because container is not set to current. 

C. The command succeeds and the common user cmadnxn can create a session and query the D3A_users view incdbssoo? and all the PDBs. 

D. The command succeeds and the common user ct (admin can create a session in cdbSroot and all the PDBs, but can only query the dba_users view in ct3S?cdt. 

E. The command succeeds and the common user c#(admin can create a session and query the D3A users view only in cdbsrooi. 

Answer: C 


Q13. While performing database backupto tape via the media manager interface, you notice that tape streaming is not happening because RMAN is not sending data blocks fast enough to the tape drive. 

Which two actions would you take for tape streaming to happen during the backup? 

A. Configure backup optimization. 

B. Configure the channel to increase maxopenfiles. 

C. Configure a backup policy by using incremental backups. 

D. Configure the channel to increase capacity with the rate parameter. 

E. Configure the channel to adjust the tape buffer size byusing the 3LKSIZE option. 

F. Configure large_pool, if not done already. Alternatively, you can increase the size of 

G. LARGE_POOL. 

Answer: A,D 


Q14. Examine the command: 

$expdp SYSTEM FULL=YES DUMPFILE=dpump_dir1:fulll%U.dmp, dpump_dir2:full2% U.dmp, dpump_dir3:full3%U.djnp FILESIZE=400M PARALLEL=3 JOB_NAME=expfull 

Which statement is true about the execution of the command? 

A. It fails because the log file parameter is not specified. 

B. It fails because no absolutepath is specified for the log file and dump file. 

C. It succeeds and exports the full database, simultaneously creating three copies of dump files at three different locations. 

D. It succeeds and exports the full database, simultaneously creating three dump files at three different locations, but the total number of dump files can exceed three. 

Answer: B 


Q15. You want to back up a database such that only formatted blocks are backed up. Which statement is true about this backup operation? 

A. The backup must be performed in mount state. 

B. The tablespace must betaken offline. 

C. All files must be backed up as backup sets. 

D. The database must be backed up as an image copy. 

Answer: A 


1Z0-063  free question

Improved cisco ccnp 300-115 book:

Q16. Your database instance is started using an SPFILE. You are connected to cdb$root, as a DBA. You issue: 

SQL> ALTER SYSTEM SET STATISTICS_LEVEL=ALL SCOPE=BOTH; 

Which two statements are true about the statistics level parameter? 

A. It is immediately set to all in the SPFILE and the CDB instance. 

B. It is immediately set to all in only those pluggable databases (PDBs) where the value is set to typical. 

C. It is immediately set to all only for cd3Sroot. 

D. It is immediately set to all in all PDBs where the statistics_level parameter is not set. 

E. It is set to all for all PDBs only in the SPFILE. 

Answer: A,B 


Q17. Which three statements are true about persistent lightweight jobs? 

A. A user cannot set privileges on them. 

B. They generate large amounts of metadata. 

C. They may be created as fully self-contained jobs. 

D. They must reference an existing Scheduler Program. 

E. The are useful when users need to create a large number of jobs quickly. 

Answer: A,D,E 


Q18. Examine the backup requirement for your company: 

1) Every Sunday, a backup of all used data file blocks is performed. 

2) Every Wednesday and Friday, a backup of all the changed blocks since last Sunday's backup is performed. 

3) On all the other days, a backup of only the changed blocks since the last day's backup is performed. 

Which backup strategy satisfies the requirements? 

A. level 0 backup on Sunday, cumulative incremental backup on Wednesday and Friday, and differential incremental level 1 backup on all the other days 

B. level 0 backup on Sunday, differential incrementalbackup on Wednesday and Friday, and cumulative incremental level 1 backup on all the other days 

C. full database backup on Sunday, level 0 backup on Wednesday and Friday, and cumulative incremental level 1 backup on all the other days 

D. full database backup on Sunday, level 0 backup on Wednesday and Friday, and differential incremental level 1 backup on all the other days 

Answer: B 


Q19. Your database is running in archivelog mode. Examine the parameters for your database instance: 

LOG_ARCHIVE_DEST_l ='LOCATION=/disk1/arch MANDATORY' 

LOG_ARCHIVE_DEST_2 ='LOCATION=/disk2/arch' 

LOG_ARCHIVE_DEST_3 ='LOCATIO=/disk3/arch' 

LOG_ARCHIVE_DEST _4 ='LOCATIONs/disk4/arch' 

LOG_ARCHIVE _MIN_SUCCEED_DEST = 2 

While the database is open, you notice that the destination set by the log_archive_dest_1 parameter is not available. All redo log groups have been used. 

What happens at the next log switch? 

A. The database instance hangs and the redo logfiles are not overwritten. 

B. The archived redo log files are written to the fast recovery area until the mandatory destination is made available. 

C. The database instance is shutdown immediately. 

D. The destination set by the log_archive_dest parameter is ignored and the archived redo log files are created in the next two available locations to guarantee archive log success. 

Answer: D 


Q20. Examine the command to back up the ASM metadata: 

ASMCMD>md_backup /backup/ASM_backup 

In which three situations can you use the backup? 

A. when one or more disks in an ASM disk group are lost 

B. when the data file on an ASM disk group gets corrupted 

C. when one of the disks in a disk group is accidentally unplugged 

D. when one or more file directory paths are accidentally deleted from an ASM disk group 

E. when all the ASM disk groups for the ASM instance are lost 

Answer: B,C,D 



see more 1Z0-063 dumps