The Secret of testking 648-375

It is impossible to pass Cisco 648-375 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 648-375 practice questions. You will get a surprising result by our Update Cisco Express Foundation for Systems Engineers practice guides.

2016 Jul 648-375 vce:

Q21. Which two statements about Cisco Nexus 7000 line cards are true? (Choose two.) 

A. The F2 line card must reside in the admin VDC. 

B. F line cards are performance-oriented and likely connect northbound to the core Layer 3 connectivity. 

C. M1, M2, and F1 cards are allowed in the same VDC. 

D. M line cards are service-oriented and likely face the access layer and provide Layer 2 connectivity. 

E. M line cards support Layer 2, Layer 3, and Layer 4 with large forwarding tables and a rich feature set. 

Answer: CE


Q22. Which statement is correct about Cisco Validated Designs? 

A. Cisco Validated Designs consist of systems that are designed, tested, and documented to facilitate and improve customer deployments. 

B. Cisco Validated Designs do not support any designs that include third-party devices. 

C. Cisco Smart Business Architectures guides are called Cisco Validated Designs. 

D. SMARTnet provides access to a demonstration lab for each validated design. 

Answer: A


Q23. Which three are the benefits of the Cisco SecureX architecture? (Choose three.) 

A. Delivers granular visibility and control down to the user and device level 

B. Provides faster, more accurate protection from threats 

C. Increase operational efficiency with simplified polices, integrated security options, and automatic security enforcement 

D. Improves network security in cooperation with trusted vendor, third-party ecosystem 

E. Provides partial security coverage over the network devices 

Answer: ABC


Q24. Which two of traffic are carried over a vPC peer link when no failure scenarios are present? (Choose two.) 

A. Multicast data traffic 

B. Unicast data traffic 

C. Broadcast data traffic 

D. vPC keep-alive messages 

Answer: AC


Q25. Which two of these Catalyst switch series are typically deployed in the distribution layer? (Choose two.) 

A. Nexus 7000 Series Switches 

B. Catalyst Compact Switches 

C. Catalyst 3000 Series Switches 

D. Catalyst 4500 Series Switches 

E. Catalyst 6500 Series Switches 

Answer: CD


648-375 exam engine

Up to the minute cisco 648-375 pdf:

Q26. Which three are challenges that are related to video deployments that are addressed by borderless network services in Cisco routers and by Cisco MediaNet? (Choose three.) 

A. bandwidth issues that are caused by centralized video mixing 

B. lack of support for far-end camera control (FECC) at some video terminals 

C. limited availability of high-speed video connections between sites 

D. difficulty configuring new video devices at all sites 

E. difficulty monitoring video performance and user experience 

Answer: CDE


Q27. Which two statements correctly describe Cisco Validated Designs and Smart Business Architecture? (Choose two.)? 

A. CVD is technology-oriented, while SBA is market- and solution-oriented.? 

B. SBA guides are available for enterprise deployments only. 

C. SBA is a blueprint for delivering the three Cisco architectures in a modular approach. 

D. Gold partners have access to a demo lab for each validated design. 

Answer: AC


Q28. Which two statements correctly describe Cisco Validated Design and Smart Business Architectures? (Choose two.) 

A. CVD is technology-oriented, while SBA is market- and solution-oriented. 

B. SBA guides are available for enterprise deployments only. 

C. SBA is a blueprint for delivering the three Cisco architectures in a modular approach. 

D. Gold partners have access to a demo lab for each validated design. 

Answer: AC


Q29. Which of the following statements correctly describes the Cisco WAAS portfolio? 

A. Cisco WAAS is available as WAAS Mobile, WAAS Express, WAAS ISR modules, WAAS appliances, and vWAAS. 

B. Cisco WAAS is available as WAAS Mobile, WAAS Express, WAAS ISR modules, WAAS on SRE for ISR G2, WAAS appliances, vWAAS, and WAAS PC. 

C. Cisco WAAS is available as WAAS Mobile, WAAS Express, WAAS ISR modules, WAAS on SRE for ISR G2, WAAS appliances, vWAAS, WAAS PC, and WAAS Server 

D. Cisco WAAS is available as WAAS Mobile, WAAS Express, WAAS ISR modules, WAAS on SRE for ISR G2, WAAS appliances, and vWAAS. 

E. Cisco WAAS is available as WAAS Express, WAAS ISR modules, WAAS on SRE for ISR G2, WAAS appliances, vWAAS, and vWAAS. 

Answer: D


Q30. Which statement correctly describes Cisco WAAS? 

A. Cisco WAAS Mobile has the same features as Cisco WAAS and differs only in performance. 

B. Cisco WAAS Express is integrated into Cisco IOS. 

C. Cisco yWAAS can be implemented on any Cisco ISR routers. 

D. Cisco WAAS Express can run simultaneously with Cisco Unity Express on the same Cisco SRE. 

Answer: B



see more 648-375 dumps