Secrets to 2v0-620 dump

Cause all that matters here is passing the VMware 2V0-620 exam. Cause all that you need is a high score of 2V0-620 vSphere 6 Foundations Beta Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Ucertify 2V0-620 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep 2v0-620 exam:

Q51. What is a benefit of using VMware Data Protection (VDP)? 

A. Provides support for guest-level backups and restores of Microsoft SQL Servers, Exchange Servers, and Share Point Servers. 

B. Provides support for advanced storage services including replication, encryption, deduplication, and compression. 

C. Provides direct access to VDP configuration integrated into the vSphere Client. 

D. Reduces disk space consumed by virtual machine data using deduplication. 

Answer: D 


Q52. A virtual machine has been renamed and an administrator is unable to find files with the new virtual machine name in the datastore. 

What is the reason for this? 

A. The names of the files on the datastore do not change. 

B. The names of the files on the datastore have been corrupted. 

C. The virtual machine needs to be re-added to the inventory. 

D. The Distributed Resource Scheduler moved the virtual machine to another host. 

Answer: A 


Q53. In order for a company to meet regulatory requirements, all ESXi 6.x Hosts must be configured to direct logs to a syslog server. 

What are two ways ESXi hosts can configured for this action? (Choose two) 

A. Use the esxcli system syslog command. 

B. Edit them in the ESXi host Advanced System Settings. 

C. From the Syslog collector user interface of the Web Client. 

D. Syslog logging is not available for ESXi Hosts. 

Answer: A,B 


Q54. Which two statements are true regarding VMware vSphere Flash Read Cache (vFRC)? (Choose two.) 

A. Cache fills and cache evictions happen in the granularity of a cache block size. 

B. vFRC caches data from both read and write I/Os, but write I/Os are always serviced by the underlying storage. 

C. vFRC caches data from both read and write I/Os, but write I/Os are always serviced by the underlying cache data. 

D. Cache fills and cache evictions happen in the granularity of the disk block size. 

Answer: A,B 


Q55. An administrator is unable to create the first group in a new vRealize Operations environment. 

What is the likely cause of the problem? 

A. There are no group types defined. 

B. The group is not defined in SSO. 

C. There are more than 32 group types defined. 

D. The description for the group is not provided. 

Answer: A 


2V0-620 test engine

Latest 2v0-620 pdf:

Q56. Your manager has given you a bash script that retrieves data for ESXi 6.x host configurations. This data needs to be collected right after the installation of a host and must be run directly on the host. 

Which two actions can be used to run this script on an ESXi host? (Choose two.) 

A. Connect to the host with Ruby vSphere Console and run the script from there. 

B. Enable SSH access from the Direct Console User Interface. 

C. Enable the ESXi Shell from the Direct Console User Interface. 

D. Run the script directly from the vSphere Web Client. 

Answer: B,C 


Q57. An administrator logs into the vSphere Web Client, but is unable to see any hosts and clusters. 

Which two options could fix the problem? (Choose two.) 

A. Verify that the client web browser and vCenter Server are in the same broadcast domain. 

B. Verify that the vCenter Server system is registered with the same Platform Services Controller as the vSphere Web Client. 

C. Log in to the vCenter Server as a user within the Active Directory domain. 

D. Log in to the vSphere Web Client as a user with permissions on the vCenter Server system. 

Answer: B,D 


Q58. Which three traffic types are available services options when configuring a vmkernel port? (Choose three.) 

A. Provisioning Traffic 

B. Virtual Volumes Traffic 

C. vSphere Replication NFC Traffic 

D. Virtual SAN Traffic 

E. FCoE Traffic 

Answer: A,C,D 


Q59. Which vSphere 6.x feature will allow an organization to utilize native snapshots? 

A. Virtual Volumes 

B. Virtual SAN 

C. VMFS3 

D. VMFS5 

Answer: A 


Q60. Which three actions can be executed when an alarm is triggered? (Choose three.) 

A. Send an email. 

B. Send an SNMP trap. 

C. Run a script or command. 

D. Run an Orchestrator workflow. 

E. Send a trigger to syslog. 

Answer: A,B,C 



see more 2V0-620 dumps