[Jun 2016] 100-101 vs 640-822

High value of 1z0-808 latest exam materials and bundle for Oracle certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1z0-808 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 8 Programmer I exam Today!

2016 Jun 1z0-808 Study Guide Questions:

Q131. Given: 

public class X { 

static int i; 

int j; 

public static void main(String[] args) { 

X x1 = new X(); 

X x2 = new X(); 

x1.i = 3; 

x1.j = 4; 

x2.i = 5; 

x2.j = 6; 

System.out.println( 

x1.i + " "+ 

x1.j + " "+ 

x2.i + " "+ 

x2.j); 

What is the result? 

A. 3 4 5 6 

B. 3 4 3 6 

C. 5 4 5 6 

D. 3 6 4 6 

Answer: C 


Q132. Which statement best describes encapsulation? 

A. Encapsulation ensures that classes can be designed so that only certain fields and methods of an object are accessible from other objects. 

B. Encapsulation ensures that classes can be designed so that their methods are inheritable. 

C. Encapsulation ensures that classes can be designed with some fields and methods declared as abstract. 

D. Encapsulation ensures that classes can be designed so that if a method has an argument MyType x, any subclass of MyType can be passed to that method. 

Answer: A 


Q133. Given the content of three files: 


Which statement is true? Which statement is true? 

A. Only the A.Java file compiles successfully. 

B. Only the B.java file compiles successfully. 

C. Only the C.java file compiles successfully. 

D. The A.Java and B.java files compile successfully. 

E. The B.java and C.java files compile successfully. 

F. The A.Java and C.java files compile successfully. 

Answer: A 

Explanation: In class B.Java doStuff() has access modifier with variable name which is not allowed. C.Java class name is different than file name. Only private classes can have different names than file names 


1z0-808  latest exam

Up to the minute exam cram ccent 100-101 pdf:

Q134. Which two statements are true for a two-dimensional array? 

A. It is implemented as an array of the specified element type. 

B. Using a row by column convention, each row of a two-dimensional array must be of the same size. 

C. At declaration time, the number of elements of the array in each dimension must be specified. 

D. All methods of the class Object may be invoked on the two-dimensional array. 

Answer: A,D 


Q135. What is the name of the Java concept that uses access modifiers to protect variables and hide them within a class? 

A. Encapsulation 

B. Inheritance 

C. Abstraction 

D. Instantiation 

E. Polymorphism 

Answer: A 


Q136. Given the code in a file Traveler.java: 


And the commands: 

Javac Traveler.java 

Java Traveler Java Duke What is the result? 

A. Happy Journey! Duke 

B. Happy Journey! Java 

C. An exception is thrown at runtime 

D. The program fails to execute due to a runtime error 

Answer: D 


1z0-808  latest exam

Precise ccent study guide 100-101:

Q137. Given the code fragment: 


Which option represents the state of the num array after successful completion of the outer loop? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q138. Given: 


What is the result? 

A. 2 4 6 8 10 12 

B. 2 4 6 8 10 12 14 

C. Compilation fails 

D. The program prints multiple of 2 infinite times 

E. The program prints nothing 

Answer: B 


Q139. Given: 

public class ComputeSum { 

public int x; 

public int y; 

public int sum; 

public ComputeSum (int nx, int ny) { 

x = nx; y =ny; 

updateSum(); 

public void setX(int nx) { x = nx; updateSum();} 

public void setY(int ny) { x = ny; updateSum();} 

void updateSum() { sum = x + y;} 

This class needs to protect an invariant on the sum field. 

Which three members must have the private access modifier to ensure that this invariant is maintained? 

A. The x field 

B. The y field 

C. The sum field 

D. The ComputerSum ( ) constructor 

E. The setX ( ) method 

F. The setY ( ) method 

Answer: C,E,F 

Explanation: The sum field and the two methods (setX and SetY) that updates the sum field. 


Q140. Given: 

public class Test { 

static boolean bVar; 

public static void main(String[] args) { 

boolean bVar1 = true; 

int count =8; 

do { 

System.out.println("Hello Java! " +count); 

if (count >= 7) { 

bVar1 = false; 

} while (bVar != bVar1 && count > 4); 

count -= 2; 

What is the result? 

A. Hello Java! 8 Hello Java! 6 Hello Java! 4 

B. Hello Java! 8 Hello Java! 6 

C. Hello Java! 8 

D. Compilation fails 

Answer: C 

Explanation: Hello Java! 8 



see more 1z0-808 dumps