100-101 icnd1 practice test [Jun 2016]

Exam Code: 100-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 100-101 Exam.

2016 Jun 100-101 Study Guide Questions:

Q51. Which of the following IP addresses are valid Class B host addresses if a default Class B 

mask is in use? (Choose two.) 

A. 10.6.8.35 

B. 133.6.5.4 

C. 192.168.5.9 

D. 127.0.0.1 

E. 190.6.5.4 

Answer: BE 


Q52. What is the best practice when assigning IP addresses in a small office of six hosts? 

A. Use a DHCP server that is located at the headquarters. 

B. Use a DHCP server that is located at the branch office. 

C. Assign the addresses by using the local CDP protocol. 

D. Assign the addresses statically on each node. 

Answer: D 


Q53. Refer to the exhibit. 


Why did the device return this message? 

A. The command requires additional options or parameters 

B. There is no show command that starts with ru. 

C. The command is being executed from the wrong router mode. 

D. There is more than one show command that starts with the letters ru. 

Answer: D 


100-101  exam cost

Most up-to-date ccent 100-101 cheat sheet:

Q54. What is the bandwidth on the WAN interface of Router 1? 

A. 16 Kbit/sec 

B. 32 Kbit/sec 

C. 64 Kbit/sec 

D. 128 Kbit/sec 

E. 512 Kbit/sec 

F. 1544 Kbit/sec 

Answer: A 


Q55. A company has placed a networked PC in a lobby so guests can have access to the corporate directory. 

A security concern is that someone will disconnect the directory PC and re-connect their laptop computer and have access to the corporate network. For the port servicing the lobby, which three configuration steps should be performed on the switch to prevent this? (Choose three.) 

A. Enable port security. 

B. Create the port as a trunk port. 

C. Create the port as an access port. 

D. Create the port as a protected port. 

E. Set the port security aging time to 0. 

F. Statically assign the MAC address to the address table. 

G. Configure the switch to discover new MAC addresses after a set time of inactivity. 

Answer: ACF 


Q56. What is the subnet address for the IP address 172.19.20.23/28? 

A. 172.19.20.0 

B. 172.19.20.15 

C. 172.19.20.16 

D. 172.19.20.20 

E. 172.19.20.32 

Answer: C 


100-101  exam cost

Accurate 100-101 vs 640-822:

Q57. Given a Class C IP address subnetted with a /30 subnet mask, how many valid host IP addresses are available on each of the subnets? 

A. 1 

B. 2 

C. 4 

D. 8 

E. 252 

F. 254 

Answer: B 


Q58. Scenario 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 


R1 does not form an OSPF neighbor adjacency with R2. Which option would fix the issue? 

A. R1 ethernetO/1 is shutdown. Configure no shutdown command. 

B. R1 ethernetO/1 configured with a non-default OSPF hello interval of 25: configure no ip ospf hello-interval 25 

C. R2 ethernetO/1 and R3 ethernetO/O are configured with a non-default OSPF hello interval of 25; configure no ip ospf hello-interval 25 

D. Enable OSPF for R1 ethernetO/1; configure ip ospf 1 area 0 command under ethernetO/1 

Answer: B


Q59. Which two statements describe the IP address 10.16.3.65/23? (Choose two.) 

A. The subnet address is 10.16.3.0 255.255.254.0. 

B. The lowest host address in the subnet is 10.16.2.1 255.255.254.0. 

C. The last valid host address in the subnet is 10.16.2.254 255.255.254.0 

D. The broadcast address of the subnet is 10.16.3.255 255.255.254.0. 

E. The network is not subnetted. 

Answer: BD 


Q60. Which statement describes the process ID that is used to run OSPF on a router? 

A. It is globally significant and is used to represent the AS number. 

B. It is locally significant and is used to identify an instance of the OSPF database. 

C. It is globally significant and is used to identify OSPF stub areas. 

D. It is locally significant and must be the same throughout an area. 

Answer: B 



see more 100-101 dumps