Getting Smart with: sun 310-200

Cause all that matters here is passing the Cisco 200-310 exam. Cause all that you need is a high score of 200-310 Designing for Cisco Internetwork Solutions exam. The only one thing you need to do is downloading Ucertify 200-310 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jul bg-200 bg-310:

Q31. Which two routing protocols operate over NBMA point-to-multipoint networks without the use of point-to-point sub interfaces? (Choose two.) 

A. RIPv1 

B. RIPv2 

C. IS-IS 

D. EIGRP 

E. OSPF 

Answer: D,E 


Q32. Which is part of the Prepare phase of PPDIOO? 

A. Obtain site contact information 

B. Perform network audit 

C. Identify customer requirements 

D. Perform gap analysis 

Answer: C 

Explanation: 


Prepare Phase The Prepare phase establishes organization and business requirements, develops a network strategy, and proposes a high-level conceptual architecture to support the strategy. Technologies that support the architecture are identified. This phase creates a business case to establish a financial justification for a network strategy. 


Q33. Which two design criteria require VLANs in a proposed solution? (Choose two.) 

A. video streaming on the LAN 

B. security between departments 

C. the segmenting of collision domains 

D. the segmenting of broadcast domains 

E. the use of multivendor equipment 

F. a limited corporate budget 

Answer: B,D 


Q34. Which layer of the OSI model does Cisco recommend to place the enterprise network core layer, when designing a network based on its switched hierarchical design? 

A. Layer 1 

B. Layer 2 

C. Layer 3 

D. Layer 4 

Answer: C 


Q35. DRAG DROP 


Answer: 



200-310 download

Up to the minute golf r 310 ps 0-200:

Q36. A company must deploy an IGP routing protocol on an Enterprise Network. Where should route summarization be implemented? 

A. distribution 

B. core 

C. access 

D. backbone 

Answer: A 


Q37. A client wants to consolidate applications that are currently housed at multiple sites to a remote data center. What two design requirements are unique to this scenario? (Choose two.) 

A. bandwidth 

B. security 

C. latency 

D. storage 

E. availability 

Answer: A,C 


Q38. You want to gather as much detail as possible during a network audit, to include data time stamping across a large number of interfaces, customized according to interface, with a minimal impact on the network devices themselves. Which tool would you use to meet these requirements? 

A. RMON 

B. SNMPv3 

C. NetFlow 

D. Cisco Discovery Protocol 

Answer: C 

Explanation: 

NetFlow provides extremely granular and accurate traffic measurements and a high-level collection of aggregated traffic. The output of netflow information is displayed via the show ip cache flow command on routers. The Table shows a description of the fields for NetFlow output. 

Table. Netflow Output escription 



Q39. A spanning tree topology can be simplified by deploying what Cisco IOS technology in the distribution block? 

A. VDC 

B. vPC 

C. Rapid PVST+ 

D. VSS 

E. Flex Links 

Answer: D 


Q40. Application servers require load balancing and security services. Where in the data center network should these services be provisioned? 

A. core 

B. aggregation 

C. Layer 3 access 

D. distribution 

Answer: B 



see more 200-310 dumps