Oracle Oracle exam (Oracle 1Z0-803 exam) is a Oracle certification. Many IT aspirants tend to be eager to get the particular Oracle 1Z0-803 certificate. However, it isnt an effortless job to be able to prepare to the Oracle Oracle exam. Many candidates who will be busy on perform prefer on the Testking Oracle exam demos to arm themselves. And a lot of them get passed the particular Oracle certification exam. Testking.com is really a veteran in providing using all the certification exam practice supplies in That field. That have got any high reputable placement in the exact same marketplace. We provide all the Oracle Oracle exam training materials pertaining to customers from lower level to be able to advanced amount. So a lot of candidates choose each of our Oracle 1Z0-803 exam and have got excellent results. Testking welcome a person and provides you with the best Oracle 1Z0-803 practice questions along with answers. Start right away along with be for the way to Oracle 1Z0-803 certification earlier and easier.
2021 Mar 1Z0-803 exam answers
Q41. ArrayList<Integer> list = new ArrayList<>(1);
2. list.add(1001);
3. list.add(1002);
4. System.out.println(list.get(list.size()));
What is the result?
A. Compilation fails due to an error on line 1.
B. An exception is thrown at run time due to error on line 3
C. An exception is thrown at run time due to error on line 4
D. 1002
Answer: C
Q42. Given:
What is the result?
A. 2 4 6 8
B. 2 4 6 8 9
C. 1 3 5 7
D. 1 3 5 7 9
Answer: D
Q43. What is the result?
A. 6 7 8
B. 7 8 9
C. 0 1 2
D. 6 8 10
E. Compilation fails
Answer: A
Q44. Given:
A. X XX
B. X Y X
C. Y Y X
D. Y YY
Answer: D
Q45. Which two packages are automatically imported into the java source file by the java compiler?
A. Java.lang
B. Java.awt
C. Java.util
D. Javax.net
E. Java.*
F. The package with no name
Answer: AF
Improve 1Z0-803 exam topics:
Q46. Given the code fragment:
What is the result?
A. 28false29 true
B. 285 < 429 true
C. true true
D. compilation fails
Answer: C
Q47. Given:
What is the result?
A. 10 : 22 : 20
B. 10 : 22 : 22
C. 10 : 22 : 6
D. 10 : 30 : 6
Answer: B
Q48. Given:
What is the result?
A. 1 1 1
B. 1 2 3
C. 2 3 4
D. Compilation fails
E. The loop executes infinite times
Answer: D
Q49. Given:
What is the result?
A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
Answer: C
Q50. Given:
Which statement, when inserted into line 5, is valid change?
A. asc = sc;
B. sc = asc;
C. asc = (object) sc;
D. asc = sc.clone ()
Answer: B
see more 1Z0-803 dumps