Jul 2016 updated: Actualtests PMI PMI-002 practice question 281-290

It is more faster and easier to pass the PMI PMI-002 exam by using Precise PMI Certified Associate in Project Management (CAPM) questuins and answers. Immediate access to the Improved PMI-002 Exam and find the same core area PMI-002 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul PMI-002 vce

Q281. Activity Resource Requirements is an input to ____________ :

A. Estimate Activity Durations

B. Control Schedule

C. Sequence Activities

D. Estimate Activity Resources

Answer: A


Q282. Reserve Analysis technique is NOT used during __________.

A. Control Costs

B. Estimating Activity Duration

C. Determine Budget

D. Estimate Costs

Answer: A


Q283. Which of the following is NOT output of Qualitative Risk Analysis ?

A. R'sk Register updates

B. Root Cause Analysis

C. R'sk Urgency Assessment

D. Risk Categorization

Answer: B


Q284. Communication between the project manager and the project team members should take place:

A. Via daily status report.

B. Through approved documented forms.

C. By written and oral communication.

D. Through the formal chain of comman

Answer: C


Q285. Which monitoring or controlling activities would not result in preventive action being applied?

A. Control Scope

B. Manage project team

C. Quality control

D. Manage Scope statement

Answer: A


PMI-002 practice

Far out PMI-002 free practice test:

Q286. A technique for resolving conflict in which the parties agree to have a neutral third party hear the dispute and make a decision is called __________.

A. Negotiation

B. Arbitration

C. Smoothing

D. Forcing

Answer: B


Q287. An approved change request is an input to which of the following processes?

A. Define Scope

B. Verify Scope

C. Monitor and Control Project Work

D. Integrated Change Control

Answer: A


Q288. A Reserve Analysis technique is NOT used during __________.

A. Control Costs

B. Estimating Activity Duration

C. Determine Budget

D. Estimate Costs

Answer: A


Q289. Which document formally authorizes a project?

A. The project charter

B. Project scope statement

C. The P'oject contract

D. Project closing document

Answer: A


Q290. Who has the responsibility for Plan Quality?

A. Project manager

B. QA manager

C. Project planner

D. Team 'ead

Answer: A



see more PMI-002 dumps