Jul 2016 updated: Pass4sure CompTIA 220-902 exam answers 131-140

Depending on superb technologies, much better services for customers. Testking offer Round the clock customer support for CompTIA examinee and you will get what you need know whenever you want. The satisfaction in our 220-902 is our own services objective, the companys shared development along with clients is our own continual quest in the large part. So please dont wait to contact all of us for those who have any queries regarding 220-902 examination.

2016 Jul 220-902 rapidshare

Q131. A PC technician has been asked to verify certain Group Policies applied on a workstation. Which of the following commands should be run on the workstation? 

A. extract 

B. tasklist 

C. gpupdate 

D. gpresult 

E. chkdsk 

Answer: D 


Q132. A user is unable to find the preferred default network printer in the printers list in the user profile. Which of the following is the FIRST step that should be taken? 

A. Map printer 

B. Reboot computer 

C. Check to see if printer is turned on 

D. Log in as a different user and see if printer is mapped 

Answer: A 


Q133. Joe, a user, returned yesterday from a trip where he utilized the GPS function of his mobile device. He now notices the battery is rapidly draining. Which of the following can Joe MOST likely do to resolve the issue without a loss of data? 

A. Restart the mobile device. 

B. Update the device’s firmware. 

C. Uninstall the GPS-enabled app. 

D. Readjust the location settings. 

Answer: D 


Q134. Which of the following should a technician implement to prevent external contractors from physically plugging devices into the company’s network jacks unless such jacks are designated for guest use? 

A. Disable DHCP and assign a static IP address to each network device physically connected to the network. 

B. Enable MAC address filtering across all network jacks and record the MAC address of guest devices. 

C. Disable all switch ports when they are not utilized and enable them on an as needed basis. 

D. Place guest network jacks in public areas and all other jacks in secure areas as needed. 

Answer: C 


Q135. A network administrator needs to connect to resources from an offsite location while ensuring the traffic is protected. Which of the following should the administrator use to gain access to the secure network? 

A. SSH 

B. VPN 

C. SFTP 

D. RDP 

Answer: B 


220-902 exam cram

Update 220-902 exam fees:

Q136. Which of the following updates should be performed on a regular basis to ensure the OS has the latest security patches? 

A. Anti-malware updates 

B. Driver updates 

C. Windows updates 

D. Firmware updates 

Answer: C 


Q137. A technician has been given a PC that is not powering up. After brief troubleshooting, the technician comes to the conclusion the power supply needs to be replaced. Which of the following is the NEXT step in the process of performing the repair? 

A. The technician should replace the power supply 

B. The technician should review disposal regulations 

C. The technician should check the environment 

D. The technician should remove jewelry 

Answer: D 


Q138. A user, Joe, calls and states every few hours he is unable to connect to the Internet for several minutes but is able to access internal sites during this time. Which of the following tools would be used to find the issue with the network connection? 

A. TRACERT 

B. NETSTAT 

C. IPCONFIG 

D. NSLOOKUP 

Answer: A 


Q139. A technician needs to perform a backup while a system is running. Which of the following services allows this task to be accomplished? 

A. Robocopy 

B. Shadow copy 

C. Xcopy 

D. System restore 

Answer: B 


Q140. Ann reports that printouts from the department laser printer have become faded. She has already replaced the toner cartridge. Which of the following is the MOST likely component causing the faded printing? 

A. Transfer roller 

B. Fusing assembly 

C. Registration assembly 

D. Duplexing assembly 

Answer: A 



see more 220-902 dumps